Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzü başıboş bırakma kararınızda biraz gecikmiş görünüyorsunuz. Gönlünüzün arzularına bugüne kadar koyduğunuz sınırlar, şimdi gizlemeye çalıştığınız pişmanlıklarınızın tek nedeni.

Yapmak istediğiniz küçük tatilin önünde engeller var. Bir süre daha gönlünüzce dinlemeniz mümkün gözükmüyor. Yeni geliştirdiğiniz yöntemler bu sıralar ilgi çekmek üzere.

Özel durumunuzu değiştirmeniz, genel koşulların belirlediği olanaklar içinde pek mümkün görünmüyor. Almanız gereken ödemeleri zamanında alamamanız yaptığınız planları bozabilir.

İkili ilişkilerde unutmakta zorlandığınız hatalar, bazı kırgınlıkların onarımını engelliyor. Bugünlerde duygusallığı geri planda bırakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalacaksınız. Ama bunu yapmanız size beklemediğiniz yararlar da getirebilir. Atak davranırsanız, karşılığını önümüzdeki günlerde alacaksınız. Sizinle ilgili çok çarpıcı tespitlerle karşılaşabilir ve bu yaklaşıma siz de katılabilirsiniz. Bu kendinizle hesaplaşmanız için iyi bir fırsat olabilir.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Perşembe günümüz saat 00:32 Ay-Aslan burcu seyri ile başlıyor.  Bugün başkalarına güzel görünmek, beğenilmek, kendimizi önemli biri olarak görmek isteriz. Ay-Aslan geçişleri genelde böyledir.  Dışa karşı gayet güçlü bir duruş sergileriz.  Hakkımızda konuşan insanlara gerekli cevabı verebiliriz.  Bugün hiçbir şeyi kaçırmak istemeyiz.  Etrafımızdaki insanları gayet dikkatli bir şekilde gözden geçirebiliriz. Hayata bakış açınızı cesaretle savunacağınız ve hedeflerinizi kendinizden emin bir şekilde ortaya koyabileceğiniz bu enerji, çevrenizdekiler sizden farklı görüşte olsalar dahi, onlara karşı anlayışlı olmanızı sağlıyor. Mesleki konularda dikkat çekmek, toplum içindeki yerinizi belirlemek, ün sahibi olmak, popüler olmak arzusu bugün yüksektir. Saat 09:50 Ay-Mars görünümü, hedefinize varma anlamında güçlendirici, uzaklarla yapılacak yolculuklar, yerleşim, akademik eğitim, tayin, terfi ve işe girme sınavlarında, görüşmelerde başarı sağlayıcıdır. Önemli işlerinizi, girişimlerinizi bu saatlerde halledebilir, hızlıcı bitirebilirsiniz. Bir başvurunuzun cevabı olumlu yönde sonuçlanabilir. Mali yönden sizi destekleyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Ailenize destek olabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda da, bu görünüm yeni bir tanışmanın işaretçisidir. Devam eden ilişkinizi güçlendirici ve birlikte hoşça vakit geçirmenizi sağlayıcıdır. Bu görünüm, geçtiğimiz 22 Mart tarihinde atılmış adımları, verilmiş kararları tekrar ele almamızı sağlıyor. O günden bu yana ailevi, aşk hayatımız, eğitim, kariyer konularında bir gelişme yaşandı mı, şu andaki mevcut durum nedir diye bakmamızda yarar görüyorum. Günün şanslı gelişmeleri sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

12 Mayıs 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin hakkınızda değişik düşünceleri olabilir. Kişisel kuşkularınızı ilişkilerinize yanlış yansıtabilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, bilinç altınızı etkilerken, güven duygusuna olan ihtiyacınızın artmasına neden oluyor. Kendinizi yalnız hissedebilir ve sığınma duygusuna içinde, arkadaşlarınızı arayabilirsiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size gereğinden fazla harcama yaptırmak veya sizi tembelleştiren aktivitelere yönlendirmek isteyen kişiler olabilir. Sağlığınız, işiniz, maddi durumunuz ve yaşam tarzınızla ilgili doğru seçimleri yapmanız gereken günler. Yanlış etkilere kapılmamaya dikkat edin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hedeflerimizi (günlük hedefler dahil)gerçekleştirme konusunda istekli ve enerjik bir gündeyiz. Fikirlerimizi açıkça ortaya koyabilir, karşı tarafı kolayca ikna edebilir ya da etkileyebiliriz. Olumlu görüşmeler, yazışmalar, fikir paylaşımları, toplantılar ve yazılı ve sözlü sunumlar için olumlu günlerdeyiz. Başarılıbirlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler kurabileceğimiz on gün. Derin bağlar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Mayıs 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Partneriniz çok güçlü görünse bile özünde yaralı ve korunmaya muhtaçtır. Siz de partnerin yarasını sarmaya, onu sahiplenmeye adeta kendini adayabilirsiniz. Aslında onun yaralarına derman olurken diğer yandan kendinizi tamir etmek istersiniz. Adeta günahlarınızdan arınmak istersiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygu yoğunluğunuz yaşam biçiminize yansıyor. Gün boyu sevgilinizle tartışma içinde olabilirsiniz, ancakçevrenize yansıtmanız üstlerinizi kızdıracak.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, yakın dostlarınız ve ortaklarınızla iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Anlaşmalar ve yeni ortaklıklar açısından uygun olmayan bugün, 17.00 sonrasında aile büyüklerinize zaman ayırabilir, ilişkilerinizde geçici kaygılar yaratabilirsiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yabancı ortaklı işler, seyahat veya eğitim alanlarınıza odaklanabilirsiniz. Az tanıdığınız insanlarla geçireceğiniz vakit daha fazla olabilir. Beklenmedik olaylar sizi çok etkiliyor.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Majör bir eğitime başlamak, inanç sistemleriyle ilgili eğitim vermek ve uluslararası bir yolculuğu planlamak için çok olumlu enerjilere sahipsiniz.Fikirlerinizi yaymak, etrafınızdaki kişileri eğitmek anlamında cömert olabileceğiniz bir gündesiniz. Uluslararası bir yolculuğa çıkmak ve hafta sonu kaçamağı yapmak için de istekli ve heveslisiniz.Genel olarak ise; bugün Ay tüm gün Aslan burcunda olacak. Yengeç burcunun duygulu, sakin ve evcimen atmosferinden çıkıyoruz ve Aslan'ın sıcak, neşeli, eğlenceli ve karizmatik enerjilerine açılıyoruz. Gününüzü keyif aldığınız, yapmaktan hoşlandığınız aktivitelere ayırın.Sevdiklerinizle bir arada eğlenceli mekanlara gitmek için plan yapabilir, çocuklarınızla oyun parklarına gidebilirsiniz. Sinema, tiyatro, müzikaller, gösteriler, fuar ve defileler gibi yerlere gidebilir, buralara gitmek için rezervasyon yaptırabilirsiniz. Parti veya her hangi bir organizasyon yapmak veya planlamak için harika bir gündür. Eğlence ve hareket garanti olacağı için arkadaşları, misafirleri ağırlamak, sevdiğinizle romantik bir program yapmak için enfes bir fırsattır.Bugün gökyüzünde Merkür ve Plüton arasında bir açı oluşacak. Yüksek konsantrasyon gücünüzden yararlanabileceğiniz, bir konuya rahatlıkla odaklanıp, enine boyuna inceleyebileceğiniz bu özel transitte, psikolojik konularla ilgilenmek, terapi almak veya gizemli konulara yönelmek için iyi bir fırsattır. Merkür'ün de geri gittiği düşünülürse kayıp bir şeyi arayıp bulmak veya bir sırrı ortaya çıkarmak daha kolay olacaktır. Düşünce gücünüzle etkilemek ve başkalarının görüşlerini değiştirmek için etkili olabilirsiniz.

12 Mayıs 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olağan işler bugün fazlasıyla zamanınızı alacak. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşılaşacağınız küçük detaylara aldırmazlık etmeyin. Çünkü ileride karşınıza çıkan sorunların kaynağı onlar olabilir. Hayatınız çok monoton. Bu da sizi bunaltabilir.

12 Mayıs 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 40' 58" R
Ay
Aslan
19° 27' 39" R
Merkür
Koç
29° 09' 08"
Venüs
Boğa
19° 08' 13"
Mars
Koç
11° 01' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 09"
Satürn
Balık
17° 44' 53"
Uranüs
Boğa
23° 11' 55"
Neptün
Balık
29° 18' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 24"
Lilith
Başak
24° 58' 17"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>