Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzü başıboş bırakma kararınızda biraz gecikmiş görünüyorsunuz. Gönlünüzün arzularına bugüne kadar koyduğunuz sınırlar, şimdi gizlemeye çalıştığınız pişmanlıklarınızın tek nedeni.

Yapmak istediğiniz küçük tatilin önünde engeller var. Bir süre daha gönlünüzce dinlemeniz mümkün gözükmüyor. Yeni geliştirdiğiniz yöntemler bu sıralar ilgi çekmek üzere.

Özel durumunuzu değiştirmeniz, genel koşulların belirlediği olanaklar içinde pek mümkün görünmüyor. Almanız gereken ödemeleri zamanında alamamanız yaptığınız planları bozabilir.

İkili ilişkilerde unutmakta zorlandığınız hatalar, bazı kırgınlıkların onarımını engelliyor. Bugünlerde duygusallığı geri planda bırakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hiç yapmak istemediğiniz bir şeyi yapmak zorunda kalacaksınız. Ama bunu yapmanız size beklemediğiniz yararlar da getirebilir. Atak davranırsanız, karşılığını önümüzdeki günlerde alacaksınız. Sizinle ilgili çok çarpıcı tespitlerle karşılaşabilir ve bu yaklaşıma siz de katılabilirsiniz. Bu kendinizle hesaplaşmanız için iyi bir fırsat olabilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 12:40 Ay-Venüs görünümü, özel bir karşılaşma, ilk kez buluşma, dostlarınızla bir araya gelmede gayet olumlu bir enerjidir. Ayrıca keyifli gelişmelerin de işaretçisidir. Aşkta cesursunuz ve karşı cins üzerinde etkiniz bu saatlerde oldukça yüksektir. Saat 13:19 Mars-Jüpiter görünümü, ilişki sorunlarının kolayca çözümlenmesini, ileriye yönelik şekilde karar verilmesini olumlu yönde destekliyor. Ayrıca bekar Yayların hayatına girecek yeni bir kişinin işaretçisi oluyor. Evlilik,ortaklığı, aşk ve çocuklarla ilgili konuların da gayet hızlı ve aktif şekilde yürürlüğe konulmasında yardımcı oluyor. Bir hayli aktif ve bir o kadar tatmin edici gelişmeler gündemimizde yer alabilir. Arzu ettiğiniz adımları atabilmeniz, istediğiniz sonucu elde edebilmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şeyin üzerine geldiğini düşündüğün bugün umduğun gibi bitmeyebilir. Ay'ın etkisiyle eski dostlarınla karşılaşabilirsin.

12 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rekabet ortamı yaratmamaya dikkat etmelisiniz. Daha fazla anlayışa ihtiyacınız olduğu bir gün.

12 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendini isteklerinize zaman ayırabilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda ısrarcı olma eğilimindesiniz. Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Yaşanan olaylara karşı sakin kalmanızda fayda var. Kişisel konularda değişiklikler gündeme gelebilir. Kazalara karşı dikkatli olun. Harcamalarınızı abartmayın.

12 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden yaşça büyük olan kişilerin engin bilgi ve tecrübelerinden yararlanıyorsunuz. Ancak aşık olduğunuz kişi hakkında bu kadar araştırma yapmanız sorun yaratabilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay size güç ve enerji katıyor, girişimde bulunmak, cesur ve rekabetçi yönlerinizi ortaya koymak için uygun bir gün olabilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizle ortaklaşa hareket etmenizin karşılığını alabilirsiniz. Kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Özel ilişkinizde kendinizi karşı tarafa bırakın.

12 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnancınızı, yaşam görüşünüzü ve kendi benliğinizi rahatlıkla ortaya koyabilen görüşmeler yapabilir, kendinizi özgürce ifade edebilirsiniz. Keşfetme isteğiniz doruklardadır. Dolayısıyla bugün sizi yerinizde tutmak güçleşecektir. Odak noktanız zihinsel gelişiminiz ve hedefleriniz olacaktır. Muhtemelen en kısa sürede çıkacağınız yolculuk hakkında plan yapıyor olacaksınız. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarla ilgili ilham verici diyaloglara sahipsiniz. Yatırım yapabilir ve hayallerinizdeki maddi tasarıya ilerleyecek fikirlere odaklanabilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Olağan işler bugün fazlasıyla zamanınızı alacak. Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Karşılaşacağınız küçük detaylara aldırmazlık etmeyin. Çünkü ileride karşınıza çıkan sorunların kaynağı onlar olabilir. Hayatınız çok monoton. Bu da sizi bunaltabilir.

12 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 00"
Ay
Kova
17° 54' 42"
Merkür
Koç
17° 36' 29"
Venüs
Boğa
03° 01' 10"
Mars
Koç
00° 59' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 24"
Satürn
Balık
16° 43' 07"
Uranüs
Boğa
22° 26' 28"
Neptün
Balık
28° 57' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 04"
Lilith
Başak
23° 31' 11"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>