Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Problem yok, ama fazlasıyla tüketici davranıyorsunuz. Üstelik bu çabanızda partnerinizle bir yarış içindesiniz neredeyse. Bunun bir yapı meselesi olduğunu, değişemeyeceğinizi düşünüyorsunuz. Kim bilir, belki de haklasınız.

Sizi yepyeni birbekliyor. Orada hayatla yeniden tanışacaksınız. Bugün yarın alabilirsiniz bunun haberini. Fakat kalıcı değilsiniz. Siz orayı bir basamak gibi göreceksiniz. Daha geniş idealleriniz, beklentileriniz var.

Sıkıntılısınız. Fakat yakında bitecek Birkaç yerden düzenli bir para akışı görünüyor. Bu görüntü de uzakta değil. Para konusunda ödüllendirilecek bir tüketicisiniz. Bu parayla ilişkinizde sorunlar yaşatıyor.

Yine yakın çevrenizde tutumluluğun da uç örnekleri var. Onlardan da etkilenebilirsiniz. Denemeye çalışın. Bu da yapı meselesi deyip geçmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Pratik zekanız ve kendinize duyduğunuz güven sürekli önünüzü açıyor. Esnek davrandığınız işlerden bile başarıyla çıkmanız insanları şaşırtıyor. Bu da cana yakınlığınızla birleşince aranan insan haline geliveriyorsunuz. Birde şu esnekliğinizi biraz gerebilseniz. Önünüzde bunu becerebileceğiniz bir fırsat var. Kullanın.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftanın ilk günü boyunca Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Etrafımızda gelişen durumları, günlük hayatın içinde rastlaştığımız insanları tarafsız bir gözle ele alarak değerlendireceğiz. Özgür irademizle hareket etmekten yanayız. Saat 03:59 Ay-Satürn görünümü, yakın çevrenizde bulunan kişilerle ilişkinizi dostane şekilde yürütmeye çalışacaksınız. Ancak bu yine de mesafe bırakmayacaksınız anlamına gelmiyor. Gerektiğinde bireyliğinizi korursunuz. Saat 12:43 Ay-Mars görünümü, çevremizle olan bağlantımız, ilişkilerimiz, girişimlerimiz anlamında aktif hareket etmek isteğimizin göstergesidir.  Kendi bildiğimiz gibi hareket etmekten yanayız. Ancak uymamız gereken kurallar, şartlar, çalıştığımız ortamdaki insanlar nedeniyle engellendiğimizi düşünebiliriz. Benim arzularım mı önemli yoksa başkalarının benden beklentileri mi diye içimizden geçiririz. Bu saatlerde bir şeylere mecbur edilmekten pek hoşlanmayacağız. Saat 18:15 Ay-Jüpiter karşıtlığı fikirlerimizi birilerine sunmak, tercihte bulunmak, çevremizle bağlantıya geçmek istiyoruz. Ayrıca yeni bir şeyler yapmak, farklı bir yerlere gitmek, orada kendimizi ifade etmekten yana olacağız. Birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız, huzur bulacağımız bir hafta  geçirmemiz dileğimle,

13 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün marjinal düşünceler içinde olmanıza rağmen, hislerinizi kontrol altında tutmayı başarıyorsunuz. Aşk ve özgürlüğün bir arada olması mümkün değil ve siz oyunuzu özgürlükten yana kullanıyorsunuz. Yalnız kalmayı sevmediğiniz için, yanlış dostluklar yüzünden her an zarara uğrayabilirsiniz.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konulardaki karmaşa yatıştıktan sonra, yepyeni ve beklenmedik planlar veya gelişmeler gündemdeki yerini alabilir. Ancak, bu olaylar meydana gelene kadar kenara çekilip sakin hareket etmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sıra dışı veya insanlık yararına fikirlerimizin ön plana çıkabileceği, sosyalleşme arzumuzun artacağı bir gündeyiz. Kova burcundaki Ay'ın Mars ve Jüpiter'le olumsuz açıları ufak tefek gerilimlere, inanç ya da ideolojilerle ilgili fikir çatışmalarına veya ‘' ben bilirim ve ben en iyisiyim'' tarzı eğilimlere neden olsa da, akşam saatlerinde sıra dışı sayılabilecek ufak tefek hoş gelişme hoşumuza gidebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç aklınıza gelmeyecek bir konuda şaşkınlık yaşayacağınız güzel haberler alacaksınız. Bu haberden sonra geleceğinizle ilgili yeni planlar yapmaya başlayın.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta da, ayın ilk haftası gibi çocuk sahibi olmak ile ilgili olumlu etkiler getirecektir. Ailenizi genişletme kararını bu dönem içerisinde alabilirsiniz. Eğer çocuk sahibi olmakta zorlanıyorsanız, aşılama gibi yöntemlerden olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilecek bir hafta içerisinde olduğunuzu bilin. Bayanlar, kısa süre sonra, bir çocuk beklerken, ikizlere hamile olduklarını bile öğrenip, çok daha büyük bir mutluluk yaşamaya başlayabilirler. MADDİ konularda olumlu bir devreye girmektesiniz. Maddi kazançlarınızdaki artışlar iyice belirginleşmeye başlayabilirler. Özellikle de haftanın son günlerinde, önemli bir miktarda para cebinize girebilir. Gelirlerinizle birlikte giderlerinizin de artmasını bekleyebilirsiniz ama karşılayamayacağınız harcamalar çıkmasından da fazla korkmanıza gerek yok. Bütçenize sert bir darbe inmesi, bu dönemde pek mümkün görünmüyor.

13 Nisan 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>