Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyi sil baştan yapmak pekala mümkün olabilir. Gönlünüzü bir süre dinlendirme yoluna gidebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Bu kadar yıpranmışlık içinde huzurlu olamıyorsunuz.

Düzensizlik siziyapamaz hale getirmiş gibi. Yakın bir zamandan beriilişkilerinizi yeniden düzene sokuyorsunuz. Çünkü buna gerçekten de çok ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsunuz. Bununla ilgili ciddi destekleriniz olacak.

Bugünlerde yeni ödentiler üretmekten vazgeçmelisiniz. Önümüzdeki günler içine para konulu bir yolculuğunuz olabilir. Çok uzun vadede gördüğünüz bir beklenti, bir anda karşınıza çıkabilir.

Artılarınızı, eksilerinizi birlikte ve iyimserliği abartmadan değerlendirmeye çalışmalısınız. Bugünlerde yapacağınız ve önemsediğiniz görüşmede çok objektif olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu yakınlarda sevindirici bazı duyumlar alabilirsiniz. Aldığınızda heyecanınızı çok belli edeceksiniz. Güne iyi başladınız, ama akşam saatlerinde dikkatli olmanız gerekebilir. Çünkü geçmişte kalmış bir yürek sızısı bu akşam kapınızı çalabilir. İnatçı biri olmadığınızla ilgili, çevrenizde neredeyse seminerler vermek durumunda kalmanız, sizi biraz düşündürmeli.

13 Ocak 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 07:24 Ay-Jüpiter olumlu görünümü etkisi altında Salı gününe uyanıyoruz. Bu etrafımızdaki dünyayı neşelendiren, paylaşımları güçlendiren bir enerjidir. Yeni bir buluşma, arkadaşlarımızla bir araya gelmek için uygundur. Bir konu hakkında konuşmak, başkalarının fikrini almak için yararlı olan bu enerji, hareketlilik, hoşluklar getiriyor. Saat 11:46 itibariyle  Ay(Terazi)-Güneş(Oğlak) burçları arasında oluşacak sondördün, sosyal gruplar ve bağlantıda olduğunuz insanlar vasıtasıyla edinilen paraları temsil edebilir. İşimizi tanıtmak, hedefimize ulaşmak, insanlarla kontak içinde olmak gerekiyor. Çünkü  çevreniz ne kadar geniş olursa kazanacağınız miktar o denli büyük olacaktır. Bu örneklemelerden çıkardığımız anlam, reklamın son derece önemli olduğudur. Kişi bazı yeteneklere sahip olabilir. Gerçekten işinin ehli de olabilir. Ancak dışa açılmıyorsa ve bazı kişilerle bağlantılar kuramıyorsa gelir kaynakları yaratabilmesi zordur. İşte bu zorluk bir hayli canınızı sıkar. Sondördünün ardından 14 Ocak saat 01:44 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 22:12 Venüs-Uranüs görünümü, sizleri rahatlatıcı, kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlar. Yeni tanışmalar, yeni haberler alabilir, umutlanabilir, aşk hayatınızla ilgili konularda yaşanan ilginç tesadüfler sayesinde güzel  birkaç gün geçirebilirsiniz.

13 Ocak 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, kavrama yeteneğiniz oldukça mükemmel. Zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu, sizi tatminsiz yapabilir. İş çevrenizde ilginç fikirler üreterek, çevrenizi istediğiniz tarzda etkilemeyi başarıyorsunuz. İşinizle ilgili gerekli ayrıntıları kısa sürede tamamlamalı ve yeni projelerinizi geliştirmelisiniz..

12 Ocak 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her ne kadar bakış açınızı değiştirmek istememe konusunda ısrarcı olsanız da, esnek görünmenizde fayda var derim Niobe'ce. Medya, halkla ilişkiler, iletişim, ulaştırma veya eğitim başlıklı konularda olumlu gelişmelere açık ve kalıcı sözler verilebilecek iki günlük süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Heyecan verici karşılaşmalara veya ilişkilere açık ya da farklı alanlarda sürprizler yaşayabileceğimiz, yaratıcılığımızın artacağı ve bunu gerekli işlerimize yansıtabileceğimiz iki günlük süreçteyiz. Sadece, öğle saatleri civarında rekabet teması, tartışmalı ortamlar, güç mücadeleleri veya genel bir huzursuzluk ve gerilim hakim olabilir o kadar. Dolayısıyla, önemli toplantı veya görüşmeleri öğle saatleri dışında bir saate alarak olumlu sonuçlar alabiliriz. Aksi takdirde bizim dışımızda gelişen olaylar bazı adımlarımızı veya kendimizi sorgulamamıza neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Ocak 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

13 Ocak 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufacık sebeplerden dolayı aile içinde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ortak noktada birleşmezseniz sorun düşündüğünüzden büyük olabilir.

12 Ocak 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde sizin için tam anlamıyla istediğiniz haberleri alabileceğiniz, seyahatler, eğitimler,hayatı ve özel yaşamınızda yapacağınız görüşmeler aracılığı ile manevi doyuma ulaşacağınız bir zaman sözkonusu iken, iletişim, mesajlaşma, haberleşme ve görüşmeler için harika bir günde bulunuyorsunuz.

13 Ocak 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

13 Ocak 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 49' 25" R
Ay
Aslan
21° 13' 28" R
Merkür
Koç
29° 19' 46"
Venüs
Boğa
19° 18' 59"
Mars
Koç
11° 08' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 27' 13"
Satürn
Balık
17° 45' 30"
Uranüs
Boğa
23° 12' 26"
Neptün
Balık
29° 19' 02"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
21° 27' 51"
Lilith
Başak
24° 59' 15"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 15/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>