Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini sık, sık eleştirmeniz onu üzüyor. Onda, arkadaşlarıyla sizin aranızda kaldığı duygusu uyandırıyorsunuz. İlişkinin bu çelişkisindesize düşecek.

Belli, belirsiz diye itibar etmediğiniz bağlantıların özellikle biri, kaçan bir fırsat gibi görülüyor. Şansınızı kaybetmiş değilsiniz. İş arkadaşlarınız, gizlemeye çalıştığınız özverilerinizin farkında. Bu size yakında belli edilecek.

Bir satın alma işinizi bir süre daha ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Bu aralar bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil. Bir alacağınızın ödenmesiyle ilgili fazla iyimserlik içindesiniz, kısa vadede bir umut gözükmüyor.

Taraf olmaya zorlanacağınız bir tartışmada görüşlerinizi açıkça söylemeniz istenebilir, hassas olmanız gerekiyor. Düşündüklerinizi doğruculuk ve özensizlik karmaşası içinde dile getirmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir. Bu uzaklaşma planlarınızın iptali anlamına gelmeyecek. Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle geçici endişeler yaşayabilirsiniz.

13 Şubat 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar keyifli bir güne adım atıyoruz. Burcunuzda ilerleyen Ay, ilgilendiğiniz konularda rahatlatıcı, moralinizi yükseltici, kendinizi özgür hissetmenizi sağlayıcıdır. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırsınız. Çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınız bu saat diliminde bir hayli yoğunlaşır. Hiçbir şeyin canımızı sıkmasına izin vermezsiniz. Saat 02:32 Ay-Satürn kavuşumu üzerimizdeki sorumlulukların bazen gereğinden fazla yorucu olduğunu düşünmemize neden olur. İş hayatında, duygu dünyamızda dışarıdan bir tepki gelmese de, kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Ciddiye alınmak, saygı görmek isteriz. Öyle samimi ve içten davranmayabiliriz. Saat 07:15 Ay-Neptün görünümü, başkalarının düş kırıklığına uğratmak istemediğiniz için, sizi rahatsız eden konuları dile getirmekten yanasınız. Çünkü bunları içinizde tuttuğunuz sürece üzüleceğinizin farkındasınız. Hayatın anlamını keşfetmek istiyorsunuz. İdeallerinizi ancak bu şekilde gerçekleştireceğini düşünebilirsiniz. Ancak gerçekten özgür müsünüz? Bazı şeylere dur diyebilir misiniz bunları tekrar düşünmekte fayda var. Saat 19:54 Ay-Uranüs görünümü, değişim eğer güzel olacaksa hayır demeyiz. Bu görünüm, bize farklı ve heveslendirici olan ne varsa, ona doğru yönlenmemizde yardımcı olabilir.

13 Şubat 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, aynı anda bir çok yerde bulunmanız gerekebilir. Çevresel koşullarınızı zorlayarak, hedeflerinize ulaşmaya alışmışsınız. Hayallerinizin altında yatan gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz.. Bugün enerjinizi arkadaş çevrenizde daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Unutmayın ki güç hala sizde..

13 Şubat 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir ya da haklarınızı savunmanız gerekebilir. Bazı konuları görmezden gelmeniz düşünülenin aksine olumsuz sonuçlar doğuracaktır. Hiç ummadığınız kişilerin katkısını görebileceğiniz günlerdesiniz. Olumlu önerileriniz veya sorularınız önem taşıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Enerjik ve savaşçıyız. İstediğimizi almak veya ilerlemek istediğimiz konularda durmamak istiyoruz. Ancak, sabah saatlerinde boşluğa giren Ay akşam saatlerine kadar kararsızlık yaratıyor veya belirsizlikler engelleyici oluyor biraz. Daha esnek olabilirsek daha fazla yol alabiliriz. Geceye doğru konsantrasyonumuz yükseliyor, eğer takıntılı kişilik özelliklerimizi veya melankolik ruh halimizi engelleyebilirsek sorumluluk isteyen işleri tamamlayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Şubat 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

13 Şubat 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden ‘sen değiştin’ sözlerini duyabilirsiniz. Kulak asmadan yolunuza devam edin. Bugün kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

13 Şubat 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızda birebir varolmayan bir erkekten haber alabilirsiniz. Bugün karamsar düşünmek yerine iç sesinize güvenmeli ve hayatın içindeki işaretlere güvenmelisiniz. Sahiplenici, koruyucu ve kıskanç taraflarınızın önplanda olacağı bir gündesiniz.

13 Şubat 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkileriniz, daha yumuşak bir seyir izleyecektir. Gerilimler, tartışmalar ve eleştiriler azalacak, iletişime hoşgörü hakim olacaktır. Diğer taraftan, abartılı harcamalar yapmaya başlarsanız, kendinizi aniden çatışma içerisinde bulabilirsiniz.

13 Şubat 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 18' 52" R
Ay
Terazi
29° 07' 21" R
Merkür
Boğa
06° 57' 21"
Venüs
Boğa
26° 19' 43"
Mars
Koç
15° 28' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 55"
Satürn
Balık
18° 08' 15"
Uranüs
Boğa
23° 32' 15"
Neptün
Balık
29° 26' 59"
Plüton
Kova
02° 01' 41"
Chiron
Koç
21° 44' 59"
Lilith
Başak
25° 37' 10"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>