Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka karşı beslediğiniz güvensizliği aşmış görüntünüz, çevrenizdeki bazı kararsızlıkları ortadan kaldırabilir. İlişkinizin ilk başlarında kendinize yaşattığınız gerginliklerin yersizliği şimdi daha iyi netleşiyor.

Aklınızı devamlı kurcalayan bir işi, şimdiki işinizi de aksatmadan halletmeye çalışacaksınız. İşyerinizdeki sorunlarınızı birilerine açmaya, haklı bazı nedenlerle cesaret edemiyorsunuz.

Yakında elinizden büyük miktarda bir para çıkabilir. Paranızı elde tutma yerine bir işte kullanma fikriniz var. Birikiminizin kenarda hareketsiz kalmasını istemiyorsunuz.

Borcunuzun da, alacağınızın da takipçisi olmalısınız. Alacak verecek konularında daha hassas olmanız gereken bir dönem.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorun yaşamama kararlılığınız, sizi olabilecek tartışmalardan, hatta size sorunlarını açabilecek insanlardan bile uzak tutacak. Keyifli bir gün geçirmek niyetindesiniz. Yeterince ilgi göstermediğiniz ilişkilerinize bugünlerde özen gösteriyorsunuz. Bu şekilde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Son günlerdekiproblemlerinizin hala etkisi altında görünüyorsunuz.

14 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar günün belirleyicisi olan iki görünüm bizlere eşlik edecek. Sizler açısından ne gibi önemi bulunmakta birlikte gözden geçirelim. İlki, saat  00:15 Venüs-Chiron görünümü zayıf kaldığımız konularda bizi  test ediyor.  Sözgelimi ilişkimizde sorunlar varsa  veya bir türlü doğru bir kişiye rastlayamadıysak kendimizi güçsüz hissedebiliriz. Eğer biz hatalıysak bunu kabul etmeyiz, partnerimizde sorun varsa görmezden geliriz. Kısaca gerçeklerin acı yüzüyle karşılaşmaktan çekiniriz. Oysaki yaşanılan tecrübeler ve verdiğimiz mücadeleler yanlışların tespit edilerek düzeltilmesi için bir uyarıcıdır. Siz bu uyarıyı gözden gelirsiniz veya gelmezseniz. Ancak kendinize kızmak veya tam tersine yanlışları görmezden gelmek de hatalıdır. Beraberliğinizi, aksayan noktaları  mutlaka düzeltilmesi gerekenleri ele almanızda yarar var. İş ortaklığınızda da durum aynıdır. Saat 10:53 Güneş-Uranüs görünümü ilişki tercihlerinizi son yıllarda farklı bir hale getirmeye başladı. Yeni deneyimlere açık olduğunuzu, heyecanlı aktivitelerde bulunmaktan zevk aldığınızı söyleyebiliriz. Ancak hangi yana tercihte bulunacağınızı veya nasıl bir yön çizerek hareket edeceğinizi tam olarak kestirememeniz mümkündür. İşte bugünkü görünüm sorunlu veya gelgitli ilişkinizdeki meseleleri yeniden ele almanızda yardımcı olabilir. Madem çıkmazdayım, o zaman bir de şu yolu deneyerek arzu ettiklerime ulaşabilirim diye düşünebilirsiniz. Bize iyi gelecek, mutlu olmamızı sağlayacak güzelliklere kavuşmamız dileğimle,

14 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay Terazi'de ilerlerken, Yönetici gezegeniniz Jüpiter zıt burcunuz ikizlerde yolculuğuna devam ediyor. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz.Bazılarını gerçekten çok özlediniz ve onların da size ulaşmak istediklerinden emin olabilirsiniz. Uzun süredir gerçek paylaşımlara ihtiyacınız var. Bugün bahar yorgunluğuna dikkat edin.

14 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

5 Haziran civarında herkes psikolojinizin bozulmaya başladığını ya da sıkıldığınızı daha net olarak görebilir. Aynı şeyleri yapmak istemiyor ve hayatı yakalamak ve doyasıya yaşamak istiyorsunuz. Ancak, bu kararı sizden başka kimse veremez unutmayın. Sonlanma ve yeni başlangıçlar yapma enerjileri devrede. 8 Haziran civarında, belli ilişkilerinizde sorunları telafi etme ve keyifli vakit geçirme fırsatları doğabilir. 9 Haziran,hayatınızda veya birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız. 10 Haziran civarında, farklı ve güzel haberler alabilirsiniz. Olanakları değerlendirmek istiyorsanız, uzun uzun düşünüp vakit kaybetmemenizde fayda var.

13 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. Bazı konuları fazla ciddiye alabilirsiniz.

14 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları fazla sorgulamayın ve çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Hareketli bir gün geçireceksiniz ve içinizdeki gerilim yavaş yavaş azalacak.

14 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizde farklı bir gün geçirmeyi tercih edeceksiniz. Kendinizi mutlu, şanslı ve çok yaratıcı hissedeceksiniz. Dış ortamlarda önemli konuşmalar için toplanabilirsiniz.

14 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her ne kadar ağır enerjilere sahip olduğunuzu düşünseniz de özellikle hizmet alanınızda yapacağınız bağlantılar, doğru iletişim ve çalışanlarınızla güven verici diyaloglar sayesinde önemli fırsatları yakalamanız mümkündür. Akşam saatlerinde Ay’ın boşluk etkisi nedeniyle ağır enerjilere sahip olacağınızdan kendinizi rahatlatacak aktivitelere yönelmelisiniz.

14 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

14 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 21' 37" R
Ay
Başak
22° 31' 08"
Merkür
Boğa
02° 41' 01"
Venüs
Boğa
22° 33' 14"
Mars
Koç
13° 08' 38"
Jüpiter
Boğa
28° 04' 29"
Satürn
Balık
17° 56' 20"
Uranüs
Boğa
23° 21' 36"
Neptün
Balık
29° 22' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 05"
Chiron
Koç
21° 35' 52"
Lilith
Başak
25° 16' 45"
True Node
Koç
14° 54' 53"
Son Güncelleme : 17/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>