Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona verdiğiniz değerin karşılığında sergilediği yarı küskün tavırların, bambaşka nedenleri olabileceğini de hesaba katmalısınız. Aşk ilişkilerinde geçici kırgınlıklar olabileceğini düşünüyorsunuz. Bunun yarattığı tepkisizlik sakıncalı olabilir.

İş ilişkilerinizde kurmak için çok uğraştığınız dayanışmanın, aldığınız sonuçlarda çok payı var. Rehavete kapılmayıp yine de işleri sıkı tutmanız gerekiyor. İşlerin bu kadar çabuk yoluna girmesi zamanlama sorunları doğurabilir.

Umut bağladığınız bir paranın önümüzdeki günlerde sevindirici haberi gelecek. Para tartışmalarıyla size zorluklar yaşatan bir yakınınızla ipleriniz kopma noktasına geliyor.

Üzerine gitmekte geciktiğiniz problemler, ilerde daha da çözülmez olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanıza dönebileceğiniz bir gündesiniz. Düşünceleriniz ve duygularınız çok yoğun olarak hedeflerinize yönelecektir. Duygusal anlamda hassassınız ve çevrenizden etkileniyorsunuz. Bugün hayatınızda yeni gelişmeler olabilir. Her zamankinden çok çalışabilirsiniz. Yeni bir proje üzerine çalışmalar yoğunlaşabilir. Oldukça enerjiksiniz ve enerjinizi doğru olarak kullanıyorsunuz. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşacaksınız ve bu anlamda bir hareketlenme olacaktır.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Perşembe günümüz, saat 08:14 itibariyle etkili Ay-Koç burcu geçişiyle başlıyor. Özgür olmak, dilediğimiz gibi davranmak isteyeceğiz. Kovalayan değil, kovalanan kişi olmak isteriz. Cazip yönlerimizin farkına varılmasından hoşlanırız. Kolayca tepki gösteririz. Hislerimizi dışa vururuz. Aktif bir şekilde hareket etmekten hoşlanırız. Saat 10:50 Ay-Mars görünümü, duygularımızı, isteklerimizi kimseden saklamadan, açık bir şekilde ifade etmemizi sağlayan bir enerjidir. Olumlu yönde kullanabileceğiniz bir güç diyebiliriz. Aşk hayatınızı canlandırır, keyifli hale getirir. Erkek ve kadın olmanın güzelliğini hissettiğimiz bir saat diyebiliriz. Konuşuruz, yazışırız, fikirlerimizi paylaşırız. Oldukça hareketli bir kişiye rastlamak mümkündür. İlişkisi olanlar için de olumlu, paylaşımın bir hayli etkili olduğu bu saatlerin hayli aktif geçeceğini söyleyebilirim. Saat 12:01 Ay-Satürn görünümü, tüm gücümüzle özgür yaşamak, hareket etmek, aşkla buluşmak ve üzerimizde kimsenin etkisi olmadan dilediğimizi yapmak arzumuzu işaret ediyor. Ancak sorumluluklarımızı da göz ardı etmeyelim olur mu? Saat 20:33 Ay-Venüs görünümü, aşkı tenimizde, ruhumuzda, yanı başımızda bulmak, yaşamak arzumuzun işaretçisidir. Belki kimse görmez, anlamaz ama, biz sevilmek, korunmak, kollanmak isteriz bu saatlerde. Geçmişi, yaşadıklarımızı, bizi mutlu eden anıları tekrar hatırlarız. Yorgun yüreğimiz canlanmak ister, bedenimiz huzura özlem duyar. Tüm tasalarımız, kaygılarımız geride kalsın artık diye içimizden geçiririz. Günlük hayatta her işinizi kolaylıkla ve istediğiniz şekilde yapabilmeniz dileğimle,  

14 Mayıs 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Maddi konularla ilgili geniş bir araştırma veseçim yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlerseniz, ilişkiniz her anlamda pozitif olacaktır. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. İsteklerinizin gerçekleşmesi için planlarınızı sistemli bir şekilde uygulamalısınız.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir. Yapılacak buncavarken sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle hareket edip, zaman kaybetmemenizde fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı uğraştığınız işlere kullanabilirsiniz. Kolektif veya sosyal konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabileceğiniz zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bugün tamamlanmasını istediğiniz konular gündeminizi etkileyecektir. Risk almak için acele etmeyin.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yaşamı üzerinde kafa yorarken, yerine getirmeniz gereken görevlere odaklanın. Zihninizi meşgul eden bütün düşünceleri bir kenara bırakın.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 21:15'te Akrep Burcunda gerçekleşen ve etkisini 3 gün önce ve 3 gün sonra hissettirecek Dolunay ile, Nisan sonundan itibaren yaptıklarınızın karşılığını bulacak, olumlu veya olumsuz anlamda karmanın sonuçlarını yaşıyor olacaksınız. Ne ekersen onu biçersin anlamı taşıyacak olan Dolunay zamanında, ruhsal ihtiyaçlarınıza yönelmeniz, ruhunuzu dinlendirmeniz ve hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili yaşadığınız sorunlara yeniden bakarak, onlarla barış imzalamak ve kendi içsel dengenizi yeniden oturtmak için fırsat elde etmiş olacaksınız. Aynı süreçte bir hastalığın ardından iyileşebilir, sağlık sorununuz varsa ameliyat olabilir ve bu sorundan kurtulabilirsiniz. Dolunay anında Venüs zarar göreceği için hafta genelinde arkadaşlık ilişkilerinizde,hayatınızda ve aşk hayatınızda risk almamalı, spekülatif hareketlerden uzak durmalı ve geçici ilişkilere yönelmek yerine, kendinizle yüzleşerek hayatın size verdiklerine odaklanmalı ve problemleri çözme yanlısı olmalısınız.

14 Mayıs 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda veya varsa çocuklarınızla olan ilişkilerinizde farklı davranmayı tercih edeceksiniz. Duygularınızdaki hızlı değişim sevdiğiniz insanı şaşırtabilir. Duygusal konularda iyi etkileşimler altındasınız.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal olarak oldukça güçlü bir gündesiniz. Kişisel kararlarınızı başarı ile hayatınıza yansıtacaksınız. Yaşamınızı baştan aşağı yenileyeceğiniz önemli kararlarla durgunlukları ve karanlıkları arkanızda bırakıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise fedakarlık ettiğiniz konuları gözden geçirecek, eş ya da sevgilinizle iletişime önem vererek sorunları aşarak, karşılıklı huzuru yakalayacaksınız.

14 Mayıs 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnanılmaz güzellikte ve eğlenceli bir gün geçirmeye hazır olun. Mutluluktan başınız bulutlara bile değebilir. Gezme tozmalar, davetler, açılışlar, renkli günler devam edecek. Bu pembe tablo maddi durumunuz için de geçerli. Elinize ummadığınız kadar çok para geçecek.

14 Mayıs 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>