Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize bugün kendinizi ifade etme konusunda güçlük çekebilirsiniz. Aranızda bazı duygusal gelişmeler gerçekleşebilir fakat sözlerinizi dikkatli seçmelisiniz. Partnerinizin kırılganlığını üstünde.

Bugünyerinizde bazı fırsatlar elde edeceksiniz. Bu fırsatlar hayatınızı maddi açıdan rahatlatacak nitelikte olacak. Bir ortak çalışma söz konusu olabilir.

Uzun zamandır çekmiş olduğunuz parasal sıkıntıları geride bırakmak için bugün elinize bir fırsat geçecek ama siz buna tepkisiz kalacaksınız. Dikkatli olup doğru karar vermelisiniz.

Bugün küçük bir kaza geçirmeniz söz konusu olabilir. Kafanızı toparlamalı ve daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Büyük bir heyecan sizi bekliyor. Almanız gerekecek duygusal riskler bile bu heyecanın karşısında önemini yitirebilir. Önemli değişikliklerin yaşamınızı yeniden şekillendirmesi çok mümkün. Uzun süredir devam eden karmaşık ruh halinden artık kurtuluyorsunuz. İç huzurunuzu bulmanıza çok az zaman kaldı. Eski gamsız, tasasız günlerinize dönmek üzeresiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:04 itibariyle etkili olacak Ay-Mars karşıtlığı, iş, özel veya parasal konularda görüştüğünüz kişilere, yaptığınız işlere dikkat etmenin yararlı olacağını vurguluyor. Sadece kendi çıkarlarını düşünen kişilere sırlarınızı vermeyiniz. Güvenilirlik ilkesini mutlaka gözetiniz. Saat 07:17-13:26 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu uzun süre, bir içe yönelişin işaretçisidir. Ancak olumsuz karşılanmamalıdır. Bilakis ruhsal yönümüzü güçlendirici ve bizi arındırıcıdır. Saat 08:30 Güneş-Uranüs kavuşumu, farklılıklarınızı gözler önüne serebilmeniz, özel yeteneklerinizi sıra dışı yollarla insanlara gösterebilmeniz için sizi hazırlıyor. Siz belki şu an farkında bile değilsiniz. Ancak emin olunuz ki, değişimler kapıda ve o kapıdan girmek istiyorsanız, önce ne istiyorum sorusuna cevap verin. Çünkü bu cevap, sizi bu kapıdan içeri sokacaktır. Bir de önemli husus var ki, bunları göz ardı etmemek gerekiyor. Aşk hayatınız veya sizin için şu sıralarda önemli olan konularda karar vermeden önce lütfen iyice analiz edelim. Saat 13:26 Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Kendimize duyduğumuz güven, eksiklerimiz, düzenlememiz gerekenler üzerinde durabiliriz. Bizi neler mutlu etmekte ve neler rahatsız etmekte bunları şöyle bir gözden geçirebiliriz. Eğer bu gözden geçirmeyi dürüst bir biçimde yaparsak, daha verimli ve huzurlu bir şekilde günün geri kalanının değerlendiririz. Saat 14:56 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ister istemez geleceğimizi düşünüyoruz ve parasız bir şey olmayacağının farkındayız. Saat 16:14 Ay-Neptün görünümü, ailemiz, yerleşim yerimiz, taşınma, ev içindeki yeniliklerle ilgili kararların aceleyle alınmaması gerektiğini gösteriyor. Üzerinde düşünmemizde yarar görüyorum. Mutlu edici gelişmelere işaret bir gün dileğimle,

14 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunacağın ortamlarda fikirlerini söylerken, abartılı olmamalısın. Bitmeyen işler, bazılarının canını sıkabilir.

14 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak amaçlarınız uğruna bazı konulardan fedakârlık yapabileceksiniz. Kariyerde rekabet gerektiren konulara dikkat!

14 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizde aksamalar olabilir. Evraklarınızı toparlayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik kısıtlamalar olabilir. Üstlerinizle iletişimize dikkat etmelisiniz. Günün ikinci yarısında kendinize yönelebilirsiniz. Hassas olduğunuz konular gündeme gelebilir.

14 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat etmek veya sevdiğiniz arkadaşlarınızla sosyalleşmek günü daha az stresli geçirmenize yardım edebilir. Dış görünüşünüzde de değişiklikler yapacaksınız.

14 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

14 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda beklenmedik ve sıra dışı olaylar daha çok ilginizi çekecek, sizi heyecanlandıracak. Var olan ilişkinizdeki bu hızlı hareketlenmeler biraz dengenizi sarsabilir.

14 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah olan Ay boşluğu enerjisi sizi içe kapatacaktır. Sabırlı davranıp akışta kalmalısınız. Çünkü öğleden itibaren Ay sizin burcunuzda ilerlemeye başlayacak. İnancınızı, yaşam görüşünüzü ve kendi benliğinizi rahatlıkla ortaya koyabilen görüşmeler yapabilir, kendinizi özgürce ifade edebilirsiniz. Evliyseniz veya duygusal bir ilişkiye sahipseniz beş günlük Güneş/Uranüs kavuşumu sırasında ilişkinizi koparma ve özgür hareket etme arzusu içinde olabilirsiniz. Sıra dışı ilişkilere çekilebilir, ekstrem sporlarla ilgilenmeye başlayabilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

14 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 32' 49" R
Ay
Terazi
19° 29' 14" R
Merkür
Boğa
05° 48' 32"
Venüs
Boğa
25° 20' 51"
Mars
Koç
14° 52' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 36' 38"
Satürn
Balık
18° 05' 14"
Uranüs
Boğa
23° 29' 29"
Neptün
Balık
29° 25' 55"
Plüton
Kova
02° 02' 04"
Chiron
Koç
21° 42' 39"
Lilith
Başak
25° 31' 52"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 20/05/2024 04:41

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>