Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı, birtakım zorunluluklarla sınırlamanız partnerinizden kadar sizi de yoruyor. Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz.

Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz doğru bir tespite benzemiyor. İş güvenliğinizle alakalı endişelerinizi, konumunuz ve üstlendiğiniz sorumluluklarla çeliştirmemeye çalışacaksınız.

Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz. Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir.

Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız. Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz. Aile içi ilişkiler olumlu gelişmelere açık.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:49 Mars-Kuzey düğüm kavuşumuyla yeni haftaya merhaba diyeceğiz. Hayatın sadece eğlenmekten, bencil isteklerimizi elde etmekten  geçmediğini söyleyen bu görünüm, başkalarıyla olan ilişkilerimizi dengeye kavuşturmanın öneminden söz ediyor. Bizim yolumuz, işimiz, hedefimiz için kimlerle bir arada olmamız, neleri desteklememiz, nelere dur dememiz gerektiğini bilmemiz lazım. Bana dokunmayan bin yaşasın cümlesi artık geride kalmalı. Bu görünüm, el birliği veyabirliği yaparak herkesin yararına olacak şekilde düşünmenin, hedef belirlemenin kıymetini vurguluyor. Eğer bir yerlerde yanlışlık varsa bunlara göz yummamamız, dile getirmemiz şart gözüküyor. İşte bunu yaptığımızda, bizim de başımıza gelebilecek bir haksızlıkta diğerleri de bize yardımcı olabilir. Arkadaşlarımızı iyi seçmeliyiz. Meslektaşlarımıza saygıyla yaklaşmalıyız. Geleceğimizi doğru temel üzerine inşa etmeye gayret etmeliyiz. Saat 08:08 Ay-Uranüs görünümü sizi harekete geçirici  bağlantılarda bulunmanızı sağlayıcıdır.  İnternet üzerinden yazışmalar, web sitenizle ilgili yapacakları veya yenilikleri hızlıca ele almanızı sağlıyor.  Saat 08:26 Ay-Satürn zorlu görünümü, bizi  duygusal anlamda biraz zorlayabilir. Özgürce hareket etmek, istediğimiz gibi yaşamaktan yana oluruz.  Dışarıda aktif olsak da, kafamızı kurcalayan meseleler yüzünden sıkılırız. Saat 20:38 Ay-Mars görünümü, hem çevrenizle ilişkilerinizi güçlendirici, hem de amacınıza uygun hareket etmenizi sağlayıcıdır. Fikirleriniz son derece beğenilir. Saat 22:23-15 Temmuz saat 05:40 arası Ay-Boşlukta ilerleyecek. Güvencenizi ön planda tutmanız faydalıdır. Herhangi bir mesele üzerinde hemen karar vermeyin. Bir daha düşünün. Yeni haftamızın  güzel gelişmelere işaret olması dileğimle, Her şey gönlünüzce olsun.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün rakip tanımıyorsunuz. Ay üçüncü evinizde ilerlerken, yakın ilişkilerinizi olumlu etkiliyor ve istediğiniz her türlü desteği size veriyor. Bugün içinizdeki enerjinizi yapıcı kullanacaksınız. Kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz. 'Dostum ' dediğiniz kişilere dikkat etmeli, paylaşımlarınıza sınır getirmelisiniz.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konular ön planda. Elinize para geçebilir veya yüklü bir ödeme söz konu olabilir. Bazı konularda kendinizi ifadeye başlamadan önce, iki gün beklemekte fayda var. Maddi başlıklı konularda diyaloglar artıyor. Tüm burçlar için gün geneli: Oğlak burcundaki dolunay, ilişkilerimizi gözden geçirmemizi veya ilişkilere daha gerçekçi yaklaşmamızı ve tepkilerimizi kontrol etmemizi gerektirebilir. Birbirini suçlama eğilimi de artabilir ya da evimizi veya ailemizi ilgilendiren ya da yüzleşilmesi gereken konularda hassaslaşabiliriz veya tatsız durumlara zaman harcamamız gerekebilir. Genel olarak hassas bir gün. İletişim içerisinde olduğumuz kişilerle diyaloglarımızda bu durumu hatırlamamızda fayda var. Neyse ki, yarından sonra genel hava olumluya doğru ilerlemeye başlıyor.

13 Temmuz 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sözleşmeler ve anlaşmalarla ilgili olumlu gelişmeler gözüküyor. Ancak siz yine de önemli görüşmelerinizi sabah saatlerine denk getirmemeye bakın. Kardeşlere dair konularda sizi rahatlatacak haberler alacaksınız. Sorumluluklarınız hafifleyebilir. Ticari alanda biraz esnek ve yenilikçi düşünmek fırsat kapılarını açabilir.

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bayram sevincini bugünden yaşamaya başlayabilirsiniz. Keyfinizin yerinde olması size biraz hesapta olmayan masraflar açabilir. Suyu bol tüketin.da..

14 Temmuz 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

14 Temmuz 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 29' 26" R
Ay
Başak
11° 51' 28"
Merkür
Boğa
01° 30' 01"
Venüs
Boğa
21° 26' 37"
Mars
Koç
12° 27' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 42"
Satürn
Balık
17° 52' 41"
Uranüs
Boğa
23° 18' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 08"
Lilith
Başak
25° 10' 45"
True Node
Koç
14° 53' 31"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>