Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir birlikteliğiniz varsa aldatılmalara karşı dikkatli olun. Yaşadığınız sıkıntı ve mutsuzluğunuz aslında sizin kuruntularınız ama bunu karşınızdaki insana fazlasıyla yansıtıyorsunuz. Birlikteliğiniz yoksa kendinizi bu kadar saklamayın.

Siz çok yoğun ollamdığınız halde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Başkalarının işlerini de yapmaya çalışmak size bir şey kazandırmaz. Siz üzerinize düşeni en iyi şekilde yapın yeter.

Kısa yolculuklara çıkabilir bu yoculuklar sırasında sizi zor durumda bırakacak harcamalarda bulunabilirsiniz.

Birlikte olduğunuz insan sizin yanınızda sıkılıyor ve mutsuz oluyor. Kendi iç buhranlarınızla onu sıkmakan vazgeçin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü sakin geçirmeye çalışmalısınız. Ummadığınız olaylarla karşılaşabilir insanların tepkileri karşısında kendinizi tutamayabilirsiniz. Ama bu daha çok kendinizi ifade edememekten kaynaklanıyor. Arkadaşlarınıza karşı daha içten olun ve onlarla iletişim kurmayı deneyen siz olun. Aşırı eğlimler göstermeniz çevreniz tarafından olumlu karşılanmıyor.

15 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar  Pazar günümüz, Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Sorunlarımızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirelim. Sevdiğiniz dostlarımızla bir araya gelmek, onlarla sohbet etmek bizi rahatlatabilir. Saat 11:14 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki zorlu görünüm, kişinin ne olursa olsun dilediği gibi yaşama arzusunun bir kez daha altını çiziyor. Para konularında baskı altında kalan, sabırlı olmaya zorlanan birey, ister istemez gerginleşebilir. Saat 11:21 Ay-Pluto kavuşumu, mali konular üzerinde düşünmemizi sağlayacak. Güven içinde yaşama arzumuz yükselecek. Elimize geçen miktar, bizi tatmin etmiyorsa, bunu iyileştirmek adına neler yapabileceğimizi tekrar bir gözden geçireceğiz. Saat 15:56 Ay-Mars görünümü, finansal,ve ilişkiler anlamında iç huzurumuzu, güvenliğimizi önemsediğimizin göstergesidir. Bu yüzden elimizde olana sahip çıkarız. Kolay kazanmadığımızı biliriz. Ancak bir yandan da, doğamız gereği özgür olmak, dilediğimiz gibi hareket etmekten yanayınızdır. Şimdi cebimizde paramız yetersiz ise, bu saatlerde tabii ki sıkılırız, tepki gösteririz. Özelliklesorunu, mali güçlükleri olan kişilerde bu durum çok daha bellidir. YGS sınavına girecek tüm kardeşlerime başarılar diliyorum. Yüzümüzü güldüren bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

15 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşantınızda ciddi yaklaşımlar içindesiniz. Venüs, Uranüs, Mars sizin gibi Ateş gurubu olan Koç burcunda ilerliyor ve sosyal yaşantınızı akılcı bir şekilde değerlendiriyorsunuz. Çevrenizde oluşan her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz.

15 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor. Dolayısıyla, daha fazla stres yaşamamak için ne kadar yoğun olursanız olun, kaçmamanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları, gerçekçi, iletişimi, hareketli aktiviteleri, yapılacak veya tamamlanacak işleri, sosyal etkileşimi ön planda bir günde olduğumuzu gösteriyor. Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konular ve başkaları ile paylaşabileceğiniz pek çok fırsat söz konusu. Hedeflerinize daha yakınsınız ancak bu arada sorumluluklarınızı ve detayları da öngörmeniz gerekiyor. Başarı çalışma ve disiplinle gelecektir. Bu dönemde geleceğe yönelik hedeflerinizi yenileyebilirsiniz. Ortaklaşa işler, anlaşmalar ve evlilikle ilgili konular bu yönde çok belirleyici olabilir. Bu aradaortamında ilişkilere de özen göstermek gerekebilir. Ortaklaşa maddi paylaşımlarda, mirasta çatışmamalı ve yatırımlarınızda aşırı risklere girmemelisiniz.

15 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KORKTUĞUNUZ şeylerle karşılaşma ihtimaliniz var. Soğukkanlı olmanız gereken bir zaman. Akrabalarınızla ilgili sağlık haberleri alabilirsiniz.

15 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatı kontrol etme mekanizmanızın çökebileceği bugün, geçmişle bugün arasında kalabilir, yaşadığınız süreci sorgulayabilir ve psikolojik olarak depresif hissedebilirsiniz. Aile büyüklerinizle mücadeleler yaşayabileceğiniz gün içinde, gerçekte neye ihtiyacınız olduğunu daha rahat belirleyebilir, sizi mutlu ve mutsuz eden her şeyi tespit edebilirsiniz.

15 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karakterinizin duygusal tarafının ağır bastığı bir gün geçirmeniz mümkündür. Hassaslığınız, sizi uyum içinde olmaya, gerginlikten kaçmaya itebilir. Gerektiğinde mücadele edilmesi gerektiğini unutmamalı, yeri gelince direnç göstermelisiniz.

15 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 07" R
Ay
Başak
29° 34' 14"
Merkür
Boğa
03° 29' 06"
Venüs
Boğa
23° 17' 18"
Mars
Koç
13° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 58' 43"
Uranüs
Boğa
23° 23' 40"
Neptün
Balık
29° 23' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Başak
25° 20' 44"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>