Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kafa karışıklığınızı yok edebileceğiniz yanıtları sadece partnerinizden alabileceksiniz. Bugünlerdeki yenilikçi söylemleriniz, bazı kuşkucu yorumları beraberinde getiriyor.

Yapacağınız bazı düzenlemeler ve bunun yanında biraz daha tempo, her şeyi kısa zamanda yoluna koyacak. İşlerinizdeki sallantılar geçici. Panik yapmanız hiç gerekmiyor.

Bir alacağınızı tahsil etmek için çok uğraşıyorsunuz. Ama bu uğraşınızdaki inceliğiniz olumsuzluk sebebi olabilir. Öte yanda sert tavırlarınızla ciddi bir para kaynağınızı kaybetmek üzeresiniz. Para sorununuz yok denilebilir.

Bazı ilişkilerinizde duygusal alışverişlerinizi doğru dengelemeniz gerekiyor. Kendinizi kısmen sorumlu hissettiğiniz ilişkilerde, büyük sorumluluklar almak üzeresiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir zor anlar geçirdiniz. Dışarıdan bakıldığında dertsiz ve tasasız biri gibi görünmenize rağmen içinizde patlayan volkanların lavlarını kimseye akıtmamaya çalıştınız. Aslan burcunda gezegen transitlerinin başlaması ile rahat bir nefes almaya başlayacaksınız.

15 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:22-12:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre, bir içe yönelişin işaretçisidir. Ancak olumsuz karşılanmamalıdır. Bilakis ruhsal yönümüzü güçlendirici ve bizi arındırıcıdır. Saat 12:14 itibariyle burcunuz üzerinde ilerleyen Ay, iki gün boyunca sizleri aydınlatıyor. Özgür yanlarınız göz önünde olacaktır. Kişiliğinizin en olumlu yanlarını rahatlıkla sergileyerek, çevrenizdeki insanlar üzerinde etkili olabilirsiniz. Saat 18:42 Ay-Merkür görünümü,  yüreğimizin içindeki sıkıntılarımız, fiziki ve zihinsel anlamda bizi zorlayabilir. Bazılarını dile getiririz ancak çoğu zaman üstü örtük konuşuruz. Saat 20:46 Ay-Venüs görünümü, ilişkimizle alakalı problemler üzerinde durmamıza neden olur. Bir yandan umursamıyormuş gibiyiz diğer yandan taviz vermemek için inatlaşabiliriz.  Ancak ben derim ki, sakin olun. Duruma iyice bir bakın. Merkezimizde, menzilimizde her dem sevgi olsun. Güzelliklerde buluşmamız dileğimle,

15 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ve sevecen yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Evlik ve beraberliklerinizle ilgili konulara yumuşak ve saygılı yaklaşmak niyetindesiniz. Bugün, çevrenizle ilgili bir takım sorunlarda sizin görüşlerinizi almak isteyecekler, Her zamanki gibi uzlaştırıcı davranarak, kişiliğinizi ortaya koyacaksınız.

15 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şu aralar aklınızı iyi kullanmanız gereken bir dönemdesiniz. Sosyal aktiviteler, karşılıklı fikir alışverişleri ve planlarda değişiklikler söz konusu olabilir. Öte yandan tüm gelişmeleri içine alan diyaloglara gerek duyabilirsiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi keyifsiz kılan durumlar meydana gelebilir. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Bilemediğiniz olaylardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Bazı konuları anlamakta zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde uyumu yakalamak sizin için zor olmayacak. Günün ikinci yarısında kendinize zaman ayırma fırsatı yakalayabilirsiniz. Beslenmenize dikkat edin.

15 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hallerde çok fazla gerçekçi değilsiniz, hayal peşinde koşuyor gibisiniz. Özellikle aşk ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Biraz gerçekçi olun. Mutluluk yakın.

15 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yorgun ve isteksiz başlayan gününüz, sorumluluklarınızla şekillenebilir. Uzak akrabalarınızdan alacağınız haberler moralinizi yerine getirebilir. Önemli konuşmalar yapacaksınız.

15 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızdaki suskun kalmış duygu ve düşünceleri irdelemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz.Hafta sonunun yüksek enerjisine ancak akşam saatlerinde kavuşacaksınız ve gece etkinliklerine katılıp kendinizi göstermek ve keyifli vakit geçirmek için özel fırsatlara sahip olabileceksiniz. Akşama kadar akışta kalıp fazla derinleşmeden günü geçirmeniz gereklidir. Gün içinde bir süre depresif hissetseniz de krizlerinizi aşmak adına olumlu düşüncelere ve en önemlisi umuda sahip olabileceksiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

15 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 53' 26" R
Ay
Aslan
22° 03' 46" R
Merkür
Koç
29° 24' 51"
Venüs
Boğa
19° 24' 06"
Mars
Koç
11° 11' 30"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 12"
Satürn
Balık
17° 45' 48"
Uranüs
Boğa
23° 12' 40"
Neptün
Balık
29° 19' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 03"
Lilith
Başak
24° 59' 43"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>