Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun işleri ilişkinizi olumsuz etkiliyor ama siz bunu görmezden geliyorsunuz. Yoksa, bu ilişkiye yeterince önem vermiyor musunuz? Bir partneri olmayanlar için çok önemli bir gün.

Birarkadaşınızla suç ortaklığı yapacaksınız. Suç sizin değil onun. Bu sefer tamam ama her defasında onun açığını kapatamazsınız. Dayanışma kadar uyarıların da önemlidir. Onu uyarmaktan kaçınmayın. Onun da bu uyarılara ihtiyacı var. Kırılmasından korkmanız gereksiz, sizi anlayacaktır.

Bütçeniz için tehlike çanları çalabilir. Bugün büyük bir harcamanın eşiğinden döneceksiniz. Ama bu bütçenizi düşündüğünüz için değil, başka bir nedenle olacak.

Bir yakınınız sizden yardım bekliyor, siz farkında değilsiniz. Çevrenizle daha dikkatli ilgilenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir şeye başlarken ilk adımı atmak sizin için fazla kolay. Bu yol hatalı çıktığında ise bunu genellikle düzeltiyorsunuz ama size pahalıya mal oluyor. Yine bir ilk adımın eşiğinizdesiniz. İlk adımınızın sizi doğru yere götürmesine dikkat edin. Bu ara içki içmek için fazla bahaneniz olacak, ölçüyü kaçırmayın.

16 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 04:42 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki zorlu görünüm, kişinin ne olursa olsun dilediği gibi yaşama arzusunun bir kez daha altını çiziyor. Para konularında baskı altında kalan, sabırlı olmaya zorlanan birey, ister istemez gerginleşebilir. Saat 05:45-14:52 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Hangi konuda olursa olsun yarar-zarar hesabınızı iyi yapmanız, sonucunu tahmin edemediğiniz kararlardan kaçınmanız yerinde olacaktır. Saat 14:52 Ay-Kova burcu geçişinde, birileriyle paylaşım içinde olmak hoşunuza gider. Yüreğinizin içindeki duyguları kimsenin onayına bağımlı olmadan özgürce sunmaktan yana oluşunuz size doğal bir çekicilik kazandırabilir. Bu farklılık önce yakın çevrenizdeki daha sonra da yabancısı olduğunuz ortamlarda dahi kolaylıkla fark edilebilir. Kendi değerinizin anlaşılması adına dış dünyada etkin olmaya çalışırken, kafanızın içinde ilginç fikirler ve yöntemler belirebilir. Bu düşüncelerin kimi başkaları tarafından benimsenmese de yine de dikkate değer görülmesi gururunuzu okşayabilir. Saat 18:16 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, kariyer planlarınızı ve  hangi alanda yükselmek istiyorsanız o konularda gelişimi merkez almalısınız. Sıradan ve hiçbir şey kazandırmayan, rutinlik yüzünden sıkıldığınız, bundan dolayı verimsiz çalıştığınızı düşünüyorsanız o zaman yeniye yer açmalısınız. Geçmişten ziyade, geleceğinizle ilgili konulara önem vermelisiniz. Kendi işinizin sahibi olabilirsiniz veya mevcut işinizde yükselebilirsiniz. Eğersorunlarınız varsa, bunları çözümleyecek kişi sizsiniz. Dağınık çalışıyor, sorumluluktan kaçıyorsanız, şimdi kendinizi toparlama vaktinizdir. Saat 23:23 Güneş-Uranüs görünümü gerçekleşecek. Güneş Aslan burcunda ilerliyor ve sizin tam da arzu ettiğiniz bir enerji. Hem cesaretle fikirlerinizi ortaya koymanızda hem uzun yolculuklarda keşifte bulunmanızda hem de arzu ettiklerinizi gerçekleştirmenizde ışığınızdır. Uranüs-Koç burcunda ilerliyor ve  yenilenmenin, baskılara boyun eğmeden hayatınızı kurgulamanın işaretçisi. Bu iki geçiş, olumlu bir görünümle sizi selamlıyor. İlişkinizden, eğitime,hayatınızdan yerleşime kadar olan geniş bir alanda mutlaka cesaretli olmanızda yarar var. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

16 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevresel koşullarınızda gözle görülür bir hareketlenme ortaya çıkıyor. Düşüncelerinizdeki yaratıcılık, her anlamda sizi ön plana çıkaracak ve gizli yönlerinizi de ortaya koyacaksınız.. . Beklenmeyen şartların gelişmesiyle, bir çok olanağın size sunulması sizi şaşırtabilir. Zevkler için para harcayacaksınız.

15 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Söylenenlerin, yapılanların ve teklif edilenlerin üzerinden geçmenizde fayda var. Sizden ne istendiğini veya bazı kişilerin ne ima ettiğini anlamıyorsanız daha fazla soru sorup konuya açıklık getirebilirsiniz. Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler etrafınızı güzelleştirmenizi ve kendinizi yanlış eğilimlerden kurtarmanızı sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için huzursuz geçmiş olabilir, ama sabah saatlerine doğru daha iyi hissediyoruz. Yine de 15.00' a kadar, bazı işlerde istediğimiz gibi ilerleyemeyebilir, aksilikler, belirsizlikler veya halsizlik nedeniyle ne yapacağımıza karar veremeyebiliriz. Seyahatler esnasında da olası aksiliklere karşı B planlarına sahip olmak faydalı olacaktır. Akşamın ilerleyen saatlerinden itibaren ise, hızlanıyoruz, aklımız ve bedenimiz daha hızlı çalışıyor. Birkaç gün için, yepyeni planlar, işler, fikirler veya bakış açıları yenilenmemizi sağlıyor. Bazı sıkıntılara rağmen olumlu anlamda şaşırtıcı olaylara açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

16 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz olabilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu zamanlardasınız. Bazı konularda karar vermeniz gerekebilir. Yeni konulara temel atabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde düzenleme gerektiren işler içinde olabilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz.

16 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi rahatsız eden detaylara artık daha az önem vereceksiniz. Olayların gelişimi de zaten bu detayların fazla belirleyici olmadığını gösterecek. İyimserliğinizi koruyun.

16 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

16 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda kendinizi çok esnek ve keyifli hissedeceksiniz. Az tanıdı- ğınız insanlarla olan ilişkileriniz sizi hareketlendirebilir. Gelecekle ilgili kararlar enerjinizi yukarıya taşıyacak.

16 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerindeki isteksizlik, amaçsızlık ve tembellik etme arzusu, öğle saatlerinde yerini maddi meselelerin daha rahat ortaya çıkmasına bırakacaktır.Ay’ın boşluk etkisi sırasında mümkünse banka ile ilgili işlemler ve internet alışverişlerinde karar almamanız gerekebilir. Hesaplarınıza ve aklınıza güvenerek önünüzdeki dönemdeki finansal durumunuzu gözden geçirebilirsiniz ancak herhangi bir yatırım için uygun zamanda değilsiniz. Gündüz saatlerinde komşularınızın veya kardeşlerinizin sorunları ile ilgilenebilecek enerjiler mevcut olacak. Burç burç yorumları günlük burç yorumları internet

16 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

16 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 08' 36" R
Ay
Terazi
02° 07' 27"
Merkür
Boğa
03° 46' 42"
Venüs
Boğa
23° 33' 15"
Mars
Koç
13° 45' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 60"
Satürn
Balık
17° 59' 34"
Uranüs
Boğa
23° 24' 25"
Neptün
Balık
29° 23' 56"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 19"
Lilith
Başak
25° 22' 10"
True Node
Koç
14° 56' 03"
Son Güncelleme : 18/05/2024 17:41

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>