Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşıyorsunuz. Tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar istemiyor, bu korkuları barındırmayan dingin ilişkiniz içinde huzurlu görünüyorsunuz.

Birkaç arkadaş kendi işinizi kurma planları içindesiniz. Birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor

İş yaşantınızdaki güvensizlik sizi hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltmiş görünüyor. Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz.

Bir tavrınızla birkaç kişiyi birden bir konuya bağımlı kılabilirsiniz. Bu tavır sizi nasıl büyük sorumluluklar altına sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinizi gerçeklerle çakıştırma çabanız, hayallerinizin bir kısmının mucizeler gerektirdiğini görmenizle netice verebilecek. Başarı ve başarısızlık sizin için hayatın temel iki öğesi gibi. Birinin tutkusu ve diğerinin korkusuyla yorgun düşüyorsunuz. Oysa hayatı bu gerginliği yaşamadan sürdürebileceğiniz hasletleriniz var.

16 Haziran 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 08:08 Ay-Venüs görünümü huzur, güvence, uzun vadelihayatı, ilişkide sadakat, maddi yönden rahatlık gibi arzuların yükselmesini sağlar. Saat 16:10 Ay-Neptün kavuşum etkisinde rahatlamak, huzur bulmak, ferahlamak mümkündür. Nerede olursak olalım, tartışmalardan kaçınırız. Yaklaşım tarzımız ılımlıdır. Gün boyunca her işinizde kolaylık, şans ve huzur diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

16 Haziran 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma veya okul arkadaşların, sana karşı çekingen davranabilirler. Sebebini tanımlayamasan da bugün tepkili davranabilirsin.

16 Haziran 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde mücadele etmeniz gereken konulara ve kişilere dikkat etmenizde fayda var. Her zamanki uzlaşmacı kimliğinizi ortaya koyun. Hürriyet Aile /

16 Haziran 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Evinizde bir takım değişiklikler yapmak için araştırma yapabilirsiniz. Gün içinde ailenizle ilgili konularda daha fazla zaman harcayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi tekrardan toparlamak için fırsatınız olacak. Ev hayatınızla ilgili sorumluluklarınızda artış olabilir. İşlerinizde başkalarından destek görebilirsiniz.

16 Haziran 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

16 Haziran 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile ile ilgili konuların getirdiği karışıklık ve çalkantıları daha çok yaşayabilirsiniz. Geçmişle ilgili konular ortaya çıkarken anılar, yaşantılar, fotoğraflar, albümler ortaya çıkabilir. Duygularınız konusunda yanılabileceğinizi göz ardı etmemelisiniz.

16 Haziran 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev, aile ve yuva alanlarınızda bazı olayları gözden geçirmeniz gereken bir döneme giriş yapacaksınız. Bu alanlarda yaşadığınız sıkıntıları gözden geçirin.

16 Haziran 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün evde su borusu patlayabilir. Dikkatli olmakta fayda var. Zihninizi toparlamakta zorluk çekebilirsiniz. Ev içindeki ilişkiler zihninizi bulanıklaştırabilir. En iyisi akışta kalıp, hayatı olduğu gibi kabullenmeyi deneyin. Ne de olsa iyimser yapınız zorlukların üstesinden gelmenize yardım eder.

16 Haziran 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

16 Haziran 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 03' 04" R
Ay
Aslan
24° 04' 13" R
Merkür
Koç
29° 37' 06"
Venüs
Boğa
19° 36' 24"
Mars
Koç
11° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 30' 34"
Satürn
Balık
17° 46' 30"
Uranüs
Boğa
23° 13' 15"
Neptün
Balık
29° 19' 22"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
21° 28' 34"
Lilith
Başak
25° 00' 49"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>