Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Siz daha çok görüşmek istiyorsunuz ama onun koşulları buna uygun değil. Koşullarını zorlamasına rağmen, size ayak uydurabilmesi zor görünüyor. Yapacağınız telefon görüşmesinde hoşunuza gidecek sözler söyleyebilir.

İş arkadaşlarınızla uyumunuz tam. Tek probleminiz işi sizin daha çok ciddiye almanız. Bazıarkadaşlarınızın ara sıra tempoyu düşürmeleri sizin yükünüzü arttırıyor.

Gelirinizin giderek azaldığını düşünüyorsunuz ve bunu değiştirmek için çareler arıyorsunuz. Şimdilik tek çareniz harcamalarınızı azaltmak. Ufukta yeni birya da ek gelir gözükmüyor.

Yeni çevre ve bilgiler kazandıracak kişiler hayatınıza girebilir. Kapılarınızı açık tutmanız uzun vadede yararınıza olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne yöne gittiğinizi, işlerin iyiye mi kötüye mi gittiğini kafanızda daha net şekilde çizmeye başlıyorsunuz. Her şey istendiği gibi gidiyorsa, ne güzel! Ama bir şeylerin yanlış gittiğini düşünmeye başlarsanız, bu durumu da faydaya çevirebilir ve buna göre bir yol yöntem arayışı içerisine girebilirsiniz.

16 Kasım 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:38 itibariyle etkili olacak, Ay-Pluto kavuşumuyla yeni haftaya adım atıyoruz. Bu enerji, uzun vadeli düşünmenizde yardımcıdır. Özellikle maddi anlamda bir hayli güçlü olmak istiyoruz. Bu enerji, paranın ne kadar önemli bir olgu olduğunu hatırlatıyor. Kazanmaktan yanayız. Derinlikli düşüneceğiz ve bir hayli tutkuluyuz güne başlarken. İstediğimizi elde etmekten yanayız. Saat 10:10 Ay-Uranüs zorlu görünümü, hem maddi hem de manevi anlamda riskten uzak durmaya çalışmanızı sağlıyor. Saat 13:45 Ay-Jüpiter görünümü, maddi vehayatımızla ilgili konularda titiz düşünmemizi sağlarken,  hiçbir şeyin hafife alınmaması gerektiğini vurguluyor. Eğer gerçekten başarılı olmak istiyorsak, attığımız adımlara dikkat etmeliyiz. Saat 21:58 Ay-Merkür olumlu görünümü, bizi maddi konularda yanılmamak için, dikkatlice hesaplamalarda bulunmamız gerektiğinin göstergesi. Bu son iki enerji de, mali konuları bir hayli vurgulayıcı olduğu için, derinlemesine ele alacağız. Saat 22:53 - 17 Kasım saat 09:24 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Boşluk süresince, yaptığınız işleri dikkatli bir şekilde gözden geçirmeniz iyi olacaktır. Parasal veile alakalı konularda ve duygusal meselelerde mantıklı hareket etmemiz faydalıdır. Zaten Ay-Oğlak burcu geçişleri bu konuda tedbirli davranmanızı sağlayıcıdır. Her günümüz, bir önceki günün sıkıntılarını unuttursun ve bir sonraki günün güzelliklerinin müjdecisi olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

16 Kasım 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizin ağırlık kazanması ve ortak çalışmalar içinde olduğunuz kişilerin size yaklaşımları çok önemli ve kararlarınızın etkilenmesine neden olabilirler. Bugün, partnerinizin duygularına değer vermeli ve olayları, onun açısından değerlendirmelisiniz. Kişisel çabalarınız, çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor.

14 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, doğru yönde ilerleyip ilerlemediğinize dair fikirleriniz netleşmeye başlayabilir. Doğru yönde gidiyorsanız ne ala, ama bir şeylerin yanlış gittiğini görmeye başlarsanız, bunu da yararınıza çevirebilir ve buna göre bir yol yöntem arayışı içerisine girebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabahın erken saatlerinde üzerimizde bir baskı, belli belirsiz bir gerilim hissedebiliriz. Tepkisel tavırlar içerisine girebiliriz. Öğle sonrası saatlerde ise, daha keyifliyiz, kendimizi iyi hissedebiliriz. Akşama doğru saatlerden itibaren ise, gün, toplantılar, görüşmeler, pazarlama faaliyetleri için uygun hale dönüşüyor. İletişime açık olacağız, ilişkilerde uyumu yakalayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

16 Kasım 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri sizin için biraz zorlayıcı olabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda yetenekli olduğunuz konularda kendinizi gösterme fırsatı yakalayacaksınız. Maddi konularla ilgili kafa çalıştıracağınız zamanlar var. Akşam için keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişim içinde olabilirsiniz.

16 Kasım 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizde sevgi ve saygı gösterdiğiniz birilerinden ani bir sıkıntı yaşayabilirsiniz. Üzülmemek için güven duyduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz.

16 Kasım 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

16 Kasım 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda şanslı etkiler altında olabilirsiniz. Yaptığınız işlerin somut karşılığını almak size kendinizi güvende hissettirebilir. Kalbinizdeki soru işaretlerini üzerinizden atın.

16 Kasım 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün parasal konularda yeni fikirler ve yöntemler geliştirebilirsiniz. İnançlarınızla ilgili kavram kargaşaları meydana gelebilir. Bu tip konularda zihinsel olarak zorlanabilirsiniz Ama bunun yanı sıra yeni yatırım araçlarına yönelmek, paranızı değerlendirebileceğini alternatif yollar denemek içinde güzel bir gün.

16 Kasım 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

16 Kasım 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 47' 57" R
Ay
Terazi
10° 12' 14"
Merkür
Boğa
04° 42' 59"
Venüs
Boğa
24° 23' 31"
Mars
Koç
14° 16' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 25' 38"
Satürn
Balık
18° 02' 14"
Uranüs
Boğa
23° 26' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 52"
Plüton
Kova
02° 02' 26"
Chiron
Koç
21° 40' 20"
Lilith
Başak
25° 26' 42"
True Node
Koç
14° 56' 40"
Son Güncelleme : 19/05/2024 10:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>