Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan artık size güveniyor ve gözü sizden başkasını görmüyor. Onunla ilişkiniz bu kadar iyi giderken ailesi ile ilgili olumsuz konuşmalardan kaçınmalısınız.

Bugün işyerinizde çalıştığınız konunun üzerinde yoğunlaşacaksınız. İşinizde bağımsız olmayı seviyor, kendi başınızayapmaktan hoşlanıyorsunuz. Genellikleile ilgili konularda özgürlük istiyorsunuz.

Parasal konularda fazla bonkör olmak yerine biraz çıkarcı davranın. Maddi konularda dostlarınızın size yapacağı yardım tekliflerini değerlendirmelisiniz. Bugün yapmanız gereken bir ödeme var.

Etrafınızda başarılarınızı kıskanan insanlar var. Özellikle arkadaş çevrenize karşı dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi oldukça mutsuz hissedecek olur olmaz her şeyi eleştireceksiniz. Arkadaş ortamınızda eski yaşadığınız yerdeki dostlarınızı övmeniz yüzünden yalnız kalabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla uyumlu bir arkadaşlık istiyorsanız duygularınızı saklamayı bilmelisiniz. Bugün ailenizden biri hakkında olumsuz şeyler duyabilir ve şaşırabilirsiniz.

17 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 00:24 Ay- Chiron olumlu ışığı altında Pazar gününe adım atıyoruz. Bu enerji, huzur, emniyet ve güven olgularını baş tacımız yapıyor. Mantığınızı daha fazla ön planda tutarak, şikayetçi olduğunuz konular üzerinde düşünebilirsiniz ve güvencenizi önemseyebilirsiniz. Saat 01:56 Ay-Satürn karşıtlık etkisi altında ihtiyacımız bir hayli yoğun. Kimsenin baskısı altında kalmadan işlerimizi yoluna koymaktan yanayız. Ancak şunu da belirteyim ki, bu görünüm  özel hayatımız, sağlık vehayatımızla  ilgili konularda mutlaka halletmemiz gereken işleri sakinlikle yoluna koymamızın doğru olacağını gösteriyor. Saat 15:25- 18 Ağustos saat 01:41 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu uzun süre içinde, kafanızı bir çok meseleye takabilirsiniz. Başkalarıyla işbirliğine yanaşmayabilirsiniz. Onlar da aynı şekilde davranabilirler.  Bildiğiniz usullerle meseleleri çözmeye kavuşturmanız zor olabilir.  Genel manada düşünürsek, planladığınız ve yürürlüğe koymaya çalıştığınız mevzularda başarılı bir sonuç alamayabiliriz.  Başkalarıyla sizin aranızda sanki görülmez bir duvar oluşur.  Boşlukta  yapılması gereken en olumlu hareket, sıra dışı bir şeyler yerine gidişata ayak uydurmaktır. Yani akıntıya karşı yüzmenin pek bir faydası yoktur. Pazar günümüzün, keyifli ve mutlu geçmesi dileğimle,

17 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün olumlu işbirliklerine ve tekliflere hazırsınız. Size farklı bir biçimle, yeni bir sunacaklar ve desteğinizi isteyeceklerdir. Çevrenizce seviliyorsunuz. Sadece beklentilerinizdeki mantığı bir türlü yakalayamıyorsunuz. Herkesin sizi anlaması mümkün değil. Bugün olaylara daha ılımlı yaklaşmayı denemelisiniz.

17 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artistik, estetik, romantik veya eğitimle ilgili konularda farklı fırsatlar söz konusu olabilir veya bu alanlarda motivasyonunuz yükselebilir. Bu alanlara ciddi şekilde yönelmenin şanslı sonuçları olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı konularda aşırı tepkiler verebilir ya da bazı kişilerin hareketlerini değerlendirirken doğru tahliller yapamayabilir, bazı hareketleri hafife alabilir ya da tam tersi, haddinden fazla önemseyebiliriz. En doğru kararı alarak ilerlemeye çalışmakta fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

17 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SAKİN ve kararlı olacağınız bir gün. Bu sakinliğiniz, sevgi konusunda şu ana kadar göremediğiniz bir ayrıntıyı görmenize neden olacak.

17 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

17 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 48' 52" R
Ay
Başak
03° 32' 19"
Merkür
Boğa
00° 36' 16"
Venüs
Boğa
20° 34' 51"
Mars
Koç
11° 55' 20"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 46"
Satürn
Balık
17° 49' 48"
Uranüs
Boğa
23° 16' 01"
Neptün
Balık
29° 20' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
21° 30' 60"
Lilith
Başak
25° 06' 05"
True Node
Koç
14° 52' 43"
Son Güncelleme : 16/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>