Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona başlangıçta açtığınız bütün kredileri, cömertçe harcadığına inanırken biraz haksız görünüyorsunuz. Partneriniz yeniden birlikte olmak için elinden geleni yapıyor. Dostlarınızdan da destekler istiyor.

Ekonomik olarak memnunsunuz. Bu aralar konumunuzu daha netleşmiş yetkilerle daha belirgin duruma getirebilirsiniz. Çok doyumlu ilişkiler içinde, çok sevdiğiniz bir işi yapıyorsunuz.

Kimse size güvendiğini gizlemiyor. Fakat, beklediğiniz destekler listenizde gelecek günlerde rencide olabileceğiniz isimler var. Bazı yaklaşımlarınızdaki tavrınız, Yanlış değerlendirilmenize çok elverişli.

Kullanılma anlamında çok davetkar olduğunuz bir ilişkinizde zarar görmeye çok açıksınız. Bu gibi durumlarda iyi niyetinizi frenlemelisiniz. Biraz kuşkucu yaklaşımlarınız, sorunlarınızı aza indirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki herkesin sizden beklediği bir yeniliğin eşiğindesiniz. Her şey sizin adım atıp atmamanıza bağlı. Kafanızda tartıp duruyorsunuz, ama hala bir çekimserliğiniz var gibi. Akşama doğru çok gerekli bir randevu alacaksınız. Gideceğiniz yerde zorlandığınız bir konu, kararsızlığa dönüşebilir. Daha zamanınız var, ani kararlardan uzak durmak size avantaj sağlayacak.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay günün ilk zamanlarında Başak burcunda hareket ediyor. Jüpiter ve Venüs ile açılarını sertleştiren Ay, kariyerinizde gergin bir zaman dilimi yaşamanıza neden olabilir. 09:00-14:21 arası boşlukta ilerleyecek olan Ay, sonra Terazi burcuna geçiyor olacak. Bu geçişiyle beraber Kiron ve Merkür ile etkileşimde olan Ay, dostlarınızdan beklemediğiniz bir davranış veya söz ile karşılaşabileceğinizi gösteriyor. Merkür Koç burcuna bugün geçiş yapıyor. 15 Mayıs'a kadar çocuğunuzu ilgilendiren bir durumla ilgili haber alabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden de beklentiniz varsa uzun zaman sonra haber gelebilir.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunları geride bırakmak istiyorsun!İletişimi ve zekayı yöneten Merkür, bugünden itibaren ateş burcunda hareket etmeye başlıyor. Bugünlerde her şey üstüne üstüne geliyor gibi hissediyorsun. En küçük aksaklıkları bile sorgulamadan edemeyeceksin. Bu durum fevri çevrene karşı fevri çıkışlar yapmana neden olabilir. İş arayışındaysan birkaç hafta önce yaptığın başvurudan geri dönüş alabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, tüm sorunları geride bırakmak isteyeceksin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinle romantik ve eğlenceli bir gün geçirebilirsin. Tüm bunlarla birlikte maddi kazancını arttırmak için yatırım araçlarına yönelebilir, bu konuda araştırma yapabilirsin.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalıştığınız alanda kendinizi gösterebileceğiniz önemli başarılara imza atabilirsiniz. İşinize olan sevginiz sayesinde hayata karşı motivasyonunuz daha da artabilir.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konular gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşmak için plan yapmak isteyebilirsiniz. Göz önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili düşüncelerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleyebilmeniz için önemli kişilerden tavsiyeler alabilirsiniz.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda oldukça verimli bir dönem gerçekleşiyor aynı zamanda evli olan ve bebek sahibi olmak isteyen Yay'lar için uygun bir zaman dilimi.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yay: aileni ilgilendiren bir konuda hızlı aksiyon alman gerekebilir ve kendi becerilerinle durumu kontrol altına alabilirsin. Öğleden sonra hayatın hızlanarak keyiflenebilir. Önümüzdeki günlerde, yaratıcı projelere, sanatsal alanlara, aşk ve romantik konulara yönelebilirsin ancak aşırı fanatik yaklaşımlar sergilemekten kaçınmalısın.

17 Nisan 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatın döngülerini ve zamanlamanın kendi içindeki kusursuzluğunu anlayacağınız olaylar gelişebilir. Statü, kariyer ve sosyal bilinirlik konularında hareket olası. Akşam saatlerinde üretim ve planlama yapmak için koşullar uygun.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

6 Mayıs?a kadar Merkür Koç burcuna geçiş yapıyor. Bu dönemde aşk romantizm, sanat, eğlence, yaratıcılık alanınızı temsil edin 5. evinizde hızlı gelişen olaylara şahit olacaksınız. Ayrıca çocuğunuzun başarılı faaliyetleri yüzünüzü güldürür. Spora başlamak, kursa yazılmak için güzel bir gün. Sosyal çevrenizde bol bol iletişim hakim olacak.

17 Nisan 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir, atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

17 Nisan 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 43" R
Ay
Balık
09° 19' 43"
Merkür
Koç
18° 25' 51"
Venüs
Boğa
04° 52' 33"
Mars
Koç
02° 08' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 34"
Satürn
Balık
16° 50' 51"
Uranüs
Boğa
22° 31' 39"
Neptün
Balık
29° 00' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 06"
Lilith
Başak
23° 41' 12"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>