Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Arkadaşlıklarını Sorguluyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız. Her türlü olumsuzluğu geride bırakmayı başarabileceksiniz.

Kendinizi her açıdan daha güçlü hissedeceksiniz. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamandasınız ve bundan da doğru anlamda yarar sağlamanız gerekiyor.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geniş bir çevreye sahip olmak herkesle aynı yakınlığı, ilişkiyi kurmak anlamını taşımaz. Bunu sadece sizin bilmeniz önemli değildir. Hayatınızdaki insanlara da bu sınırı hatırlatmanız ya da sizin bu sınırların farkında olmanız, daha iyi ve yerinde iletişim kurmak adına destek olabilir.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, kendinize zaman ayırmak ve içsel dengeyi sağlamak için fırsat bulabilirsiniz. İçsel huzurunuzu korumak için meditasyon veya yoga gibi pratikler yapabilirsiniz. Ayrıca, sosyal ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmaya gayret edin. Bugün, iletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla daha sıcak ve samimi ilişkiler geliştirebilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşın aldığı önemli bir kararı seninle paylaşmadığı için dostluğunuzu gözden geçiriyorsun. Arkadaşlığınızın artık eskisi gibi olmadığını düşünmeye başlıyorsun. Mutfakta yemek yaparken kesici aletlere dikkat etmelisin. Küçük kazalar yaşamamak için önlemini önceden alman gerekiyor.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız ve kendinizi iyi hissetmeniz her şeyin önündedir. Bunların önünde duran, bunları gölgeleyen konularda yeni alışkanlıklar edinmeniz sizi zorluyorsa buna devam edin. Kazanmanın hakkı ve yetkinliği burada gizli olabilir. Beslenme düzeniniz kayabilir, buna bağlı tansiyon ya da sindirim sorunları için önlem almanızda fayda var.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için hevesli bir gününüzdesiniz. Yabancılarla ilgili konularda yeni imkanlar söz konusu olabilir. Uluslararası konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz durumlarla karşı karşıya kalacaksınız. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konulara karşı daha istekli olabilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde pek çok olayda ne yapmanız gerektiğini bilemeyebilirsiniz ve dışarıdan yardım almaya açık olabilirsiniz, kendinizi geliştirebilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün negatif enerjiyi üstünden silkeleyip atman gerekecek. Daha aktif olmak, daha fazla insanla muhatap olmak ve daha keyifli aktivitelere katılmak bugünün amacı olacak senin için. Bu güzel enerjiyi pozitif konulara odaklanarak değerlendirmelisin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bir kenara bıraktığınız evrak işleri, ayak işleri ve küçük problemlerle ilgilenmek için güzel bir gün olabilir. Bugün uğraşlarınıza daha fazla enerji, özen ve sevgi katıyorsunuz ve bunun karşılığını da alıyorsunuz. Hayatınızı daha konforlu hale getirmek veya ev hayatınızın tadını daha iyi çıkarmak için oldukça motive olabilirsiniz. Hedeflerinizi rahatça ve tatmin edici bir hızda kovalamak için iyi bir zaman. Yine de gün, sizi rutinden kurtulmanın yaratıcı yollarını bulma konusunda iyi bir konuma getiriyor.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızda değişim yaşamaktan hoşlanıyor ve partnerinizin durgun yapısından sıkılıyorsunuz. Aşk evinizdeki Venüs, size, olumlu bir motivasyon da sağlıyor. Çevrenizde istediğiniz konuma gelmek istiyorsanız sabırlı olmayı denemelisiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuk konularında şanslı gelişmeler olabilir. Ayrıca seyahat, eğitim, kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin iki taraflı olarak sürekli sorgulanması her ikinizi de yorup yıpratmış gibi görünüyor. Özellikle bugün fazla fevri davranmanız, sevgilinizin tepki göstermesine neden olabilir. İş hayatınızla ilgili yaratıcı düşünceler içine giriyor ve uygulamak için ön çalışmalara başlıyorsunuz. Düşüncelerinizi ortaklarınızla paylaşarak, kararlarınızı vermeniz yararınıza olacak. Bir yatırım yapma konusunda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Risk almaktan kaçının. Hiç beklemediğiniz anda bir sağlık sorunu yaşayabilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 18' 20" R
Ay
Terazi
16° 28' 58" R
Merkür
Boğa
05° 27' 14"
Venüs
Boğa
25° 02' 21"
Mars
Koç
14° 40' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 33' 05"
Satürn
Balık
18° 04' 16"
Uranüs
Boğa
23° 28' 37"
Neptün
Balık
29° 25' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 11"
Chiron
Koç
21° 41' 54"
Lilith
Başak
25° 30' 12"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>