Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, zamanla bir alışkanlıkla yer değiştiriyor. İlişkinizin ritmini düşürmesi, kafanızda sabitleştirdiğiniz sorularla fazla ilgili değil.

Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Bir arkadaşınızın kazançlı işi, mesleğinizle alakalı olmamasına rağmen sizi cezp edecek.

Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Kenarda para bulundurmanın önemini kavrıyorsunuz.

Sizikonularında hızlandırmaya çalışan biri var. Ona ayak uydurmaya gayret göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemsediğiniz hedeflerde bir takım tasfiyeler, netlikler gerekiyor. Çok yönlü ve çok amaçlı işlevler içinde karmaşa yaşayabilirsiniz. Yakın bir zamanda yoluna koymayı planladığınız bazı girişimleriniz, sürpriz desteklerle ivme kazanacak. Bu sizi birtakım ortaklık düşüncelerine sokabilir. Akraba çevrenizde oturtmaya çalıştığınız denge, bazı engellemelerle karşı karşıya.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:15 Ay-Satürn görünümü, gönlünüzce yaşamak isterken, sorumluluklar ağır basar. Paranın önemi kendini yine hatırlatır. Ödemeler, ihtiyaçlar derken hayat gelip geçiyor diye düşünürsünüz. Tabii ki bir şeylere sabır göstermek kolay değildir. Saat 03:41 Mars-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, tüm görüşmeler olumlu geçer. Geleceğe dönük bir karar verilir. Eğitimdenhayatına kadar her alanda büyüme, verimlilik, şans dolu gelişmeler yaşanır. Saat 17:34 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gönlümüzden geldiği gibi düşüncelerimizi ifade etmemizi sağlıyor. Kişisel gelişimimize katkıda bulunanve projelerden yanayız. Aşkta özgürlüğü, yeniliği, değişimi seviyoruz. Sıradan, belli belirsiz, soru işaretleri uyandıran, rutinleşen her şeye karşıyız. Saat 18:18 Ay-Mars görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda sizi canlandırıcı, heveslendirici, inandığınız şekilde ilerlemenizde yardımcıdır. Hafta boyunca işlerinizde başarı ve gönül huzuru dileğimle,

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planların aniden değişebilir. Eğer halletmen gereken önemli birvarsa, güvendiğin birinden yardım alabilirsin.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi ve isteklerinizi gerçekleştirirken bazı olumsuz koşullarla uğraşmak sizin için biraz yorucu olabilir. Hayaller ne kadar büyük olursa mücadele de o denli büyük olacaktır. Ãmâ merak etmeyin siz güçlü ve iradeli yapınızla her şeyin üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz. Sadece biraz zaman gereklidir. Sosyal yaşamınızdaki önemli hareketlenmeler ve davetler kendinizi daha rahat ve zinde hissetmenizi sağlayacak, sevdiklerinizle aynı ortamda bulunmaktan büyük keyif alacaksınız. Bu arada bazı jestler yaparak popülaritenizi artırmak ta mümkündür.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşk için çok daha istekli ve tutkulu olduğunuz bir gün. Yeni bir flört ilişkisi başlayabilecek olsa da siz duygularınızı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. Hobileriniz ya da yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanlarda çalışmalar yürütebilirsiniz. Kadın figürlerinden yardım ve destek görebilirsiniz. Eğlenmeye açık olduğunuz ve sportif faaliyetler için de uygun bir gün.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün duygularınız ve sezgileriniz rehberliğinde ilerlemenin olumlu enerjileri ile karşılaşacağınıza işaret etmekte. Özellikle işinizle ilgili duygularınız her hangi bir şeyi yapmamanız yönünde ise yapmayın. Emin olun ki sonunda yapmadığınız için memnuniyet duyacaksınız. Bugün sizi rahatsız eden her şeyin üzerine gidebilecek güce sahipsiniz. Buna yaşamınız da ki olumsuzluklara karşı bir başkaldırışta diyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ilişkisi devam eden Yay?lar aşkın galibiyeti için biraz daha mücadele etmeli ve birlikte olduğunuz insanın size verdiği sevginin hakkını vererek hareket etmelisiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda farklı ve sıra dışı duygular altında olabilirsiniz. Yine değişik aktiviteler veya sportif faaliyetler içinde bulunabilirsiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün Balık burcuna yerleşmesiyle evinizde duygusal sohbetler başlar. Aile bireyleri birbirlerine iyilik yapma ve faydalı olmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklardır. Çocuklara daha fazla ilgi göstermek gereken bir gündesiniz. Sanata ait dekorasyon vurgusunu evinize taşıyıp daha keyifli bir ortamda yaşamak istersiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yoğun ve yorucu bir gün geçirebilirsiniz. Şirket politikaları, piyasada yapılan hamleler, içişleri gibi konular veya atandığınız konumdaki faaliyetlere yabancı olmanız gibi durumlar, sizi biraz zorlayabilirler.

19 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 38' 46"
Ay
Kova
12° 34' 20"
Merkür
Koç
17° 25' 28"
Venüs
Boğa
02° 32' 56"
Mars
Koç
00° 41' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 03"
Satürn
Balık
16° 41' 08"
Uranüs
Boğa
22° 25' 09"
Neptün
Balık
28° 56' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 47"
Lilith
Başak
23° 28' 38"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>