Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mart 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Romantik ilişkilerinizin seyri, duygusal patlamalarınız yüzünden bozulabileceğinden dikkatli olun. Yaşamınızda ki olumsuzlukları ilişkinize yansıtmakla, sorunlarınızı paylaşmayı istemek arasındaki farka dikkat etmelisiniz.

İş yaşamındaki hızlı gelişmelere seyirci kalmayacaksınız. Meslek yaşantınızda oldukça yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gündeyseniz. Ön planda olmak sizin için çok önemli olabileceğinden, çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Kendinizi cesurca ortaya koyabilir yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar vermeyin. Çünkü fırsatlar kadar büyük risklere de açık bir dönemdesiniz.

Başkaları ile birlikte hareket etmek ve düşüncelerinizi paylaşmak istiyorsunuz, ama çevresel şartlar bunu pek verimli kılmayabilir. Gerçekçi olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal ve kültürel konulara ilginizin artabileceği bir dönem. Tek başınıza pek çekici bulmadığınız sosyalliklere, bu sıralar karşılaşabileceğiniz yeni insanlarla katılabilirsiniz. Bir ilişkinizde size gösterilmeye çalışılan özenden çok daha fazlasını hakkediyorsunuz. Yaşam deneyimleriniz, bu özeni ancak kendi çabalarınızla elde edebileceğinizi gösterecek.

2 Mart 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Oğlak burcunda ilerleyen Ay ile beraber, güne başladığınızda ekonomik durumunuza odaklanabilirsiniz. Gelirinizde kalıcı artışlar olması için harcamalarınızı kısmayı düşünebilirsiniz. Harcamamaya kararlı olduğunuzda elinizdeki parayı da tutacağınızı göreceksiniz. Gün içerisinde pozitif etkilerin altında olacaksınız. Sadece akşam saatlerinde etkinleşen Ay-Uranüs açısından ötürü beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz. Ay sonrasında 21:47-22:06 arasında boşlukta ilerleyecek. 22:06'da ise Kova burcuna geçen Ay, yakınlarınızla vakit geçirebileceğiniz bir gecede olduğunuzu gösteriyor. Sevgiler, Astromeri

2 Mart 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İstemediğin sözler söylemen an meselesi!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Midene giren ağrıların nedeni acaba sabahtan beri stres yasaman olabilir mi? Önce kendini ifade etmen gerekir. Karşındaki kişinin seni dinlemesi için sakin olman şart... Eğer olaylara karşı bakış açını değiştirmeyi becerebilirsen ailenle çatışmaktan vazgeçebilirsin. İkili ilişkilerin bugün mercek altına alınırken sarf etmemen gereken kelimeler ağzından dökülebilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda bazı gerginlikler söz konusu olabilir. Haklı olsanız bile bugün dengeleri bozmamak adına sükunetinizi korumalısınız.

2 Mart 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda güney ay düğümü ile birleşen Ay, elinizdekileri daha iyi değerlendirmenin önemli olduğunu anlatmakta. Ancak maddi alanda koşullar çok destekleyici olmayabilir.

2 Mart 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Neşeli ve keyifli bir sürece adım atarken özellikle aşk konularında da kendinizden emin bir tavır sergiliyorsunuz

2 Mart 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay burcu iki seneden fazladır hayat size limon veriyorsa limonata yapmayı öğrendiniz. Artık ekşisine acısına bakmıyorsunuz. Pozitif tutumunuz ödüllendirilmeye başlıyor. Bildiğiniz üzere bu yıl sizin yılınız ve etkileri yavaş yavaş hissetmeye başlamış olmanız gerekiyor. Yani hayat size mojito verecektir. Eğlenmeyi unutmayın.

2 Mart 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu maddi ve manevi değerleri dengelemek adına zorluklar yaşayabilirsiniz. Görünenina rdındaki gerçeklerin farkına varıyorsunuz. Derinleşmek ve detaylı düşünmek, ihtiyaçları kavramak önemli.

2 Mart 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşim sizi yıldırım aşkına düşürebilir. Karşınıza bir anda çıkan birisi hayatınızın akışını değiştirecektir. Bu kişiyle bir spor salonunda ya da sanat galerisinde karşılaşabilirsiniz. Unutmayın ki hayatta tesadüf diye bir şey yoktur, her şey olması gerektiği gibi vuku bulur. Heyecan ve maceraya hazır olun.

2 Mart 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun işleriniz nedeniyle gerilebilir ve çevrenizle olan iletişiminizde sert tepkiler verebilirsiniz. Günlük işlerin sıkıcılığı üzerine düşünüp de çileden çıkmak yerine, işlerinize odaklanın ve onları sadece sizin yapabileceğinizi hatırlayın.

2 Mart 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
03° 00' 41" R
Ay
Yay
04° 08' 28" R
Merkür
Boğa
11° 11' 16"
Venüs
Boğa
29° 46' 41"
Mars
Koç
17° 36' 11"
Jüpiter
Boğa
29° 27' 35"
Satürn
Balık
18° 18' 28"
Uranüs
Boğa
23° 41' 57"
Neptün
Balık
29° 30' 35"
Plüton
Kova
02° 00' 12"
Chiron
Koç
21° 53' 06"
Lilith
Başak
25° 55' 50"
True Node
Koç
14° 41' 57"
Son Güncelleme : 23/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>