Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekli olarak önünüze koyduğunuz engellerle ilgili olarak eleştirilmenizin, belli dayanakları var. Hayat sizi, aşktan düşündüğünüz kadar soyutlamıyor.

Değişik düşünceler içindesiniz. Bu, sizi biraz da ilgi konusu yapıyor. Bugünlerde, imkan sahibi yetkin insanlarla, bol fikir üreten maceracı insanlar arasında doğru seçimler yapmanız gerekiyor.

Riskler alacak durumda değilsiniz. Bu konuların gerektirdiği ölçülerde öngörüş ve ön hazırlık içinde görünmüyorsunuz. Tedbirli karakteriniz bu sıralarda oldukça geri planda kalmış gibi.

Hayatı çok geniş bir bakışla izliyorsunuz. Bugünlerde fırsatlarınız ve yaratıcılığınız belli bir paralellik içinde. Uzak gördüğünüz bazı hayalleriniz bugünlerde gerçekleşebilir, hazırlıklı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde değişik, size biraz yabancı gelecek düşüncelere katılmaya ikna edileceksiniz. Yakın bir arkadaşınızın hiç hazır olmadığınız bu konularda size desteği olacak Bugünleri hoşlanmayacağınız bir çözümsüzlüğe çare arayarak geçirebilirsiniz. Yapay, hesaplı ilişkilerden uzak durmak istiyorsunuz. Bunun belli bir yalnızlığı olsa da, şikayetçi görünmüyorsunuz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay koç burcunda hareketini sürdürüyor. Günün tamamında çocuğunuz ve aşk hayatınız ilk sırada yer alabilir. Ay ve Venüs arasında gerçekleşen kavuşumla beraber bugün hoşlandığınız kişiden beklemediğiniz anda haber alabilirsiniz. Aşk hayatınızda şansınızız açıldığı bir günde olacaksınız. Çocuğunuzla ilgili beklediğiniz haberler varsa da olumlu gelişme bugün size ulaşabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni başlangıçlara hazır ol!Ay, ateş burcunda hareket ediyor. Güne dair bazı endişelerin olabilir. İş yerinde yaşadığın haksız rekabet seni yeni birarayışına sokabilir. Vazgeçemediğin şeyler için şimdi karar verme zamanı geldi çattı. Yeni başlangıçlar yapacağın konular netleşecek. Aile şirketinde çalışıyorsan, senden habersiz hareket edilmesine tepkini sert bir şekilde koyacaksın. Çalışmayan bir Yay burcuysan, gün içinde kendini kültürel anlamda geliştireceğin aktivitelere katılabilirsin. Kalbi boş bir Yay burcuysan, bugün aklına yenik düşebileceğin bir ilişkiye başlayabilir veya biriyle tanışabilirsin. Hatta karşısında dilin bile tutabilir. Bu durum senin pek hoşuna gitmeyecek gibi. Akşam saatlerinde sosyal medyada fazlasıyla zaman geçirmen yakınlarını rahatsız edebilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızla ilgili maddi kayıplar yaşamamak için bir karar almadan önce iyice düşünmeli, iyice araştırmalı ve olaya daha gerçekçi bir bakış açısıyla yaklaşmalısınız.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekten keyif alacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplarda yaşayabilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcılığınızı ve özgüveninizi ortaya koyabileceğiniz bir gün olabilir. Aşk, tutkular, heyecan ve coşkular ön planda olabilir. Kalbinizin sesini daha çok dinleyebilirsiniz.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; aşk hayatına dair olumlu hava bugün de devam ediyor, bu yüzden sevdiklerine duygularını çekinmeden açıklayabilirsin. Şans oyunları, spekülatif kazanç getiren aktivitelere yönelebilir hatta fazla risk almaya istekli olabilirsin. Çok hızlı kararlar alıp hemen uygulamaya koyabilir, kendini çok rahat ifade edebilirsin.

2 Mayıs 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgürlüğüne düşkün yaylar, güne yorgun başlıyorsunuz. Öğleden sonra artan enerji ile çocuksu tutkuları gerçekleştireceğiniz imkanlar gelişebilir. Hareket ihtiyacınızı karşılayan bedensel etkinliklere odaklanın.

2 Mayıs 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün Koç burcunda seyahat eden Ay, sosyal ilişkilerinizi adeta jet hızıyla tetikleyecek. Spor yaparken sakatlanmalara dikkat edin. Ayrıca arkadaşlarınızın dobra ve eleştirel tavırları canınızı sıkmasın. Sizin iyiliğiniz için fikirlerini söylediklerini hiç unutmayın. Çocuğunuzun spor aktivitesi için zaman ayırmalısınız. Sizinle vakit geçirmekten mutlu olur. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Perşembe

2 Mayıs 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün keyfiniz yerinde olabilir. Motivasyonunuzun ve iyimserliğinizin yüksek olmasını bekleyebilirsiniz. Tüm bunlar size canlılık ve cesaret vererek planladıklarınızı gerçekleştirmenizi, daha önce sizi korkutan hamleleri yapmanızı sağlayabilir.

2 Mayıs 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 46" R
Ay
Terazi
03° 11' 04"
Merkür
Boğa
03° 54' 02"
Venüs
Boğa
23° 39' 51"
Mars
Koç
13° 49' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 16"
Satürn
Balık
17° 59' 55"
Uranüs
Boğa
23° 24' 44"
Neptün
Balık
29° 24' 04"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 35"
Lilith
Başak
25° 22' 46"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>