Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde sizi seven, sizden çok hoşlanan bir sürü insan var. Fakat sizin gönlünüz çok başka birinde. Ondan beklediğiniz ilgiyi görememek sizi her ne kadar üzse de, alternatiflerinizin olduğunu bilmek size büyük keyif veriyor.

İş yerinizde beklemediğiniz sorunlarla karşılaşabilir, bazı işlerinizi zamanında halledemeyebilirsiniz. Ayrıca yineyerinizde pek iyi anlaşamadığınız bir arkadaşınızla ufak bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Parasal yönden oldukça rahatsınız. Fakat çok fazla bonkör olmanız yüzünden zaman zaman sıkıntıya düşüyorsunuz. Kendinizi daha fazla düşünmeli, bu kadar verici olmamalısınız.

Planlar yapar ve düşüncelerinizi paylaşırken çevrenizi önemsemediğinizi düşündürebilir ve böyle düşünmemenize rağmen yakınlarınızı üzebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınızla umutlarınızı, düşlerinizi paylaşabilir ve birkaç yakın dostunuzla izole bir ortamda bulunmaktan keyif duyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak çalışmalarda bulunmanız ve geleceğe ilişkin planlamalar yapmanız bakımından da oldukça uygun bir zamandasınız. Ufkunuzu genişletecek ilgi alanlarına yönelebilirsiniz.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cumartesi gününe, Ay-Aslan burcu geçişinin parlak ışığı altında başlayacağız. Kendimizi dış dünyada göstermek isteyeceğiz. Bütün arzu ve emellerimizi elde etmek adına hareket edeceğiz. Enerjimiz yüksek olduğu için, insanları etkileme gücümüz de gayet yoğun olacaktır. Saat 10:58 Ay-Venüs kavuşumu coşku verici, pozitif düşünmenizi sağlayıcı ve güven duygunuzu yükselticidir. İlişki kurduğunuz insanlarla gerek iş, gerek mali, gerekse değişiklik içeren noktalar üzerinde anlaşabilirsiniz. İlişkilerde hakimiyeti elinde tutan taraf SİZ olabilirsiniz. Yeni bir aşk, arkadaşlık anlamında şans sizden yana olabilir. Bazı önemli kişilerden destek görebilirsiniz. Yönetme, liderlik etme, tecrübenizi ortaya koyma, bir yolculuğa çıkma, bir organizasyona katılma, festival veya etkinlikler bakımından enerjiniz gayet yüksek. Saat 23:37 Ay-Jüpiter kavuşum etkisi, insanın kendine olan güven duygusunu ve sosyal ilişkilerinde popülerliğini  yükselticidir. Dikkatleri üzerinizde toplayacak kadar  güçlü bir duruşunuz vardır. Kısa yolculuklar, haberleşme, arkadaşlıklar, gezmek bu enerjinin desteklediği aktivitelerdir. Cumartesi gününüzün keyifli, eğlenceli ve mutlu geçmesini diliyorum. Gönülden sevgilerimle,  

20 Haziran 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjiniz yükseliyor. Bulunduğunuz ortamlarda cazibe rüzgarları estireceksiniz. Sürprizlere hazır olmalısınız. Aşk duygunuzun yoğun olması, sizi olumsuz bir aşka sürükleyebilir. Gücü sevdiğiniz için, aşkı da güç çevrelerinde arıyorsunuz. Sosyal adalet duygularınızın atağa kalkmasıyla grup toplantılarınızda haksızlıkları yerici konuşmalar yapabilirsiniz

19 Haziran 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun vadeli bazı plan ya da amaçlarınız için atağa geçebilir veya bir hamle yapabilirsiniz. Farklı farklı projeleriniz yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay ın olumlu açıları sosyal açıdan renkli, keyifli, akıcı iletişimde, sevdiğimiz kişilerle beraber değerlendirebileceğimiz ve özellikle akşam saatlerinde beklenmedik hoşluklara açık güzel bir günde olduğumuza işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz güzel fırsatlar var. Yalnız kalmamalı ve yeni insanlarla bir araya gelmelisiniz.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız yeni haberler sizi heyecanlandıracak. Özellikle aşk sorunlarınız bitiyor. Kendinizi mutluluğa önceden hazırlamış gibi bir haliniz var.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi spora yönlendirebilir, yapmak istediğiniz işlerde dikkat çeken isim olabilir, zamanınızı arkadaşlarınız, sevdikleriniz ve çocuklarınıza ayırarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde kadın erkek ilişkilerinde duygusal olarak incinmeye ve problemlere sebep olabilecek bir enerjiden geçeceğiniz için enerjinizi dengelemeniz ve sakin kalmanız önemlidir

20 Haziran 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlar, daha az tanıdığınız insanlarla bir araya gelerek vealanlarınıza kanalize olarak gününüzü geçirebilirsiniz. Bugün dış ortamlarda, arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizin konularına vaktinizi harcayabilirsiniz.

20 Haziran 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarına ait finansal kaynaklar, krediler, burslar, borçlar, ödemeler, eşinizin finansal koşulları gündeminizde olacaktır. Bu dönemde çalışmadan para havadan gelir, ama sonra ödenmesi gerekir. Almak istediğiniz krediyi rahatlıkla alabilirsiniz, banka işlemlerinden dolayı genelde şanslı olursunuz. Borçlarınızı çok daha rahat ve düzenli bir şekilde ödeyebilirsiniz. Olası borç arayışlarınız daha ılımlı bir şekilde karşılanır, ev almak için eviniz için de kredi çekebilirsiniz. 

20 Haziran 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

20 Haziran 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>