Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ağustos 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal anlamda kendinizi dengeli hissedeceksiniz. Zihniniz iyi işliyor ve ilişkiniz konusunda akılcı kararlar alabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

İş ortamınızda yada genel çevrenizde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Biriktirdiğiniz işleriniz varsa bugün bunları halletmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Yapacağınız işlerde başkalarının fikirlerini sorup çevrenizdeki kişilere danışabilirsiniz.

Birikimlerinizi bugün tekrar gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz ve bazı harcamalar yapmak için kötü koşullara yakalanabilirsiniz. Hazırlıklı ve dikkatli olmalısınız.

Bugün evinizde çıkan bazı sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve bu yüzden zaman kaybedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin çokluğu sizi moral olarak çöküntüye uğratabilir. Bir süredir kendinizi yorgun ve bir çok konuda isteksiz hissediyordunuz. Bugün bu hislerinizde artış olabilir. Gün içinde ümitsizliğe kapılabilir ve karamsar duygular içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde kendinizi daha iyi ve olumlu hissedeceksiniz.

21 Ağustos 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Ay-Akrep burcu geçiş etkinliğinde Cuma günümüz başlıyor. Yorumunuza başlarken benim tavsiyem, bir sıkıntınız varsa,  güvendiğiniz kişilerle konuşunuz. Tavsiyeler almak yararlı olabilir. İçimizden pek gelmese de, bunu yapalım. Çünkü  bir çok meseleyi kafanızı takabilir ve sıkılabilirsiniz. Bu insanlarla fikir alışverişinde bulunmak iyi gelebilir. Saat 04:02 Ay-Mars görünümü, kendinizi başkalarına kabul ettirme dürtünüzün işaretçisidir. İnandığınız her şeyin peşinden koşmak istersiniz. Başkaları sizin gibi düşünmediğinde, tepki gösterebilirsiniz. Bu içten gelen bir şeydir. Dışarıda başarılı olmak arzusudur. Ancak ayarını bilmemizde yarar var. Saat 05:53 Ay-Neptün olumlu görünümü, kişisel anlamda gelişimi önemsemenizi, yeteneklerinizi uygun bir alanda değerlendirmenizi, eviniz, aileniz, yurdunuz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili meseleleri gözden geçirmenizi sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda verimli bir yaşam sürebilmek için, dağılmadan, karmaşaya sürüklenmeden ne istediğinizi, hangi yolda ilerlemeyi hedeflediğinizi oturtmalısınız. Saat 14:57 Ay-Pluto olumlu görünümü, bazı işlerinizi yerli yerine koyabilmek için güçlü bir desteğe ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Para bunların başında gelebilir. Birikmiş borçlarınızı temizlemek için daha iyi birarayışında bulunmayı düşünebilirsiniz. Günün hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,  

21 Ağustos 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Siz aşka her zaman çok önem veren bir kişi olarak bugün ay her zamankinden çok daha fazla aşk duygularınızın yoğun olacağını bilmelisiniz. Partiden partiye koşarken, katılacağınız toplantılarda birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz. Bazılarınız macera isteği içinde hareket edecek. Fakat siz yine dikkatli olmak zorundasınız.

21 Ağustos 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin yanlışlarından çıkartılacak dersler olabilir. Bazı konularla ya da kişilerle aranıza mesafe koymanın ya da kırmızı çizgilerinizi belirtmenin zamanı gelmiş olabilir. Evinizi yaşadığınız yeri veya standartlarınızı geliştirmenizi sağlayacak adımlar atabilirsiniz. Ufak bir seyahat sevdiğiniz kişileri ve sizi rahatlatabilir. Aşk hayatınızı ihmal etmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Geceden sabah doğru ilerleyen saatlerde tartışmalara, gerginliklere veya stresli uyku haline veya acele hareketlere bağlı sakarlık ve kazalara açığız. Rüyalarda artış olabilir. Öğle saatlerinde ilişkilerimizde uyumu yakalayabiliriz. Ancak, yarın kesinleşen Güneş Satürn karesinin etkisi bugünden yük ve sorumlulukları arttırabilir veya otorite konumundaki kişilerle(anne, baba, eş, öğretmen, müdür, yönetici v.b) ilişkilerde zorlanmalara neden olabilir ya da engellenmişlik hissi yaratabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ağustos 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konular gündeminizi meşgul edebilir. Gizli kalan olaylardan dolayı canınız sıkılabilir. Kontrolünüzü kaybetmeyin. Sabırlı olmanızda fayda var. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla baskı hissedebilirsiniz. Mücadele içinde olacağınız zamanlar var.

21 Ağustos 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir hayli kurnaz hareket ediyorbunuz. Aldatmak isteyen insanları çabuk keşfediyor ve hayatınızdan silmeyi iyi biliyorsunuz. Üzülmek yerine aksine çok seviniyorsunuz. Zamanı boşa harcamak gibi bir niyetiniz yok.

21 Ağustos 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Ağustos 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gelişen her tür olayın sorumluluğunu üstlenmeye hazır olacaksınız. Bilinçaltınızda önemli açılımlar oluşabilir. Sizi daha az tanıyan insanlara kendinizi anlatmaya çalışmayın, bugün bu işinize yaramayabilir.

21 Ağustos 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerde kriz zamanı, gereksiz kıskançlıklar, paranoya davranışlardan uzak durun. Platonik veya gizli saklı ilişkilere çekilebilirsiniz. Sağlıkla ilgili olarak, genital ve üreme organlarınıza dikkat etmenizde yarar var. Güven duymadığınız durumlarda kendinizi mecbur hissediyormuş gibi davranmayın, hayır demeyi öğrenmelisiniz bugün.

21 Ağustos 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

21 Ağustos 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 45' 17" R
Ay
Balık
13° 25' 58"
Merkür
Koç
18° 36' 11"
Venüs
Boğa
05° 13' 35"
Mars
Koç
02° 22' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 34"
Satürn
Balık
16° 52' 17"
Uranüs
Boğa
22° 32' 38"
Neptün
Balık
29° 00' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 03"
Lilith
Başak
23° 43' 06"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>