Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizdeki monotonluk böyle sürecek gibi görünüyor. Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınız da yok oldu. Ama onu incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde en uç biçimiyle yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ışık göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Birtakım insanlar işyerinizdeki genel memnuniyetsizlikte özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olacak. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda sizden daha yakınlık ve ilgi bekleyen yetişkinler var. Uzak kaldığınız ilişkileri hepten unutabiliyorsunuz..

21 Eylül 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 11:12 itibariyle Ay-Mars olumlu görünümü, yeni haftanın  ilk etkin  enerjisidir. Yenilik hevesinizin bir hayli yükseleceğini, değişime açık olduğunuzu, yaşamınızda hareketlilik istediğinizi işaret ediyor.  Burcunuzda ilerlemekte olan Ay, sizi pozitif yönde destekleyicidir. Hem çevrenizdeki insanlarla hem de bulunduğunuz ortamda kendinizi rahatlıkla ifade edebilirsiniz. Düşündüklerinizi uygulayabilirsiniz.  Problemleri dert etmezsiniz. Çünkü çözebileceğinize dair inancınız vardır. Saat 11:59-15:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kişiliğinizin dışa yansıyan yönleri ve yaşama ilişkin kişisel bakış açınız konularında kendi içinizde değerlendirmelerde bulunmanız gayet faydalıdır. Saat 15:32 itibariyle Ay-Oğlak burcu geçişine başladığında, bizi güvende hissettirecek durumlara, kazanç anlamındaki işlere ciddiyetle eğileceğiz.  Para konusunda şu aralar sıkıntınız varsa, çözüm bulmaya çalışabiliriz. Ancak yüksek faizli bir borç altına girmeyelim. Sorumlulukların ister istemez üzerimizde etkili olacaktır. Ay-Oğlak geçişlerinde bu gayet normaldir. Kafanızın içinde hala tam olarak yerine oturmamış meseleler bizi düşünmeye zorlar. Yeni haftanın tüm güzellikleri hepimizden yana olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

21 Eylül 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda net tavır koymak ve karşı tarafa haddini bildirmek isteyebilirsiniz, ama yapmayın. Tartışmalara girmek yerine, sakinliğinizi korumanız, gerekirse belli bir mesafe koyarak ilişkileri götürmeniz daha doğru olacaktır. Rüyalarda artış olabilir.

21 Eylül 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sizi tartışmaya zorlayan kişiler olabilir. Zor olsa da, bu kişilerle ilişkilerinizde politik kalmaya ve daha sakin cümleler kurmaya özen göstermelisiniz. Haftaya artan hayaller, beklentiler, rüyalarınızdaki artış veya gördüğünüz rüyaları yorumlatma isteğiyle başlayabilirsiniz. Mistik olaylar ilginizi çekmeye başlayabilir. Rüya sembollerini anlamladırabilen kişilerle sohbetleriniz çoğalabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde enerjik ve girişkeniz, ama gergin etkiler de mevcut. Tartışmalı ortamlardan, öfkeli kişilerden uzak durmalı, otorite konumundaki kişilerle(eş, baba, yönetici, öğretmen, patron v.b) uyumu yakalayabilmek için ekstra çaba göstermeliyiz. Akşam saatlerinde daha planlı ve kararlıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Eylül 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Kişisel niyetleriniz ön plana çıkabilir. Bedensel aktiviteler sizi daha rahat hissettirecektir. Bazı konularda risk almak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha aktif rol alabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun zamanlar içindesiniz.

21 Eylül 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FAZLA enerjinizin sizi bunaltmasına izin vermemeli ve kendinizi oyalayacak yeni konular bulmalısınız. Talepleriniz artıyor..

21 Eylül 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Eylül 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda yapılacak görüşmeler öğleden sonra devrede olabilir. İş ve kişisel keyif arasında gidip gelebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla aynı fikirleri paylaşmak kolay görünmüyor.

21 Eylül 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Lütfen kullandığınız kredi kartlarınızı bir süreliğine yok edin, sanki içinizden gizli bir güç sürekli para harcamanız konusunda sinsi sinsi mesajlar verebilir! Eğer ki bir alım satım işiniz varsa, bu aralar bu konuyla ilgili güçlü kişilerden harika destekler alabilirsiniz. Para ile ilgili konularda azimli, güçlü, her türlü zorluğun üstesinden rahat bir şekilde gelebileceksiniz

21 Eylül 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

21 Eylül 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>