Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizdeki monotonluk böyle sürecek gibi görünüyor. Akşamki tartışmadan sonra kalan umutlarınız da yok oldu. Ama onu incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürmeyi düşünüyorsunuz.

Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde en uç biçimiyle yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ışık göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.

Gelirinizi arttırmak için başka fikirleriniz var. Cesaretlisiniz, ama kısmen de olsa maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız.

Birtakım insanlar işyerinizdeki genel memnuniyetsizlikte özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha bugünden önünüzdeki güzel günlerin heyecanını yaşıyorsunuz. Atacağınız dikkatli bir adımla hayatınızda köklü değişiklikler olacak. Alacağınız bir haberle harekete geçeceksiniz. Sizi bekleyen sevindirici gelişmelere doğru yürüyeceksiniz. Aile hayatınızda sizden daha yakınlık ve ilgi bekleyen yetişkinler var. Uzak kaldığınız ilişkileri hepten unutabiliyorsunuz..

21 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 04:27 Merkür-Pluto görünümü, işinize  eğilmeniz halinde gayet verimli ve başarılı sonuçlar almanızı sağlayabilir. Bilginizi aktarmak, konuşmak, yazmak, öğretmek yoluyla insanlara kendinizi olumlu şekilde ifade edebilirsiniz. Endişe, sinirlilik, havailikten uzak durmanız halinde kendinizi kabul ettirebilirsiniz. Önemli olan iyi bir gözlemde bulunmak. Merkür bu konuda yardımcınızdır. Saat 06:32-08:53 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Fevri davranışlardan uzak durmakta fayda vardır. Benim tavsiyem önemli sorunlarla aslında üzerinde hiç durulmaması gerekenler arasındaki ayrımı iyi yapmaya çalışınız. Saat 08:53 sonrası İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, aklınıza hitap edilmesinden hoşlandığınızı gösteriyor.  Size göre karşınızdaki kişi kim olursa olsun mantıklı şekilde konuşmalı ve sizinle aynı yolda ilerlemeyi bilmelidir. Hani bazen deriz ya, benden yana değilsen beni sevmemişsin diye. İşte bu cümleyi bazı kişiler söz konusu olduğunda kullanırız. Saat 13:08 Ay-Jüpiter görünümü gerek özel gerekhayatındaki ilişkilerimizde nezaket ve uzlaşmayı önemseriz. Bize nasıl yaklaşıldığına bakarız. Anlaşmak adına gerekli adımları atarız. Tartışmak yerine konuşmayı tercih ederiz. Gün boyunca işlerimizde kolaylıklar dileğimle,

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuz İkizler' de ilerlerken, Jüpiter Terazi'de ilerliyor. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Bazılarını gerçekten çok özlediniz ve onların da size ulaşmak istediklerinden emin olabilirsiniz. Uzun süredir gerçek paylaşımlara ihtiyacınız var. Bugün bahar yorgunluğuna dikkat edin.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal aktivitelere katılmanız bazı işleri ele alış biçiminizi olumlu etkileyebilir. Diyete veya spora başlayabilirsiniz. Sizden tecrübeli kişilerden öğrenecekleriniz var. Bazıseyahatleri bazı konularda gözlerinizin açılmasını ve sizden beklenenleri daha net görmenizi sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İnsanlarla interaktif ilişkiler kurabileceğimiz, bazı değişiklikler yapabileceğimiz ve değişikliklere ayak uydurmak durumunda kalabileceğimiz bir gün. Zihnimiz açık, planlarımızı ve fikirlerimizi başkalarıyla paylaşabiliriz. Maddi konulara da eğilmek gerekebilir. Sosyal hayatımızın veya aşk hayatımızın yenilendiği ya da canlandığı bir haftadayız türlü hoşluklara açığız. Arkadan yapılan konuşmalar veya kulağa gelen haberler karşısında etik bir duruş sergilemeli. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Eylül 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda hassasiyetler olabilir. Kendinizi karşı tarafa ifade etmek önem kazanabilir. Geleceğinizle ilgili konularda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Sosyalleşmek için harcamada bulunabilirsiniz. Ailevi konularda sizi etkileyen olaylar gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla birlikte organizasyonlar yapabilirsiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dönüş... Efsane gibisiniz. Maddi çıkmazdaki durumlarda bile dümeniniz asla batmıyor. İdarenizi en iyi derecede bileceğiniz gündesiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak pozitif etkili bir günde olsanız da, aile ilişkileri ve değer verdiğiniz kişilerle ilgili bazı belirsizlikler, iletişim hataları yaşamaya açık bir günden geçmektesiniz Kendinizi iyi hissettirecek deniz kıyısı ortamlarda bulunmanız, ruhsal olarak dinlenmeniz ve yavaşlamanız, faydalı olacaktır. Evinizdeki doğalgaz ve muslukları bugün kontrol ederek evden çıkmanızı önermekteyim.

21 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizde konuşkan tavırlarla hereket edeceksiniz. Ortağınızın kalbini kazanmayı bileceksiniz. İş alanlarınızın yoğunluğu özel hayatınıza yetişememenize neden olabilir.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde hizmet alanınızda mecburiyet duyduğunuz bütün işlerin angarya gibi geldiğini hissedebilirsiniz. Ancak öğleden sonra ay ilişkiler evinize girecek. İlişkiniz mevcutsa odaklanma sıkıntısı çekebilir, yüzeysel davranmakla suçlanabilirsiniz.Derin muhabbetler yapmak için uygun değildir. Gün içinde birden fazla kişiyle randevulaşabilirsiniz. Ortaklığınızda derinleşememe ve ayrıntılara eğilememe güçlüğü çekebilirsiniz. Merkür/Plüton uyumlu açısı maddi kaynaklarınızı toplumsal planda kullanılabileceğinizi müjdeliyor.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

21 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 04" R
Ay
Balık
07° 55' 52"
Merkür
Koç
18° 22' 23"
Venüs
Boğa
04° 45' 22"
Mars
Koç
02° 04' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 12"
Satürn
Balık
16° 50' 21"
Uranüs
Boğa
22° 31' 19"
Neptün
Balık
28° 59' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 47"
Lilith
Başak
23° 40' 33"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>