Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Belirtiler oldukça net. Karşı konulmaz bir aşka doğru hızla ilerliyor gibisiniz. Kendinizi karışık bir duygu yumağı içinde bulabilirsiniz. Hiç hazır olmadığınız bu durum sizi oldukça etkileyecek.

İş yaşamında daha donanımlı hale gelmek için, her fırsatı değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu günlerde yeni bilgiler kazanmak için sıkı bir çalışma içine girebilirsiniz.

Bir yakınınız tamamen sevgi kaynaklı bir sorumluluk duygusuyla sizi destekliyor. Para konularında kalıcı bir ferahlama şimdilik söz konusu değil, ama günlük yaşamınızı bir süre sorunsuz götüreceksiniz.

Tanışmadığınız yeni sorunlarla ilk kez karşılaşabilirsiniz. Sürpriz gelişmelere karşı çok ilgili yaklaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dolaylı tanışmalarda karşılıklı etkilenişimler söz konusu. Bugünler arkadaşlık ilişkileri bakımından farklı zenginlikler yaratabilir. Değişik zamanlarda fasılalı olarak ele aldığınız bir konuyu yeniden gündeme getireceksiniz. Kendinizi yeterince değerlendiremediğinizi düşündüğünüz ortamlarda oluşturacağınız daha yoğun ilişkiler, size yeni açılımlar sunabilir.

21 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 07:01 Merkür-Uranüs olumlu görünüm etkisinde Salı günümüz başlıyor. Yenilikleri uygulamak için, harekete geçmenizi sağlıyor. Değişimlerin çoğu size heyecan verici gelir. Hatta bu hızlılıkla nasıl başa çıkacağınızı bile düşünmezsiniz. İlginizi çeken her konuya merak duyarsınız. Kimlerle bağlantıya geçmeniz gerektiğini bilirsiniz. Aşk hayatınız da bu hızlılıktan nasibini alır. Çabucak ilişki kurmak, tanışmak, görüşmek, buluşmak bu etki altında kolaylaşır. Saat 10:07 itibariyle Ay-Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Kötümser düşünmek yerine, çaba sarf ederek, disiplinli çalışmakta fayda var. Yarınlarınızı garanti altına almak istiyorsanız, bastığınız yeri bilmeniz şart. Hangi konuda olursa olsun ciddi düşünmeli ve kendinizden emin olmalısınız. Çünkü bu güven duygusu, yanlış yapmanızın önünüze geçer. Saat 16:15 Ay-Güneş görünüm etkisinde, finansal işlerimizi, evimiz, ailemizle ilgili konuları kolaylıkla halledebiliriz. Saat 17:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, her işimizde ve kararımızda ister istemez geleceğimizi düşünmemiz gerektiğini vurguluyor. Saat 21:27 Merkür-Jüpiter görünümü, proje hazırlığı, yeni bir iş, yeni ve farklı bir ortama giriş, sosyal yaşamın canlanması anlamına gelir. Önümüzdeki bir iki gün gayet olumlu haberler almanızı sağlayıcıdır. Güzel haberler almanız, işlerinizi kolaylıkla bitirmeniz dileğimle,

21 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün dağınık başlayabileceği gibi tüm zamanını karışıklık esir alabilir. Bugün tahmininden daha fazla yorulabilirsin.

21 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşılaştığınız şansları kariyerde önemli atılımlara çevirebilirsiniz. Her zamankinden fazla dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız. Duygusal kararsızlıklarınızın sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

21 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizle ilgili konulara daha fazla eğilebilirsiniz. Parasal durumunuzla ilgili yeni adımlar atmak için uygun bir gündesiniz. İşlerinize başarılı olmak için çaba göstereceksiniz. Ticari sözleşmeler gündeme gelebilir. Eğitsel konularda farklı gündemler olabilir. Yabancılarla ilgili konularda kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

21 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklemediğiniz durumlar ve ani heyecanlar yaşayabilirsiniz. Karşılaştığınız kişileri ve olayları kaderiniz olarak algılamanız mümkün. Hatta yeni tanıştığınız kişiyi eskiden tanıyormuş duygusu içinde olabilirsiniz ve şaşırabilirsiniz. Hem aşk, hem de parasal açıdan sürpriz değişiklikler var. Bazı kayıplarınız olabileceği gibi ilginç kazanımlarınız da olabilir.

21 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

21 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel işlerinizde sosyal çevrenizden gelecek teklifler hayatınıza mutluluk katabilir. Öğrenmeyi seveceksiniz. Aşk hayatınızda farklı planlar gününüzü renklendirebilir.

21 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün parasal konularda yeni fikirler ve yöntemler geliştirebilirsiniz. İnançlarınızla ilgili kavram kargaşaları meydana gelebilir. Bu tip konularda zihinsel olarak zorlanabilirsiniz.Maddi anlamda olası huzursuzluklarınızı çevrenizdekilere yansıtıp duygusal baskı oluşturmak yerine spor hareketlerine ve hobilerinize yönelebilirsiniz. Maneviyatla ilgili oldukça net bir tutum içerisinde bulunabilir, yardımlaşma ve ihtiyacı olanların yardımına efektif bir biçimde yönelebilirsiniz. Sosyal aktivitelerde ilerlemek için akıcı beş gün fırsatınız mevcuttur.

21 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizle iletişime geçmek için büyük bir ihtiyaç hissetmeye başlayabilirsiniz. Paylaşmak istediğiniz önemli konular veya problemleriniz olmasa da, sadece iletişime geçmiş olmak bile hem sizi, hem konuştuğunuz kişileri mutlu edebilir.

21 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 31" R
Ay
Balık
14° 14' 08"
Merkür
Koç
18° 38' 15"
Venüs
Boğa
05° 17' 42"
Mars
Koç
02° 24' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 21"
Satürn
Balık
16° 52' 34"
Uranüs
Boğa
22° 32' 50"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 14"
Lilith
Başak
23° 43' 28"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>