Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikteliğinizin canlı olmasını iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz.

İş hayatınızda bir geçimsizliğiniz var, sizinyaşamı dışındaki huzurunuzu da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli ama daha medeni bir ilişki kurma çabanızdan sonuç alamıyorsunuz. Bu ilişkiye bu şekilde katlanmak zorunda kalacaksınız.

Geleceğinden emin bir şekilde beklediğiniz bir para var. Onun dışında en küçük hesapları bile ciddiye alarak yaşamak zorunda kalıyorsunuz. Umutlu olduğunuz para meselesinde yakında bazı gelişmeler olacak.

İş Dünyanızda sizi üzen kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle yaklaşmak durumunda kalacak. Bundan yararlanıp ilişkiyi biraz da olsa düzeltmeniz mümkün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iyi bir gün geçirme adına kesenizin ağzını açacaksınız. Bunun başka bir nedeni daha olabilir. Birkaç zamandır cimriye çıkan adınızı kurtarmak istiyor da olabilirsiniz. Bugün yaşamınıza girecek yeni insanların çok anlam yüklemiş olduğunuz bazı eski arkadaşlıklarınızdan daha tatmin edici olduklarını göreceksiniz.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 03:35 Ay-Venüs ve saat 18:53 Ay-Mars arasındaki görünüm, ilişkinizi derinlemesine gözden geçirmenizde size yardımcı oluyor. Ayrıcaalanları araştırmak, sağlığınızla ilgili konularda, beslemenizden hayat düzeninize kadar değişime gitme istekliliğinizin altını bir kez daha çiziyor. Mutlaka bir şeyler yapmalıyım, yapacağım demek akşam saatlerinin olumlu şekilde değerlendirilmesinde yardımcınız olabilir. Saat 20:22 Ay-Neptün olumlu görünümü, Bu enerji kişisel anlamda gelişimi önemsemenizi, yeteneklerinizi uygun bir alanda değerlendirmenizi, eviniz, aileniz, yurdunuz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili meseleleri gözden geçirmenizi sağlıyor. Gün boyu, bir yıldız gibi parlamanız dileğimle,

23 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı şeyler senin arzu ettiğin gibi ilerlemiyor! Hiç beklemediğin sorumluluklar, evde adeta mesai harcamana neden olabilir.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkanızdan dönen bazı konuları ruhunuz hissedebilir. Hemcinsleriniz üzerinde oluşan şüphelerde gerçeklik payı aramanın vakti geldi.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalın.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Genelde kendinizi savunmasız gösterip ani ataklar sergiliyorsunuz. Bu değişik tavırlarınız çevrenizi şaşırtıyor. Cazibeli görüntünüz gözlere hitap ediyor. Aşk konusuna bugün pek sıcak bakmıyorsunuz. Olumsuzluklar yaşadınız.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toplum içinde güzelliğiniz, enerjiniz, yetenekleriniz ve yaptığınız işlerle ön planda olacağınız, kariyerinizi, ailenizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde ederek, fırsatlara açık olduğunuz şanslı bir zaman dilimindesiniz.

23 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal çevrenizden faydalanabilirsiniz. Kalabalık ortamlar ve grupsal işler size kazandırabilir. İş alanlarınızda parasal konuları rahatlıkla halledebileceksiniz. Önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerle dönüşme zamanı. Bu güzel hafta sonunu bir aile dizimi çalışmasına katılarak taçlandırabilirsiniz. Zira yaşamınızdaki blokajları çözmek için harika bir enerji var gökyüzünde. Derin dönüşümler bugün gelir. Parasal konularda kendinizi fazla riske atmamanızı öneririz. Keskin zekanız görünenin arkasını hemen keşfeder.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

23 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 50' 01" R
Ay
Terazi
23° 04' 16" R
Merkür
Boğa
06° 14' 03"
Venüs
Boğa
25° 42' 50"
Mars
Koç
15° 05' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 40' 51"
Satürn
Balık
18° 06' 22"
Uranüs
Boğa
23° 30' 31"
Neptün
Balık
29° 26' 19"
Plüton
Kova
02° 01' 56"
Chiron
Koç
21° 43' 31"
Lilith
Başak
25° 33' 51"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 20/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>