Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki, canlılığını biraz yitirmiş görüntünün yüzeysel ve geçici olduğunun bilincinde görünüyorsunuz. Karşılıklı olarak bulduğunuz değerler, daha sıkı bağlarla bağlanmanızı sağlıyor.

Çok umutlu olmadığınız bir işte göstereceğiniz sabır, sizi çok şaşırtabilir. Kurduğunuz dostluklardan genellikle zarar görmek, sizi daha mesafeli bir insan haline getiriyor.

Gönlünüzdeki zenginliğin para sorunlarınızın temel nedeni olduğunu düşünmemelisiniz. Özellikle bugünlerde bu konulara daha gerçekçi bakmanızda yarar var.

Bazı gelişmeleri akışına bırakmak, sizi gerginliklerden kurtarabilir. Sağlık konularına dikkat.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gökyüzü ev vehayatınızda eşinizle uyumlu ve aynı değerlerde buluşabilmiş olmanın getireceği güzelliklere işaret etmekte. İş hayatınızda yoğun ve son derece olumlu görüşmeler kariyerinizi güçlendirecek etkilere sahip. Özel yaşamınızda ise bekar Yay'lar eski sevgilinizden gelecek bir mesaj ya da mail duygularınızı bir an için karıştırsa da, Geçmişte neden ayrıldığınızı hatırlayarak bu bilinçle hareket edecek. Bitmiş bitmiştir diyerek yolunuza var olan şartlarda devam edeceksiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 23 Temmuz-23 Ağustos Güneş ve 23 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Merkür-Aslan burcunda seyirlerine başlıyor. Yolculuklar, tanışmalar, kültürel ve sanatsal konular ilgimizi çeker. Yaratıcı düşünürüz. El üstünde tutulmak isteriz. Yaz tatili zamanı tabii ki. Güzel bir tatil geçirmek, yeni insanlarla tanışmak, değişik bir şeyler yapmak arzusu bizi sarar. İlişkilerde iletişimin bir hayli etkili olduğu zamandır. Zihninizde yarattığınız güzellikleri tatlı bir dille ve akıllıca ifade ederek karşınızdaki kişiyi kendinize bağlarsınız. Bu süreçte yeni biriyle tanışmak, gittiğiniz tatil yöresinde birçok insanla bağlantılar kurmak yönünde etkilidir. Ancak Venüsün iki burçtaki geri hareketi bazen durdurucu, zaman olgusunu göz önüne alarak hareket etmemizi gerektiriyor. Belki bir program değişikliği gündeme gelebilir. Gitmeyi düşünürüz, fakat erteleriz veya kısa süreli düşünürüz, bir bakmışız tatili uzatmışız. Eğitim,veya farklı bir nedenle halledilmesi gereken işlerimiz olabilir. Saat 07:04 Ay-Mars görünümü,  etrafınızda gelişen ve oldukça canınızı sıkan bir takım meseleler yüzünden kaygılanırsınız. Şöyle bir dış dünyaya baktığınızda, mevcut şartlar ve gidişat sizin planlarınızla örtüşmediği için kendinizi güvende hissetmezsiniz. Gün içinde ailenize veya size ait konularda elinizden geldiğince bilinçli hareket etmenizi ve bu denli hassas düşünmemenizi tavsiye ediyorum. Saat 10:00 Ay-Uranüs görünümü,  finansal-kazanımlar-aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde güvenliğinizi bir hayli önemsediğinizi gösteriyor. Bir meydan okuma veya size karşı ters bir şey yapılması halinde doğal olarak sınırlarınızı korumak istersiniz.  Kararlarınızı kendiniz vermek ve hiçbir terslikle karşılaşmadan uygulamak istersiniz. Yönetilmekten, yönlendirilmekten hiç hoşlanmazsınız. Saat 21:11-24 Temmuz saat 05:07  arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Saat 22:58 Güneş-Merkür kavuşumu, boşluk saatlerine denk geldiği için, farklı görüşte olan kişilerle aramızda sorun yaşanmaması için dikkatli olalım. Yolculuğa çıkıyorsak eksik bir şey var mı diye bir daha bakalım. Birbirimize karşı anlayışlı, sevgi dolu yaklaşmamız dileğimle,  

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjinizi daha da güçlü hissedeceğiniz bir gün. Sosyal ilişkilerinizin canlanması söz konusu. Ay'ın olumlu desteğiyle yeni kişilerle tanışabilir veya özel dostlarında birlikte alış verişe çıkabilirsiniz. Motivasyonunuzu güçlü kılmak istiyorsanız, çevresel ilişkilerinizi yoğun ve pozitif tutmalısınız. Enerjiniz destekleniyor.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çözümü zor konuların varlığı sizi içten içe rahatsız ediyorsa, yakın bir zaman dilimi içerisinde yapacağınız anlaşmalar bu durumu düzeltmenize olanak sağlayacak yeni düzenlemeler yapmanıza yardım edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerine kadar bazılarımız ufak tefek huzursuzluklar veya münakaşalar yaşamış olsa da, gün genelinde, yeni enerjiler, günün renkli, hareketli ve eğlence arayışıyla geçeceğine işaret ediyor. Aslan burcuna geçen Merkür daha esprili, dikkat çekici ve neşeli diyaloglara olanak tanıyacağı için abartmamamız koşuluyla birbirimizi etkilememiz ve memnun etmemiz daha kolay olacaktır. Güneş ve Merkür kavuşumu enerjimizi eğlenceye, aşka veya yaratıcılık gerektirenve aktivitelere yönlendireceğimizin ve hatta bu alanlarda bazı olanak ve fırsatlara rastlayabileceğimizin işareti. Doğru değerlendirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Niobe

23 Temmuz 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda alacağınız desteklerle gününüzü çok daha rahat geçirebilirsiniz. Bugün alacağınız haberler gündeminizi etkileyebilir. Yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Bugün arkadaşlarınızı sahiplenici davranabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. İlerleyen saatlerde keyfinizi yerine getirecek işlerle uğraşabilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız ve mantığınız arasında kuracağınız köprü şaşkınlık yaratıyor. Farklı yolları seçerek herkesten önce sorunları çözeceksiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkileriniz odak noktası olurken, size gelen teklif ve davetleri değerlendirmeniz gereken bir zamandasınız. Kalabalık ortamlar, davetler ve topluluklar içinde yapılan çalışmalarda yer alabilir, yüksek enerjinizle ön plana çıkan isim olabilirsiniz.

23 Temmuz 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ilişki ağı içinde, konumunuzu koruma uğraşı içine gireceksiniz. Sizi bu ihtiyaca yönlendiren gelişmelerde belli oranlarda hatalı yargılar içindesiniz. Bu, sizi yersiz endişelere sokuyor. Aşırı bir duygusallıkla yaşadığınız bir üzüntüde, mantıklı bakmanızı engelleyen güçlü takıntılar var. Duygularınızı kontrol altına almadan bu üzüntüyü azaltamayacaksınız.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçe kapanık bir süreçtesiniz ve maddi manevi krizlerinizle ilgili yeni bilgiler sayesinde bu durumu aşabilmeniz mümkündür. Yeni bilgiler ve yöntemler karşınıza çıkabilir. Değerlendirmek size kalmış.

23 Temmuz 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

23 Temmuz 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 48" R
Ay
Terazi
04° 49' 45"
Merkür
Boğa
04° 05' 27"
Venüs
Boğa
23° 50' 06"
Mars
Koç
13° 56' 11"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 13"
Satürn
Balık
18° 00' 28"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 60"
Lilith
Başak
25° 23' 41"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>