Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Karşılıklı açık olmamanızdan kaynaklanan sorunların birikmesi, kaçınılmaz tartışmaları gündeme getirebilir.

Zamanının akıcılığına karşın sizin dayanma gücünüz ve kendinize olan inancınız yaptığınız işleri başarıyla sonlandırmanızı sağlayabilir. Alacağınız övgüler sizi işinize motive edici olacaktır.

Burcunuzdaki gezgenler sizi harekete geçirirken özellikle parasal konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Harcamalarınızı daha akıllıca yapabilmelisiniz. Büyük harcamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tutumsuz bir tavır sergileyebilirsiniz.

Çok sayıda işi bir arada yapacağınız bir gündesiniz ama bir miktar dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarına bırakmaktan çekinmemeniz gereken bazı şeyler var. Bu erteleme, sürdürdüğünüz anlamsız moralsizliği bir anda yok edebilir. Özen ve dikkat gerektiren birtakım konularda acele kararlar alma isteği içindesiniz. Bu acelecilik, yerli yerine oturmuş şeyleri yerinden oynatabilir. Bu anlamdaki üzüntüleri bir sürpriz olarak yaşayabilirsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 08:45 Ay-Mars kavuşumu burcunuz üzerinde gerçekleşiyor. Hani bir söz vardır. Gözünü budaktan sakınmaz diye. Aynen bu şekilde, sizi bugün durdurmak pek kolay olmaz. Öylesine hareketli, öylesine aktif ve öylesine özgür hareket etmek istersiniz ki, başkalarının ne düşündüğünün hiçbir önemi yoktur. Duygu ve istekler birbirleriyle aynı rotada olduğundan, gayet hızlı bir şekilde öne çıkabilirsiniz. Eğer kafanızın içinde belirlenmiş bir amaç,için harekete geçiyorsanız bu kavuşum sizi varmak istediğiniz yere ulaştırır. Saat 14:26 Ay-Neptün görünümü, hafızamızda yer etmiş bazı konular, kişiler veya durumlar nedeniyle pek rahat bir gece geçirmemiş olabiliriz. Günün ilerleyen saatlerindeki enerjilere göre ilerlemekte yarar var. Saat 18:42 Ay-Jüpiter görünümü, bir yanıyla özgür olmak isteğimiz yoğun. Bu özgürlüğü işimizle alakalı konularda da düşüneceğiz. Gelişim, büyüme ve zenginleşmeyi sağlayan projelere, işlere yöneleceğiz. Bu konular üzerinde düşüneceğiz. Saat 22:47 Ay-Satürn kavuşumu üzerimizdeki sorumlulukların bazen gereğinden fazla yorucu olduğunu düşünmemize neden olur. Olumsuz bir durum olmasa da, kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Ciddiye alınmak, saygı görmek isteriz. Öyle samimi ve içten davranmayabiliriz. Olumlu yönde değerlendireceğimiz bir hafta geçirmemiz dileğimle,

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıflara sahipsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin değişik fikirlerinden yaralanabilirsiniz. . Destek gördüğünüz zaman kendinize olan güveniniz daha da artıyor.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üç hafta boyuncahayatınızı ve çalışma arkadaşlarınızı ilgilendiren alanda geri harekete geçecek olan Merkür, kendinizi şanssız hissetmenize neden olabilir. Bu alanlarda yaşanabilecek aksilikler, iletişim sorunları veya yanlış anlaşılmalar yorucu olurken, bir diğer taraftan da bazı anlaşmaların, planların ya da düzenlemelerin üzerinden geçme ve gerekli değişiklikleri yapma fırsatı bulabilirsiniz. Özellikle birlikteyaptığınız kişilere ilişkilerinizde tartışmaların veya bazı olayların büyümesine izin vermemelisiniz.Yazdığım başlıklar 28 Nisan'da geri harekete geçecek Merkür gerilemesinin etkisi. Gerilemenin iletişimsel sorunlar, bilgisayarlar, elektronik ve elektrikle ilgi problemler, kaybolan evraklar v.b. etkilerini haftalık yazımdan okuyabilirsiniz. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Nisan 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün neşenizi sabit tutmakta zorlanabilirsiniz. Kişisel konular ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz olaylara karşı savunmacı davranabilirsiniz. Bedensel konular daha fazla gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde konuşmalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Gün içinde tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları fazla sorgulamayın ve çıkan fırsatları iyi değerlendirin. Hareketli bir gün geçireceksiniz ve içinizdeki gerilim yavaş yavaş azalacak.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahatleriniz, görüşmeleriniz ve arkadaş çevrenizle keyifli ilişkileriniz ön plana çıkarken, özel hayatınızda uyumlu, dengeleyici ve sevgi dolu paylaşımlarda bulunarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş görüşmelerinde başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rahat ve keyfinize düşkün bir gün isterken, hayatınızdaki sorumluluklar sizi ciddi kılabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Ailenize karşı biraz hayalci davranabilirsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnancınızı, yaşam görüşünüzü ve kendi benliğinizi rahatlıkla ortaya koyabilen görüşmeler yapabilir, kendinizi özgürce ifade edebilirsiniz. Keşfetme isteğiniz yükselecektir. Hem iç motivasyonunuz yükselebilir hem de başkaları için nasıl fayda sağlayabileceğiniz ile ilgili planlar geliştirebilirsiniz. Abartılı davranışlarda bulunabileceğiniz konular gündeme gelebilir. Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Yay burcunda kalacak. Bugün kolay kolay yerinizde duramayacağınız, oldukça hareketli olacağınız, canınızın istediği şeyleri yapmak üzere özgür kalmak isteyeceğiniz, yapılması gerekli işlere odaklanmakta zorlanabileceğiniz bir gün. İç mekanlardan ziyade geniş, ferah, havadar alanlara çıkmak görev ve sorumluluklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Otorite figürleri ile fikir ayrılıklarına düşmek mümkün. Disiplinli, sebatlı ve odaklı olmakta güçlük çekebilirsiniz. En iyisi çalışmaya sık aralar vererek, arada yürüyüş yaparak veya zihinsel anlamda monotonluktan kurtulmak için farklı konularda okuyarak, izleyerek ve sohbet ederek bu günü en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Yollarda ve trafikte hızdan uzak durun. Ani hareketler yapabilecek sürücülere karşı dikkatli olun.

25 Nisan 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizde bugün oluşmaya başlayacak olan şartlar, bazı avantajlara sahip olmanızı ve faydalar sağlamanızı mümkün kılabilirler. Eğer bu şartlara göre doğru hareket şekillerini benimseyebilirseniz, önemli bir dönüşüm gerçekleştirebilirsiniz.

25 Nisan 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>