Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Karşılıkla olarak duygusal bir doyum yaşamanız ikinizi de canlı tutuyor. Bu canlılığınız da sonuçta ilişkinizi canlandırıyor. İlişkinizin yaşadığınız başka sorunlardan etkilenmemesi için her şeyinizi onunla paylaşmalısınız.

İş arkadaşlarınızın sizin temponuza ayak uyduramamaları sizin temponuzu etkilemiyor ama huzurunuzu etkiliyor. Uyarılarınızın daha çok ciddiye alınmasını istiyorsunuz. Bugün bu konuda sert bir uyarı yapabilirsiniz.

Paranız olduğunda adeta savuruyorsunuz, olmadığında da katlanıyorsunuz. Bu aralar parasızlığa katlanmanız gereken bir dönem. Bugün küçük harcamalardan bile kaçınacaksınız.

Aklınızdan geçenleri doğrudan söylemek birilerini kırabilir. Daha diplomatça davranmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akıllıca davranışlarınız nedeniyle yaşamınızın her anını kontrolünüz altında tutabiliyorsunuz. Şansınızdan çok aklınıza ve mantığınıza güveniyorsunuz ama şansın da çoğunlukla yanınızda olduğunuzun farkındasınız. Aile yaşantınız ve güvenliğiniz konusunda geçmişten kaynaklanan bazı problemler ortaya çıkabilir. Bunları tek başınıza çözümlemek isteyebileceğiniz bir gündesiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 01:18 Ay-Mars görünümü, güvenli bir yaşam arzumuzu vurguluyor. Bu arzuyla yeni arayışlar içindeyiz. Belki de farklı bir şehre taşınmayı, memnun olmadığımız işimizden ayrılmayı düşünebiliriz. Saat 03:15 Ay-Pluto görünümü, çalışma hayatımızı verimli, güvenli ve sağlam hale getirmemizde etkili olacağını söylüyor. Biz de buna göre incelemede bulunup karar vereceğiz. Huzur olgusu bizim için çok kıymetli olacak. Çalışma hayatında veya nasıl şartlar altında yaşıyorsak yaşayalım güven içinde olma, kazançlı çıkma, uzun vadeli kılma, istikrarlı yaşama ihtiyacımız bir hayli önemli hale geliyor. Saat 11:46 Ay-Merkür karşıtlığı, istemediğimiz halde yapmak zorunda olduğumuz ne varsa bize kendini hatırlatıyor. İşe gitmek, birileriyle gülmek, uyum sağlamak, sonra eve dönmek uyumak ve tekrar aynı şeyler. Bunlar bizi sıkıyor. Özellikle bu saatlerde sakinleştiren, huzur veren dostlarla muhabbet etmek iyi olur. Saat 17:16 Güneş-Venüs kavuşum etkisi altında, ilişkinizle ilgili konularda bir hayli derinlikli düşündüğünüzü gösteriyor. Hatta kıskançlık, araştırmak, sevgiliniz ne yapıyor diye iz sürmek, gizli ancak oldukça tutkulu bir şekilde aşk yaşamak anlamına da gelebilir. Eğer sizi şu sıralar reddeden veya canınızı sıkan birisi varsa, bu kişiyi yola getirmek için iz sürersiniz. Hakkında bilgi toplayarak, araştırma yaparak, bir takım kişilerle konuşarak ancak hiç belli etmeden her türlü doneyi toplarsınız. Bu kavuşum, aşkı arzulamanın, ilişkide hakim taraf olmanın da işaretçisidir. Ancak bazen işler umduğunuz gibi gitmeyebilir. Sırlarınız açığa çıkabilir. Buna da dikkat ediniz. Her ne olursa olsun bu kavuşum, insanın içindeki kıskanç dürtülerin, elde etme arzusunun, bir şeylere kavuşma özleminin göstergesidir. Kişi bir şekilde güce kavuşmayı düşünebilir. Saat 17:49-22:41 arasındaki Ay-Boşluk süresince kafanızı bir şeylere takarsınız. Başkalarıyla anlaşmak pek kolay olmaz. Problemleri çözmek zor olabilir. Dikkatli ve tedbirli olmak gerekir. Boşlukta yapılması gereken en olumlu hareket, rutin programı uygulamak, sıra dışı bir şeyler yerine gidişata ayak uydurmaktır. Yani akıntıya karşı yüzmenin pek bir faydası yoktur. Saat 22:41 sonrası Ay-İkizler burcunda ilerleyecek. Önümüzdeki iki gün boyunca ilişkiniz veortaklıklarınız ön planda yer almaya başlar. Sizden farklı düşünen partneriniz veya bazı kişilerle iletişimde bulunmak kolay olmayabilir. Yine aynı problemler, meseleler diye içinizden geçirirsiniz. Sıkıldığınızda tepki göstermekte gecikmezsiniz. Gerginlikten uzak durmak için sakin olmamız gerekecek. İş ilişkilerinde bu enerji, karşı tarafın size sunduğu şartları ve sizin düşündüklerinizi açık ve net bir şekilde ortaya koymalısınız. Hepimiz için olumlu gelişmelere işaret bir gün geçirmemiz dileğimle,

26 Ekim 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay akşam saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. İş hayatında yaşanabilecek aksaklıkların hevesini kırmasına izin verme ve çalışmaya devam et. Söylenmenin değil harekete geçmenin zamanı diyeceksin. Özellikle yaşam alanınla ilgili ya da aile bireylerinin dayatmalarına yönelik harekete geçeceksin. İlişkisinde sorunları olan bir Yay burcuysan, aklındaki sorular düşündükçe artabilir. Eğer taşınmayı ya da ev içerisinde yeni düzenlemeler yapmayı planlıyorsan bir arkadaşından yardım isteyeceksin. Ayrıca bu günde uzun zamandır yerinde saydığını düşündüğün konular hakkında silkelenecek ve harekete geçme isteğiyle dolup taşacaksın.

26 Ekim 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün en ufacık sorunları bile gözünüzde büyütüp pireyi deve yapabilirsiniz. Bu konuda kendinize biraz daha insaflı davranmalı ve eski problemlerin tekrar başınıza gelmesinden korkmamalısınız.

26 Ekim 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda daha fazla sorumluluk yüklendiğiniz bir gün olabilir. Üzerinde çalıştığınız işleri detaylandırmak durumunda kalabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Sizi yoran koşulların sağlığınızı etkilemesine izin vermeyin. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte program yapabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yetenekleriniz keşfedilecek. Finansal konularda talihiniz çok iyi. İmkanlar bir bir önünüze düşecek.

26 Ekim 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dolunayın ardından biraz şifa, biraz arınma günündeyiz. Detaylar önem kazanıyor, derleme, toplama, düzenleme zamanındasınız, hizmet duygunuzu ve çalışkanlığınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

26 Ekim 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aktif olmayı seven Yaylar, gün boyu sağlık konularında sizi kısıtlayan durumlar söz konusu. Biraz rahatlamak için hayatın içinde olup fikir alışverişlerinde bulunmakta fayda var. Akşam saatlerinde gelişen sohbet imkanları sizi mutlu edecektir.

26 Ekim 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizi orijinal gruplarla buluşturur. Metafizik konular, zihinsel konular, matematiksel bilgiler ilginizi çeker. Politika, siyaset gibi faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Topluluklara yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Dernekler, örgütler, atölye çalışmaları sizin için önem kazanır. Uluslararası görüşmeler, kültürel buluşmalar gündeminizi doldurur.

26 Ekim 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız.

26 Ekim 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 43' 51" R
Ay
Terazi
09° 21' 42"
Merkür
Boğa
04° 37' 04"
Venüs
Boğa
24° 18' 17"
Mars
Koç
14° 13' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 38"
Satürn
Balık
18° 01' 57"
Uranüs
Boğa
23° 26' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 28"
Chiron
Koç
21° 40' 08"
Lilith
Başak
25° 26' 13"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>