Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizde yaşanan gizli, asla suçlanamayacak flörtlerin vicdanınızdaki meşruluğunu tartışıyorsunuz. Aşktaki kural dışılığa karşı hissettiklerinizde, içtenliğinizden kuşkuda gibisiniz. İmrenerek mi yadsıyorum, türünden açmazlarınız var.

İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor. Her şeyin yolunda gittiği bir ortamda, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç.

Para konularında da dışa açık görünüyorsunuz. Yüreğiniz gibi cüzdanınız da ortada. Aşırı harcamalarınız var. Yakında bir satın alma işiniz olabilir.

Kullanılmaya biraz açık gibisiniz. Çevrenizdeki insanlarla ilgili bir yargıya varırken, dış telkinler bazen belirleyici olabiliyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece hassas konularda tarif edilmez gerginlikler içine giriyorsunuz. Davranışınız, konuya verdiğiniz önemle açıklanabilirse de, gerginliğiniz çözümü müthiş geciktirebiliyor. Birkaç kişiyle sürdürdüğünüz bir tür yaşam ortaklığı sizi fazlaca memnun ediyor. Bu ilişki yumağı sizin için çok önemli. Gelecekle ilgili bir konuda yersiz endişeleriniz var.

27 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar 27 Haziran saat:00:04-13 Ağustos saat:05:14 tarihleri arasında Mars-Kova burcunda ilerleyecek. Tabii ki gölgeli günleri hesaba katarsak, 20 Haziran-20 Ağustos aralığında düşünmeliyiz. Bu süreç, öncelikle yenilik olarak düşündüğümüz başta çevre değişikliği, eğitim, girişim, seyahatler, plan ve projeler, ekip çalışmaları, yakınlarımızla alakalı konularda dikkatli bir inceleme ve gözden geçirme anlamı taşıyor. Karar vermeden önce her yönüyle analiz yapmak gerekir. Evet sabırsızız ancak en iyi adımı atmak, uygulamak istiyorsak, sabır göstermeliyiz. Yakın çevremizle ilişkimizde, aşk hayatımızla ilgili özellikle yeni bir gelişme olduğunda üzerinde düşünelim. Kısıtlanma, engellenme, baskı gibi faktörler üzerimizde etkili olabilir. Bizim kararlarımız dış etkenler nedeniyle farklı bir yöne kayabilir. Bu bizi tepkisel davranmaya itebilir. Ancak sakin olursak, geri hareket sonrası gelişmeler farklı bir hal alabilir. Aynı şekilde karşımıza çıkan bir olanak, fırsat veya gelişme çok umut verici de gözükebilir. Fakat göründüğü gibi olmayabilir. Onun için lütfen enine boyuna düşünelim. Seyahatlerde güvenli araçları kullanalım, hız yapmayalım, yapanları uyaralım. Tepkisel ve düşünmeden davranan kişileri uyaralım. Her türlü evrakımızı iyi saklayalım. Gönül dolusu sevgilerimle,

27 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini huzurlu hissedeceğin bir gün. Ummadığın tekliflerle karşılaşabilirsin. Hayatına yeni bir yol çizebilirsin.

27 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal anlamda bazı krizli durumlarla uğraşmanız gerekebilir. İleriye yönelik bazı beklentilerinizin gerçekleşmemesi ile planlarınız istediğiniz yönde gitmeyebilir ve bunun üzerine başka çareler üretme yoluna gidebilirsiniz. Finansal konularınızla ilgili beklentilerinizin dışında gelişen bu olayı arka planda almak istediğiniz yardımlarla tolere etmeniz mümkün iken kendinizi boş yere hayal kırıklığına sevk etmemenizi öneriyoruz.

27 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz konusunda hassas bir gündesiniz. Eşinizin veya sevgilinizin kardeşleri, akrabaları ile ilgilenmeniz gerekebilir. Sizden destek isteyebilirler. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek istemeniz mümkün. Uzun süredir almak istediğiniz kitabı alabilir, hevesle okumak için zaman yaratmaya çalışabilirsiniz.

27 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şikayet dinleyecek zamanınız olmayacak bugün. Sevgiliniz size güven verecek ve onunla daha da mutlu olacaksınız. Onun özel eşyalarına göz atmaktan vazgeçin.

27 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken, ikili ilişkilerinizde sabırlı ve daha sevgi dolu olmayı tercih etmenizin faydalı olacağı, geçici olarak moral motivasyon kaybı hissedebileceğiniz, boyun ve sırt ağrıları yaşayabileceğiniz, enerjinizi çalışmalara ve spora yönlendirmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

27 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal sorumluluklar üstünüze gelebilir. Aile hayatınız için yapacağınız bir yardım ya da ödeme kendinizi yorgun ve mutsuz hissetmenize neden olabilir.

27 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yeni bir işe başlamayın. Eldeki işlerinizi, yazılarınızı, yazışmalarınızı tamamlayarak geçirin. Öğleden sonra işten erken çıkıp evde keyif yapın. Para konularında yaşayacağınız aksaklıklar ve kısıtlamalar canınızı sıkabilir. Hayat her haliyle yaşamaya değer. Bunu asla aklınızdan çıkartmayın.

27 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

27 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 02' 31" R
Ay
Terazi
25° 41' 15" R
Merkür
Boğa
06° 32' 44"
Venüs
Boğa
25° 58' 49"
Mars
Koç
15° 15' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 54"
Satürn
Balık
18° 07' 11"
Uranüs
Boğa
23° 31' 16"
Neptün
Balık
29° 26' 36"
Plüton
Kova
02° 01' 49"
Chiron
Koç
21° 44' 10"
Lilith
Başak
25° 35' 17"
True Node
Koç
14° 56' 08"
Son Güncelleme : 20/05/2024 17:02

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>