Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insanla bugün bazı gerilimler ve sorunlar yaşayabilirsiniz ve bu sorunları çözmekte zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insana düşüncelerinizi kabul ettirmekte güçlük çekebilirsiniz.

İş yerinizde bugün bazı insanların tavırlarından rahatsızlık duyabilir ve onlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Buna bağlı olarak işyerinizdeki performansınız da bir düşüş görülecek.

Para konularında gözle görülür bir değişime gireceksiniz ve çok rahatlayacaksınız. Bazı yatırımların verimlerini toplamaya başlayacaksınız.

Hakkınızda birileri dedikodu yapacak ve bu en kısa zamanda sizin kulağınıza da gelecek. Bu durumla ilgili birkaç insanla tartışmaya girebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık bazı konularda suskunluğunuzu bozmanız ve tavır koymanız gerektiğini düşünüyorsunuz. Yakın çevrenizden biriyle aranızda bir türlü konuşup halledemediğiniz bir sorununuz var. Bu sorunu konuşup halletmek istiyorsunuz. Fakat bugün bunun için fırsat bulamayacaksınız. Beklediğiniz bir haber bugün size ulaşabilir.

27 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 27 Temmuz saat 23:22 Kova burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması, her ne kadar yeniliklere eğitim-iş-yerleşim-maceralar-yabancı ülke-inanç-hukuk-sosyal hayat yönünde istekli olsak da, şu aralar Mars iki ayrı burçta geriliyor ve sizleri parasal anlamda ve bu saydığım konularda yavaşlatıyor. Yeniden düşünmeye çağırıyor. Çünkü henüz her şey tam olarak belli değil. Çevremizle bağımızı kopartamıyoruz. Belge veya evraklarımız hazır değil, başvuru yapamıyoruz. Taşınmayı düşünüyoruz ancak nasıl bir yerde oturacağız tam belli değil. İşte bütün bunları iyice anlamak bilmek görmek gerekir. Belki bir kısmınız tayinini bekliyor veya birteklifiyle karşılaştınız, tekrar görüşmeler olacak. Bir projeniz var, bunu insanlara sunmak istiyorsunuz, sergilemeyi düşünüyorsun. Sosyal medya veya farklı bir yerde tanıtmak niyetindesiniz. Eksikler olabilir, belki tam zamanı değil. İyice bakmak gerekiyor. Daha önceden adım atılmış işlerin yürürlüğe konması mümkündür. Hatta birkaç kez bununla ilgili çalışmalarınız olabilir. Bunların tümü gayet doğaldır. Yurtdışından gelecek veya buradan oraya götürülecek olan ne varsa, gecikme yaşanabilir. Uranüs Boğa burcunda bu Tutulmanın yöneticisi olarak değişik projelerin sağlamlık ve kalıcılığı yönünde sizi hazırlıyor. Önümüzdeki Eylül ayına kadar hazırlık, toparlanma, yeniden bakma, netlik kazanma yönünde sabırlı ve bilinçli olmakta yarar görüyorum. Gönülden sevgilerimle,

27 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor ve iletişim gezegeni Merkür geri hareketine başlıyor. Güne ne kadar hareketli başlasan da, çalışma ortamında yaşanacak tartışma motivasyonunu bozabilir. Bu durumdan dolayı bazı çalışma arkadaşlarınla arana mesafe koyabilirsin. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, beklediğin anlaşma bugün gerçekleşebilir. Eline geçecek yüklü bir parayı değerlendirirken ailenin de ihtiyaçlarını gözetebilirsin. Duygusal ilişkinde durgunluk yaşadığını fark ederek hareketlendirmek için artık bir şeyler yapmak isteyeceksin. Sevgilin ya da eşinle çıkacağın kısa süreli tatil ikinize de iyi gelecek.

27 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerle ilgili yanlış bulduğunuz bazı yönlendirmelerin gereksiz olduğuna inanarak yaşamınızda bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Ancak şu ana kadar sizden gizlenen bir durumu duyduğunuzda ise eskisi kadar samimi olmadığınızı sizler de anlayabilirsiniz.

27 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda hareketli zamanlar sizi bekliyor. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. İş yerinizin düzenlediği bir seminere ya da eğitime katılmaz mümkün. Yurt dışından eski bir arkadaşınız sizi ziyarete gelebilir. Arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşamanız mümkün. Farklı konulardaki sohbetler ufkunuzu açacaktır.

27 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FARK edilmek, övgü dolu sözcükler duymak sizi motive edecek. Ama siz bunları hep istiyorsunuz. Sahip olduklarınızla şu an yetinmelisiniz. Daha fazlası sorun yaratabilir.

27 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte ilişkisi uzun süredir problemli devam edenler için, güç savaşlarının ve ego problemlerinin yaşanacağı bir yeni ay sözkonusu iken, bekar ve ilişkisi olmayan yalar için bu dönem yeni bir aşkı ve ilişkiyi başlatıyor olacak. Davalar, yurtdışı bağlantılı işler ve eğitim alanlarından fayda elde edeceğiniz hafta genelinde partnerinizin ve dostlarınızın iletişim şekli biraz canınızı sıkabilir. Sağlık konusunda mide problemlerine dikkat etmeniz gereken bu süreçte, problemli ilişkiler ayrılık kararı verirken, satürnün Venüs ve merküre olan uyumlu açısı hem maddi anlamda rahatlamanıza hem de bekar olanların yeni bir ilişkiye başlamasına sebep olacak. Yeniay haftasında hastalıklara karşı bünyenizi güçlendirmeniz gerekirken, küçük kazalara karşı da temkinli hareket etmeniz gerekmekte.

27 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam Ay tutulması, sizin yakın çevre ve iletişim alanlarınızı etkileyecek. Bu tarihten sonra iletişimsel konularda hızlı ve beklenmedik olaylar yaşamaya meyillisiniz. Satış, reklam, pazarlama ve bilgisayar alanlarından birinde çalışıyorsanız bu konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeler altında olacaksınız. Bazı olumsuzluklar karşısında sinirlerinize hakim olmalı, bu hızlı gelişmelerin sizi agresif yapmasına izin vermemelisiniz. Duygu iniş çıkışlarınızı bu tutulma esnasında dengede tutmalısınız.

27 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kova burcundaki Ay tutulması sizin uzaklara taşınıp yen bir yaşam kurma isteğinizi tetikler. Yabancılarla bağlantılar, eğitimler, web sitesi faaliyetleri, tanıtım ve pazarlama çalışmaları, kardeşlerle diyalog için hareketli bir dönem. Ayrıca araba değiştirmek, ofis taşımak gündeminizi doldurabilir. Bu dönemde eğitim verebilir ya da yeni bir kursa kayıt yaptırırsınız. Sosyal çevreniz hareketli.

27 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

27 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 00" R
Ay
Terazi
05° 53' 57"
Merkür
Boğa
04° 12' 54"
Venüs
Boğa
23° 56' 46"
Mars
Koç
14° 00' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 30"
Satürn
Balık
18° 00' 49"
Uranüs
Boğa
23° 25' 32"
Neptün
Balık
29° 24' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 16"
Lilith
Başak
25° 24' 17"
True Node
Koç
14° 56' 24"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>