Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok sevildiğinizi biliyorsunuz. Mükemmel beraberliğinizin altında yatan gerçek beklentisiz, plansız bir sevgi. Şanslısınız. Yakında hiç aklınızda olmayan bir tatil yapabilirsiniz.

Bireysel çabalarınızla birçok şeyi halletmeye çalışıyorsunuz. Bu yalnızlığı bir süre daha yaşayacaksınız. İşyerinizde bazı insanlara tepkilerinizi doğrudan göstermelisiniz.

Ödemelerinizi gününde alamayışınız, planlarınızı sürekli değiştirmenize neden oluyor. Sizden talep edilen bir maddi desteği karşılayıp karşılamamakta kararsızsınız.

Size pek sevimli gelmeyen birisinden bugünlerde bir yardım alma durumunda kalacaksınız. Ama çaresizlikten kabullenebileceğiniz bu yardımın arkasından büyük pişmanlık duyabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük sıkıntıları biriktiriyor vaktinde çözmüyorsunuz. Sonradan da büyük bir sorun çöplüğünün karşısında tırnaklarınızı yiyorsunuz. Önümüzdeki günlerde öğreneceğiniz bazı şaşırtıcı bilgiler sizi kızdıracak, ne kadar safım diye düşüneceksiniz. Sağlık sorunu olan bir yakınınız özellikle sizden ilgi bekliyor. Ona zaman ayırıp bu ilgiliyi göstermenizde yarar var.

28 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:34 Güneş-Mars görünümü, çok olumlu ve aktif hareket etmemizi sağlayıcıdır. İşler kolayca yoluna girer. Moralimiz yükselir. Dostlarımızla, yakın çevremizle ilişkimiz gayet güçlü olur. Fiziksel aktiviteler, yeni projeler, uygulamalar olumlu yönde ilerler. İş veya özel görüşmeler başarılı sonuçlanır. Yaptığımız işe gönlümüzü katarız. Umudumuz yükselir. Her şeyin iyi olacağına dair inancımız artar. Bugün güzel haberler alırsınız. Yaşanan bir gelişme sizi mutlu eder. Saat 04:02 Ay-Venüs karşıtlığı, parasal konular, ilişki, gizli sıkıntılarımız, tutkularımız anlamında bizi zorlamasına yol açabilir. Gözler önünde olmak istemeyiz. Çalışmak yerine dinlenmeyi tercih edebiliriz. Kimsenin bizi huzursuz etmesine izin vermeyiz. Saat 12:43 Ay-Neptün görünümü, kendimizi her anlamda güvende hissetme arzumuzu büyütüyor. İnsan mutlu ve huzurlu bir yuvanın özlemini yüreğinin derinliklerinde hissetmek istiyor. Güven dolu bir çevrede, sevgi dolu insanlarla çevrili bir dünyayı özlüyor, hayal ediyor. Saat 20:20 Ay-Pluto görünümü, çalışma hayatımızı verimli, güvenli ve sağlam hale getirmemizde etkili olacağını söylüyor. Biz de buna göre incelemede bulunup karar vereceğiz. Huzur olgusu bizim için çok kıymetli olacak. Çalışma hayatında veya nasıl şartlar altında yaşıyorsak yaşayalım güven içinde olma, kazançlı çıkma, uzun vadeli kılma, istikrarlı yaşama ihtiyacımız bir hayli önemli hale geliyor.

28 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem hareketli hem de eğlenceli bir gün seni bekliyor. İşini severek yapan bir Yay burcuysan, var olan eğitiminle yetinmeyip, takviye eğitim araştırmaları yapabilirsin. Bugün keyifli ve başarılı hissettiğin bir gün geçireceksin. Önceden başladığın, sonuç almadığın bir proje ya da bir işle ilgili güzel bir telefon alabilirsin. Her ne kadar mutlu görünsen de öğleden sonra biraz yalnız kaldığını hissedebilirsin. Eğer bugün mesaiye kalmış bir Yay burcuysan, kendine zaman ayırmadığın için gergin olabilirsin. Bugün nerede hata yaptığını düşüneceğin olaylar yaşayacaksın. Özellikle evli bir Yay burçları burcuysan iletişim konusunda daha da dikkatli olmalısın. Aile içinde otoriter figürler ile sorunlar yaşanabilir.

28 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamında duyacağınız bazı sözler sizleri ikili ilişkilerde daha farklı davranmaya itebilir ve bazı gündelik yaşamınıza ait durumları da gizliden yürütmeniz gerekebilir.

28 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızdaki koşularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İş yerinizde eksik kalan işleri tamamlayacağınız zamanlar var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. İlerleyen saatlerde ilişkilerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dedikodular canınızı sıkabilir. Merak etmeyin herkes sizin ne kadar iyi bir insan olduğunuzu anlayacak.

27 Eylül 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal davranmak yerine aklınızla hareket edecek ve böylece daha başarılı olacaksınız. Arkadaşlarınız ve yakın çevrenizin desteğini alabilir, fikirlerinizi onlara anlatabilirsiniz. İkna edici ve kararlı davranacaksınız.

28 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatın sonsuz potansiyeline aşık Yaylar için bugün işlerin yoluna koyulması çok önemli. İhtimaller fazla olduğu için seçim güçleşecektir. İş ve sağlık konularında ani olaylar söz konusu. Kişisel gelişim konuları gün boyu önemli.

27 Eylül 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünden beri Boğa burcunda seyahat eden Ay, sağlık konusuna önem vermeniz gerektiğini hatırlatır. Kan değerleriniz için test yaptırabilirsiniz. Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizin günlük rutininizi etkiler. Şirket içi toplantılar, mesai arkadaşlarınızın kararlarını onaylamak ve yurt dışı planları yapmak onların isteklerini dinlemek ön plana çıkar. Gündelik ihtiyaçlarınız için alışverişe çıkabilirsiniz. Ofis dekorasyonunuzda değişiklik yapabilirsiniz.

28 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Dizginler sizin elinizde. Aşk hayatınızda fırtınalar esse de yaşamın diğer alanlarında karşınıza güzel fırsatlar çıkacak.

28 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 37' 26" R
Ay
Terazi
08° 02' 30"
Merkür
Boğa
04° 27' 50"
Venüs
Boğa
24° 10' 05"
Mars
Koç
14° 08' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 03"
Satürn
Balık
18° 01' 31"
Uranüs
Boğa
23° 26' 09"
Neptün
Balık
29° 24' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 31"
Chiron
Koç
21° 39' 48"
Lilith
Başak
25° 25' 29"
True Node
Koç
14° 56' 33"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>