Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bir gününüzdesiniz ve bunun fark edilmesini istiyorsunuz. Yeterince ilgi görmediğinizi düşünerek canınız sıkılabilir. Ama yeterince ilgi görmediğiniz doğru değil. O, sizi sandığınızdan çok seviyor ve düşünüyor. Size küçük bir hediye verebilir.

Sabah yaşayacağınız hareketlilik uzun zamandır belirsiz olan bir durumun açığa çıkmasına neden olabilir. Bir küçük değişiklik haberi alabilirsiniz. Bu haber sizi ve birkaç kişiyi çok mutlu edecek.

Para durumunuzdaki gerileme çok canınızı sıkıyor. Geçmişte yaptığınız harcamaları düşünüp üzülüyorsunuz. Çok cazip bir daveti ekonomik nedenlerle reddedebilirsiniz.

Geçmişle hesaplaşmak sizi yorabilir. Tek başınıza altından kalkmanız zor gözüküyor, destek tekliflerini geri çevirmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kararlı görünümünüz, bazı ciddiyet gerektiren konularda zafiyet gösterebiliyor. Özelliklekonularındaki maymun iştahlılığınız çevrenizdekileri şaşırtıyor. Sizinle uzun vadeli program isteyenler düşünmek zorunda kalıyorlar. Aile bireylerinden biriyle ilgili bugün özel diyaloglarınız olacak. O, çok özel bir konuyu sizinle paylaşmak isteyebilir.

29 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

01:38- 17:32 arası günün büyük bölümünde Ay , boşlukta hareketine devam edecek. Sizler bu süreçte sağlığınızla ilgili bir durum yaşarsanız ihmal etmemelisiniz. Aldığınız ilaçların veya tedavilerin etkisini görmüyorsanız doktorunuza belirtmenizde fayda var. Psikolojik olarak kendinizi düşük enerjili hissedebilirsiniz. 17:32 itibariyle Ay sizin burcunuza geçiyor. Tamamen sabahki enerjiniz gidiyor. Yerine enerjik, mutlu, kendine güveni tam bir Yay burcu geliyor. Olumlu haberler alabilirsiniz. Kendinize vakit ayırabilirsiniz. Saçınızda veya stilinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

29 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İlginç konuşmaların içinde bulunacaksın!Ay, akşam saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Bugün fikirlerini kendine saklamak isteyebilirsin. Rekabet duygusu yerine kendini ölçmek, yapacağın işlerin analizini yapmak ve buna zaman harcamak daha mantıklı gelecek. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan, banka kredileri ve bazı borçlar seni çıkmaza sokabilir. Birikimlerini elden çıkarmayı düşünebilirsin. Eğer ilişkisi olan bir Yay burcuysan bugün seni oldukça ilginç konuşmaların beklediğini bilmelisin. Bugün eskilerle yüzleşerek, eskiye bağlı kalmanın bir anlamı olmadığı konusundaki fikrini netleştireceksin. Akşam saatlerinde katılacağın davette konuşmalarınla ve duruşunla dikkat çekeceksin. Etrafındaki insanların senin görüş ve fikirlerine güvenmesi sebebiyle bugün etrafın oldukça kalabalık olacak.

29 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi uygulamanızın mümkün olabileceği bir gün. Elinize geçen fırsatları değerlendireceksiniz. Kendinize olan güveniniz, çevrenizi etkileyecek. Yeni dostluklar kurabilir, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

29 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşayabilirsiniz. Gizli kalan koşulların içinde kaybolduğunuzu hissedebilirsiniz. Kabullenme içinde olacağınız zamanlar var. Kendi iç dünyanıza yönelmek size iyi gelecektir. Akşam saatlerinde sakin olmaya çalışın. İkili konuşmalar gergin bir hal alabilir. Akışta kalın.

29 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde üzerinizde yerli veya yersiz bir gerginlik olabilir. Bunu olumlama ve meditasyon ya da klasik müzik dinleyin.

29 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güne kontrolünüz dışı gelişmeler damgasını vururken akışta kalmak size çok şey kazandırabilir. Hayır, bağış işleri, başkaları için yararlı olabilecek konularla ilgilenebilirsiniz.

29 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrede sosyalleşme arzunuz artabilir. Anlaşma, sözleşme gerektiren işlerde gelişmeler yaşanabilir. Kariyer konularında odaklanmak ve işten verim almak için çabalamak faydalı olur.

29 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün iletişim ve beceri gezegeni Merkür, Kova burcunda Güneş'in kalbine yerleşecek. Kısa seyahatlere çıkabilir, web sitenizi güncelleyebilirsiniz. Yakın akrabalarla iletişiminizde pek çok meseleyi çözüme kavuşturabilirsiniz. Dargınlıkları ortadan kaldıracağınız bir gün. Sözleşmelere imza atmak için uygun.

29 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışma hayatınızla ilgili olarak yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Siz daha elinizdeki işi bitiremeden yenilerini yapmanız istenebilir. Takılıp kaldığınız noktalar sayıca çok olabilir ve sizi daha da yavaşlatabilir. Strese girerseniz, her şeyi yalnız başınıza sırtlamaya çalışmayın.

29 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 48' 18" R
Ay
Başak
15° 42' 56"
Merkür
Boğa
01° 55' 27"
Venüs
Boğa
21° 50' 42"
Mars
Koç
12° 42' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 19"
Satürn
Balık
17° 54' 01"
Uranüs
Boğa
23° 19' 35"
Neptün
Balık
29° 21' 60"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 08"
Lilith
Başak
25° 12' 55"
True Node
Koç
14° 53' 59"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>