Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyi kendinizden aşağı görmeniz çok yanlış. Daha önceki ilişkilerinizden ders çıkarmış olmanız gerekiyor. Oysa sevginin önemini en iyi siz bilmeliydiniz.

Uzun süredir çok çalışıyor veyerinizdekilerin gözlerine girmeye çalışıyorsunuz. Ama işlerinizi tek başınıza bitirmeye çalışmak yerine gerektiğinde yardım istemeyi de bilmelisiniz.

Temkinli harcamalarınız sayesinde parasal açıdan kafanız rahat. Gelecekle ilgili endişeleriniz son derece normal. Tek yapmanız gereken akılcı yatırımlar. Örneğin altın almak iyi bir fikir olabilir.

Çıkmayı düşündüğünüz tatil için valizini yavaş toplamaya başlayın. Önemli eşyalarınızı unutabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok anlam yüklediğiniz bazı ilişkiler, sonradan başınızın derdi haline gelebiliyor. Daha gerçekçi beklentilerle kurulan bağlantılar, size düş kırıklığı yaşatmayacak. Yakın bir dostunuzu yaşadığı problemlerinden kurtarma çabalarınız, sizi biraz agresifleştiriyor. Bu konuda daha anlayışlı bir yaklaşım, sorunların çözümüne destek verecek.

3 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 05:22 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ilişki sorunlarının karşılıklı konuşularak çözümlenmesinde, geleceğe yönelik kararların verilmesinde etkilidir. Saat 13:21 Ay-Mars kavuşumu, size özgür karar vermenizde, bildiğiniz gibi hareket etmenizde destek oluyor. Saat 18:56 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, geleceğimizi düşünmenin önemini vurguluyor. Saat 22:05 Ay-Merkür görünümü, fikirlerinize uygun kişilerle konuşmaktan hoşlandığınızın göstergesidir. Özellikle partnerinizin yaklaşım tarzı, sizi dinlemesi, tartışmadan uzak durması hoşunuza gider. Bu bazılarınız için, yeni biriyle tanışmanın göstergesidir. Konuşmalarıyla dikkatinizi çeken bu kişiyi yakından tanımak isteyebilirsiniz. Güzel bakmasını bilen gözleriniz, her zaman güzelliklere şahit olsun. Mutlu Pazarlar dileğimle,

3 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, harcamalarına ve ödemelerine dikkat etmen gerekiyor. Risk almaktan yana değilsen bazı konularda geri çekilmek zorundasın. Sosyal olarak kendini daha özgün ve sıra dışı hissedebilirsin. Özellikle tartışma konularına farklı açılardan bakabilmen, birçok kişi için oldukça ikna edici olacak. Aynı zamanda gireceğin çevre sana yeni fırsatlar da getirecek. Kendini tam anlamıyla ortaya koyabilmek adına, gelen tekliflere sıcak bakabilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, beklemediğin kişinin ilgisi kafanı karıştırabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, kendini çıkmazda hissedebilirsin. Karmaşık duygularını eşinle paylaşamıyorsan, güvendiğin biriyle paylaşabilirsin. Günün stresi, baş ağrısı olarak dönebilir. Ruhsal olarak kendini yıpratmamaya özen göstermelisin.

3 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürekli yaşamda bir şeylerin eksik olduğunu düşünmek duygusu sizleri keyifsiz bırakacak kadar yorabilir. Hayatınızda olmayacak şeyler için hayıflanmak yerine mutlu olmayı tercih etmeniz gerekiyor. Aynı zamanda bazı konularda yaşadığınız kararsızlıklar sağlıklı bir şekilde düşünmenize engel oluyor.

3 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu hareket ve yenilikler getiriyor. Yakın çevrenizle daha fazla ilgilenebilirsiniz.

3 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ailenizle vakit geçireceksiniz. Onları ihmal ettiğinizin farkına vardığınız için çok mutlu olacaklar.

3 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aldığınız haberler işle ilgili konularda can sıkıcı olabilir. Sizlere önerim tepkinizi anında verin ve beklemeyin. Beklediğiniz takdirde işler içinden çıkılmaz bir hal alabilir.

3 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizle ilgili konularda mantıklı düşünmenize rağmen, duygusal kararlar alabilirsiniz. Hayata farklı gözlerden bakmanız bugün işinize yarayabilir.

3 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konulara yönelik bazı terslikler çıkabilir. Dikkatinizi yönelttiğiniz konu hakkında meydana gelen gelişmeler beklediğinizden farklı olabilir. Fakat, isteklerinizi ve duygularınızı denetim altına almayı başaracaksınız.

3 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

3 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 22' 12" R
Ay
Terazi
04° 54' 41"
Merkür
Boğa
04° 06' 01"
Venüs
Boğa
23° 50' 37"
Mars
Koç
13° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 19"
Satürn
Balık
18° 00' 29"
Uranüs
Boğa
23° 25' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 39' 01"
Lilith
Başak
25° 23' 44"
True Node
Koç
14° 56' 19"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>