Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün sakin ve sıradan bir gün geçireceksiniz. Sevgilinizden yine aynı sevgi sözcüklerini duyacaksınız ve bunlar size bugün bir anlam ifade etmeyecek. Aşk hayatınızı hareketlendirmek için bazı girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz.

İş yaşamınız açısından olumlu ve heyecanlı bir gün geçireceksiniz. Rutin işlerinizin yanı sıra zevk aldığınız bazı işlere de el atacaksınız. Bazı ortak çalışmalara girmeniz söz konusu olabilir.

Bugün harcamalarınızda bir artış gözlenebilir. Özellikle kendiniz ve eviniz için beklemediğiniz harcamalar yapabilir, maddi olarak kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.

Bugün hayal gücünüz başarılı olacak ve üretkenliğinizi kullanmanız gerekebilir. Bunu başardığınız takdirde yeni projelere el atacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdikleriniz ve ailenizle ilgili sorumluluklar gündeme gelebilir. İçinize dönük olmanız diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor. Olumlu düşünmeniz ve duygularınızı doğru yönlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Aceleci ve öfkeli bir yapı sergileyebilir, baskıcı tutumlarınızla yakınlarınızı zorlayabilirsiniz. Daha sakin ve esnek davranarak ilişkilerinizdeki dengeyi korumalısınız.

30 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar gününe, saat 03:23 itibariyle etkili olacak, Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyoruz. Bu enerji iç dünyamızda gizli olan tüm arzuları, tutkuları, kıskançlık veya öfkeyi alevlendirir. İsteriz ki, güçlü olalım, sevilelim ve sevdiğimiz hiçbir şey bizden uzak durmasın. Ancak bu ihtiraslı duygularımızın kontrolünü yapmakta yarar var. Yoksa bizi bir hayli yorabilir. Saat 10:45 Venüs-Chiron görünümü zorlandığımız konularda bizi test ediyor. Sözgelimi ilişkimizde sorunlar varsa veya bir türlü doğru bir kişiye rastlayamadıysak kendimizi güçsüz hissedebiliriz. Eğer biz hatalıysak bunu kabul etmeyiz, partnerimizde sorun varsa görmezden geliriz. Kısaca gerçeklerin acı yüzüyle karşılaşmaktan çekiniriz. Oysaki yaşanılan tecrübeler ve verdiğimiz mücadeleler yanlışların tespit edilerek düzeltilmesi için bir uyarıcıdır. Siz bu uyarıyı gözden gelirsiniz veya gelmezseniz. Ancak kendinize kızmak veya tam tersine yanlışları görmezden gelmek de hatalıdır. Beraberliğinizi, aksayan noktaları mutlaka düzeltilmesi gerekenleri ele almanızda yarar var. İş ortaklığınızda da durum aynıdır. Saat 11:04 Venüs-Uranüs görünümü, ilişkinizle ilgili konularda gayet olumlu buluyorum. Bu problemleri yeni bir bakış açısıyla ele alarak, konuşarak, iletişimde bulunarak çözmenizde yardımcı olabilir. Ayrıca yeni bir ilişki isteyenler için fırsat anlamına gelir. İş konularında özellikle bir ortaklık söz konusuysa, geliştiricidir. Kendi değerlerinize uygun şekilde ilişkinizi yönlendirmenizde de etkin bir enerjidir. Alışverişlerin, yolculuk planlarının veya seyahate çıkmanın da göstergesidir. Bugün sizi bir çok konuda aktif görebiliriz. Sosyal açıdan canlandırıcıdır. Projelere başlamanızda teşvik edicidir. Düşüncelerinizi, yenilikçi görüşlerinizi, sevimli yanlarınızı, farklı bakış açısıyla insanlara lanse etmenizi sağlayıcıdır. Saat 18:22 Akrep burcunda oluşacak ilkdördün etkisinde, birilerinin size karşı olumsuz düşündüğünü ve sizi bilerek üzdüğünü farkederseniz, lütfen sakin olunuz. Siz ateş grubu burcun insanısınız. Biliyorum pek sakin olmayabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem, bugün çevrenizdeki insanlara dikkat ediniz ve kim dostunuz kim düşmanınız gözlemlemeye çalışınız. Bugünkü enerjinin bir diğer yansıması, eleştirilere karşı tahammülsüz olmanızdır. Bunun en önemli nedeni, çalışıp çabalamanıza rağmen, çevrenizdeki kişilerin bunun farkında olmayıp, size sıradan bir kişiymiş gibi davranmalarıdır. Siz de buna karşılık gücünüzü söz veya tavırlarınızla gösterir veya mesafe koyabilirsiniz. Dikkat ederseniz bunlar epey zorlu durumlar. Yapılması gereken nedir? Akşamı olabildiğince sakin geçirmeye çalışmaktır. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

30 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir şeyler öğrenmek, kendini geliştirmek istiyorsan, bugünü tercih edebilirsin. Keyifli ortamlara girebilirsin.

30 Temmuz 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizi güçlendirecek kendinize yeni hedefler belirleyecek bir iç güç yakalayacaksınız. Tartışmalara bugün kendinizi kapatmalısınız.

30 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konularla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Gereksiz tartışmalardan uzak kalın.

30 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DÜŞÜNCELERİNİZDEKİ yoğunluk, davranışlarınıza da yansıyor. Ancak, özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz sizin yararınıza olacak.

30 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ikili ilişkiler ve aşk konusunda sürpriz gelişmelere açık bir gün. Siz çok farklı düşünebilirsiniz, aklınız bambaşka yerlerde olabilir, ancak hayatın size hazırladığı beklenmedik durumlara hazırlıklı olmalısınız.

30 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi dış dünyadan soyutlamak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte geçireceğiniz oldukça farklı, esnek ve rahat bir gün sizi bekliyor.

30 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcuna geçen Ay bugüne kadar sakladığınız sırlara ışık tutar. Aman dikkat! Gizli ilişkilerinizle afişe olursunuz. Hafta sonu bu zorlu süreci yönetmek neşenizi kaçırır. Arka plandaki bir kadının yarattığı stres ruhen yorulmanıza neden olur. Geçmişe ait kayıtları temizlemek, sıfırlamak için hiç vakit kaybetmeyin.

30 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

30 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>