Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostça görüşmelere bile tahammülsüzlük, ilişkiyi iyi yerere götürmüyor. Ayrıca bir kısmı kalmış dostluk kırıntıları da yanında bitecek gibi görünüyor. Eski sevgili saplantıları aşkı taşınmaz hale getirebilir.

Sabırsız davranışlar istediğiniz sonuçları almanıza engel oluyor. Biraz daha beklemelisiniz. Yapmak istediğiniz değişiklikler için zamana ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz.

Birkaç gün içinde parayla ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz. Son günlerde düzelen bütçeniz, ummadığınız harcamalarla alt üst olabilir. Bugünlerde ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Çok özel ilişkilerde güvenin yerli yerine oturmuş olması, bir önkoşul. Kulağınıza bazı dedikodular gelmesi olası. İşin gerçeğini öğrenmeden tepki göstermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Söylemek istediklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız. Bazı düşüncelerle kendi iç dünyanızda boğuşmanız iletişim ve çözüm sorunları açabiliyor. Sizin açınızdan yoğun geçecek bir haftaya hazırlıklı olmalısınız. Unutmak istediğiniz bir konu bugün size hatırlatılabilir. Üzerine konuşmayı hiç istemediğiniz halde, konuşmak zorunda kalacak ama umduğunuzun aksine üzüntü yerine derin bir rahatlama duyacaksınız..

31 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:25 Güneş-Neptün olumlu görünümü, kendinizi her anlamda güvence altına alabilmenin yollarını aramanızı, keşfetmenizi sağlıyor. Kişi, kazandırıcı olana yönelmekte yana. Hayatını garanti altına alıcı, sürekliliği olan bir gelir sahibi olmadan, fazla ilerleyemeyeceğinin gayet iyi farkında. Bu görünüm, yaratıcı düşünmenizde yardımcınızdır. Saat 04:29 Ay-Kova burcu geçişinde, birileriyle paylaşım içinde olmak hoşunuza gider. Yüreğinizin içindeki duyguları kimsenin onayına bağımlı olmadan özgürce sunmaktan yana oluşunuz size doğal bir çekicilik kazandırabilir. Bu farklılık önce yakın çevrenizdeki daha sonra da yabancısı olduğunuz ortamlarda dahi kolaylıkla fark edilebilir. Kendi değerinizin anlaşılması adına dış dünyada etkin olmaya çalışırken, kafanızın içinde ilginç fikirler ve yöntemler belirebilir. Bu düşüncelerin kimi başkaları tarafından benimsenmese de yine de dikkate değer görülmesi gururunuzu okşayabilir. Kadrimizin kıymetimizin bilineceği güzel bir dünyada yaşamamız dileğimle,

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte sıkça görüştüğün kişiler bugün aklına düşebilir. Onları aramak için günün önemini değerlendirebilirsin.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız hatalardan ders çıkarmak için iyi bir dönem. Bugünlerde alacağınız kararlar açısından da önemli. Bugünden itibaren, kendinize koyduğunuz hedeflerle beraber enerjiniz ve şansınız da yükselecektir. Günün Atmosferi:Yeni yıla keyifli bir başlangıç

31 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler, konuşmalar açısından hareketli bir gün olabilir. Zihinsel açıdan canlı bir gündesiniz. Yeni haberler de var. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İletişim trafiğiniz yoğun olabilir, kısa yolculuklar, ziyaretler, görüşmelerle dolu bir gün geçirebilirsiniz. Merak duygunuz sizi pek çok konuya ilgili kılabilir.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken bugün arkadaşlarınızla haberleşebilir, sevdiklerinizle etkinlik planlayabilirsiniz. Enerjinizi ve motivasyonunuzu yüksek tutarak yeni yıldan neler beklediğinizi düşünmenizin faydalı olacağı bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata geniş açıdan bakıyorsunuz. Aile hayatınıza önem verirseniz maddi konularda keyfinizi artırabilirsiniz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Medya, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden haberleşmeyle kendinizi tanıtmanız kolaylaşacaktır.Sosyal medya sayfaları hazırlayabilir ve çalışma konularınızı bu şekilde tanıtmanın yollarını arayabilirsiniz. Yeni yıl kutlamalarına en hareketli ve en sosyal ortamlarda girmek isteyebilirsiniz. Yeni yıl partilerinde özel biriyle tanışma fırsatı da yakalayabilirsiniz. Zor bir yıl geçirdiniz. Yeni yıl size keyif ve yepyeni keşifler getirsin.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaptığınız hatalardan ders çıkarmak için iyi bir dönem. Bugünlerde alacağınız kararlar açısından da önemli. Bugünden itibaren, kendinize koyduğunuz hedeflerle beraber enerjiniz ve şansınız da yükselecektir.

31 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>