Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostça görüşmelere bile tahammülsüzlük, ilişkiyi iyi yerere götürmüyor. Ayrıca bir kısmı kalmış dostluk kırıntıları da yanında bitecek gibi görünüyor. Eski sevgili saplantıları aşkı taşınmaz hale getirebilir.

Sabırsız davranışlar istediğiniz sonuçları almanıza engel oluyor. Biraz daha beklemelisiniz. Yapmak istediğiniz değişiklikler için zamana ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz.

Birkaç gün içinde parayla ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz. Son günlerde düzelen bütçeniz, ummadığınız harcamalarla alt üst olabilir. Bugünlerde ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Çok özel ilişkilerde güvenin yerli yerine oturmuş olması, bir önkoşul. Kulağınıza bazı dedikodular gelmesi olası. İşin gerçeğini öğrenmeden tepki göstermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yılın son gününe ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konuları damga vurabilir. Karşı taraftan duygusal beklentileriniz ve ihtiyaçlarınız olabilir ancak bunların yeterince karşılanmadığı düşüncesinin sizi yormasına izin vermemelisiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 01:02 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, önümüzdeki birkaç gün boyunca zihnimizi canlandırıyor ve plan-projelerimizi yürürlüğe koymamızı sağlıyor. Bu yolculuk,görüşmesi, eğitimle alakalı konu, yurt dışıyla ilgili mevzular olabilir. Bunları kolaylıkla hallederiz ve arzu ettiğimiz şekilde sonuca ulaştırırız. Yazışırız, anlaşırız. Yeni birisiyle tanışmanın, heyecanlı bir karşılaşmanın da göstergesidir. Beklediğimiz haberi alırız. Saat 06:35 Ay-Neptün görünümü, partnerinizin hassasiyetinizi veya beklentilerinizi anlaması pek mümkün olmayabilir. Aynı durum sizin içinde geçerlidir. Siz bazı sözleri yanlış yöne çekebilirsiniz. Birbirinizi anlamak için daha dikkatli davranmanız gerekiyor. Saat 15:30 Ay-Merkür karşıtlığı, partnerinizle ortak bir noktada buluşmak için sözlerinize dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Aynı anda konuşursanız birbirinizi anlamanız pek kolay olmaz. 2018 yılının hepimiz için, kendimizle barışık, doğaya saygılı, umut ve şans dolu, yavrularımızla, sevenlerimizle birlikte, güzel saatler, günler ve aylarla geçireceğimiz ve bir gün geriye dönüp baktığımızda mutlulukla hatırlayacağımız bir yıl olması dileğimle,

31 Aralık 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İç dünyan hareketli olsa da dışarıya fazla yansıtmayabilirsin. Bu nedenle hislerini bugünlük kendine saklamalısın.

31 Aralık 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Koskoca bir yılı arkanızda bırakıyorsunuz. Geçtiğimiz 3 yıl sanki hayatınızda hiçbir şey iyi gitmedi gibiydi. Ãmâ aslında her şey bundan sonra iyi ve mükemmel gitsin diye yaşandı. Bunu anlayacağınız iyi ki yaşamışımda görmüşüm dediğiniz harika şans ve fırsatlarla iç içe olacağınız enfes bir yıl sizi bekliyor. Simdi derin bir nefes alın ve bundan sonrası için öğrendiklerinizi uygulamaya, aynı yemeği ısıtıp ısıtıp yemeyeceğinize söz vererek 2018'e giriş yapın. Mutlu seneler!

31 Aralık 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da yakın arkadaşınızla ilişkinizde daha dengeli olmaya bakın. Hassasiyet göstermeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Verimli ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Ancak, şu sıralar biraz karamsar düşünceler içinde bulunabilirsiniz. Fakat, bu durumun geçici olduğunu bilmelisiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu gece sevdiğiniz insanla, kendi istekle- rinizin dışında, diğer insanların beklenti- lerine göre hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak sizi çok mutlu edecek. Geleceğinize yönelik güzel umutlar, hayaller ve beklentiler içindesiniz.

31 Aralık 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Kuzey Ay düğümü arasında oluşan olumlu görünüm, yeni yıl dileklerinizden bir kitap yazmanıza neden olur.Kültürler arası topluluklarla bir arada vakit geçirebilir. Yabancı bir partneri hayatınıza sevgiyle dahil edersiniz. Yeni heyecanlar ve yeni mekanlar keşfetmek için hiç geç kalmayın.

31 Aralık 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yılın son gününe ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklık konuları damga vurabilir. Karşı taraftan duygusal beklentileriniz ve ihtiyaçlarınız olabilir ancak bunların yeterince karşılanmadığı düşüncesinin sizi yormasına izin vermemelisiniz.

31 Aralık 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 19' 23" R
Ay
Terazi
04° 20' 08"
Merkür
Boğa
04° 02' 01"
Venüs
Boğa
23° 47' 02"
Mars
Koç
13° 54' 17"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 38"
Satürn
Balık
18° 00' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 52"
Lilith
Başak
25° 23' 24"
True Node
Koç
14° 56' 16"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>