Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostça görüşmelere bile tahammülsüzlük, ilişkiyi iyi yerere götürmüyor. Ayrıca bir kısmı kalmış dostluk kırıntıları da yanında bitecek gibi görünüyor. Eski sevgili saplantıları aşkı taşınmaz hale getirebilir.

Sabırsız davranışlar istediğiniz sonuçları almanıza engel oluyor. Biraz daha beklemelisiniz. Yapmak istediğiniz değişiklikler için zamana ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz.

Birkaç gün içinde parayla ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz. Son günlerde düzelen bütçeniz, ummadığınız harcamalarla alt üst olabilir. Bugünlerde ani harcamalardan kaçınmalısınız.

Çok özel ilişkilerde güvenin yerli yerine oturmuş olması, bir önkoşul. Kulağınıza bazı dedikodular gelmesi olası. İşin gerçeğini öğrenmeden tepki göstermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Söylemek istediklerinizi söylemekten kaçınmamalısınız. Bazı düşüncelerle kendi iç dünyanızda boğuşmanız iletişim ve çözüm sorunları açabiliyor. Sizin açınızdan yoğun geçecek bir haftaya hazırlıklı olmalısınız. Unutmak istediğiniz bir konu bugün size hatırlatılabilir. Üzerine konuşmayı hiç istemediğiniz halde, konuşmak zorunda kalacak ama umduğunuzun aksine üzüntü yerine derin bir rahatlama duyacaksınız..

31 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yılın son gününe saat 00:06 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde adım atıyoruz. Bu enerji, aşkta tutkuları alevlendiricidir. Arzularınız sizi kendisine tutsak edicidir. Gücü elinde bulunduran taraf olmayı istersiniz. Gerginliğinizin sebebi, içinize attığınız sorunlarınızdır. Saat 22:46 Ay-Güneş görünümü, ailemiz-kazancımız vehayatımızı ilgilendiren konularda güçlenmemizi sağlıyor. Ekonomik hareket etmemizde ve kendimize ait olanı korumamızda bize destek veriyor. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yeni fikirler ediniyorsun! Hızlı bir gün seni bekliyor. Özellikleyaşamınla ilgili önemli bir gün. Kariyerinle ilgili farklı insanlarla tanışabilir; yeni fikirler edinebilirsin. Bugün iletişim kurduğun insanların uzun vadede sana faydası olabileceğini hatırlatmak isterim. Duygusal anlamda ise daha duyarlı, dış etkilere açık bir hale gelebilirsin. Bu durumu kendine küçük jestler yaparak geçirmekle değerlendirebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle romantik, gözlerden uzak bir akşam geçireceksin. Çok mu sıkıldın? Kendine deniz kenarına yakın ya da serin bir yerde güzel bir kahve ısmarla! Bol bol araştırma yaparak gününü öldürmeden geçirmelisin.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verimli ve başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Ancak, şu sıralar biraz karamsar düşünceler içinde bulunabilirsiniz. Fakat, bu durumun geçici olduğunu bilmelisiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elimizde olmayan nedenlerle yaşadığımız olaylar bugün bizi duygusal yönden etkileyebilir. Mücadeleci tarafınızı ortaya çıkarabilir. Güven aradığınız konularda, iç sesinizi dinlemeniz gerekebilir. Sezgilerinizin kuvvetli olduğu bugünde biraz daha işleri oluruna bırakmakta fayda olabilir. İş hayatınız da yeni fikirler üretmek kolaylaşacak.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güven sağlamak sadece konuşmakla olmaz. Mükemmeli aramanız doğal ancak eleştiri sınırlarını aşmayın.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal konular ve arkadaşlıklar ön planda olabilir. Fikirlerinizi, görüşlerinizi paylaşmak, konuşmak, tartışmak isteyebilirsiniz. Yenilikçi ve sıra dışı tutum ve davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatı öğrenme ve deneyimleme arzusu taşıyan, neşeli, hevesli, iyimser ve gezgin Yaylar için bugün hareket halinde olmak önemli. Kabına sığmayan enerjiniz artmış durumda. Yaratıcı organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken adeta bir sosyal kelebek kimliğine bürünebilirsiniz. Arkadaşlarınız varlığınızla mutlu olurlar. Sanatsal faaliyetlerin içinde olmak sizi mutlu eder. Toplulukların hukuki haklarını gözeteceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızın arasında çöpçatanlık görevi de size düşer.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi anlamda kendinizi iyi hissediyorsunuz. Yılın son gününde bazı sürpriz kazançlar keyfinizi yerine getirmiş gözüküyor. Kendinizi oldukça güçlü ve sağlam hissediyorsunuz. Yeni bir yıla başlangıç yapmak için heyecanlısınız. Hedefleriniz hazır. İradeniz kuvvetlenmiş gözüküyor.

31 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 08" R
Ay
Başak
17° 31' 10"
Merkür
Boğa
02° 07' 27"
Venüs
Boğa
22° 01' 58"
Mars
Koç
12° 49' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 29"
Satürn
Balık
17° 54' 38"
Uranüs
Boğa
23° 20' 07"
Neptün
Balık
29° 22' 13"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 35"
Lilith
Başak
25° 13' 56"
True Node
Koç
14° 54' 13"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>