Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden bir kaç gündür uzak olmanın sıkıntısını yaşıyorsunuz. Bugün de onunla buluşma fırsatı bulamayabilir ve kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Olayları gidişatına bırakmayı deneyin. Her şey düşündüğünüzden de iyi olacak.

İş yaşantınız açısından genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki başarılı çalışmalarınız amirleriniz tarafından takdirle karşılanacak. Terfi edebilirsiniz.

Maddi konularda zorluk çekiyorsunuz. Kazancınız harcamalarınızı karşılamıyor. Aile büyüklerinizden aldığınız yardım sayesinde oldukça rahatlayabiliyorsunuz.

Bugün yaşayacağınız gelişmelere gereksiz tepkiler verebilirsiniz. Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalı ve kendinizi kontrol etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekilerin, biraz aykırı biri olduğunuz yolundaki görüşleri tam yerine oturmuyor. Yadsıdığınız genel kurallar içinde sıkı sıkıya bağlı olduklarınız var. Arkadaşlık ölçülerinize göre, sizin dostluğunuzu hak etmeyen biriyle kesmiş olduğunuz ilişki, bugünlerde yeniden canlılık kazanabilir. O, sizinle yeniden yakınlaşma çabası içinde. Ama size ihtiyacı olduğunu bilmeniz, sizi pek yumuşatmayacak gibi.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 31 Ocak saat 16:30 itibariyle oluşacak Aslan burcunda oluşacak Tam Ay tutulması, kişisel gelişim rotanızı, farklı ülkeler görmeye, yeni yerler keşfetmeye ve becerilerinizi sergilemeye yöneltiyor. Bu gerçekten olumlu bir değişim. Evet belki bir çoğunuz aynı ortamda çalışıyor, çaba gösteriyor ve yaşamınızı sürdürüyordunuz. Değişmek, farklı bir şeyler yapmak sizi düşündürüyordu. Ancak şimdi ister istemez, bu yeniliklere gönüllü olacaksınız. Kimileri yüksek okula başlayacak, başka bir şehre veya ülkeye giderek orada eğitimini sürdürecek. Bazıları, gelen yeni bir projeyle yurtdışına gidip gelecek, oralarda ekmeğini arayacak. Öyle gelişmeler yaşanır ki, bir tesadüf eseri tanıştığınız birisiyle yakınlaşırsınız, aşık olursunuz ve evlenirsiniz. Kimi Yaylar, uzun zamandır başkaları için çaba saffetmiş, kardeşine, eşine dostuna destek olmuş, kendi için bir şey yapamamıştır. İşte şimdi kadersel bir lütuf sayesinde arzu ettiğiniz, hayalini kurduğunuz hayata adım atarsınız. Bu değişimlere kayıtsız kalamayız. Önemli olan kendinize güvenmeniz ve başkalarına önderlik etmenizdir. Bundan korkmayınız. 31 Ocak saat:16:39-18 Şubat saat:07:28 tarihleri arasında Merkür-Kova burcunda ilerleyecek. Çevremizle bağlantımız artacak. Arkadaşlıklar kuracağız. İletişimde bulunmaktan, bir araya gelmekten hoşlanacağız. Yeni biriyle tanışabiliriz. Bu kişiyle sık sık bir araya gelebiliriz. Bu geçiş,hayatımızla ilgili konularda da etkilidir. Daha fazla bilgi edinmemizi, kendimizi geliştirmemizi, zihnimizi kariyer hayatımıza odaklamamızı, görüşmelerde bulunarak çevremizi genişletmemizi sağlar. Anlaşmak, konuşmak, yakın çevremizde bulunan bir kişiyle ortaklaşa bir işe girişmek, zekamızı en üst düzeyde kullanmak, yeni bir çevreye dahil olmak açısından da ben gayet olumlu buluyorum. Tutulmanın hepimizin yaşamında farkındalık yaratması dileğimle,

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü kendine ayırmak isteyip kendi içine dönebilirsin. Hayatta ne yapmak istediğine karar vermek isteyebilirsin.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka plan araştırması yapılmamış konularda veya herhangi bir sözleşme sırasında okunmadan imzalanmış senetlerde bugün itibariyle sizlere olan zararını öğrenebilir ve bu noktada daha dikkatli adım atmanın ne kadar önemli olduğunu yaşadığınız tecrübelerle anlayabilirsiniz. Duyacağınız haberlerle aniden bir toparlanma yoluna gidebilir, kendinizi değiştirmek adına yeni kararlar alabilirsiniz. Her ne kadar bazı şeylerde geç kalınmış olsa da fark etmez, önemli olan bu tecrübeyi edinmiş ve harekete geçmiş olmaktır.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için harekete geçebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli programlar organize edebilirsiniz. Eğitim işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yabancılarla ilgili konular tamamlanabilir. Üzerinde çalıştığınız işleri daha iyi hale sokmak için çaba gösterebilirsiniz. Güçlü kişilerden alacağınız destek sizi rahatlatabilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün öğleden sonra gerçekleşecek olan Ay tutulması uzaklara duyduğunuz özlem ve hasreti ve bunun yarattığı duygu yoğunluğunu beraberinde getirebilir. Bununla ilgili atabileceğiniz adımları planlayabilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tam Ay tutulması, seyahatleri, ticari ve hukuksal meseleleri hayatınıza taşıyabilir. Bu alanlarda beklenmedik duygusal sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcunda Ay Tutulması meydana gelecek. Yurt dışı ilişkilerinizde hızlı ve olumlu gelişmeler bekleyin. Seyahatlerde somutlaştırdığınız projeler kariyer yaşantınızda kısa zamanda yükselmenize imkan tanır. Hukuki süreçlerin lehinize işleyeceği bir dönemdesiniz.

31 Ocak 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda fazla göze önünde olmamayı daha uygun görebilirsiniz. Bunun sebebi, aklınızı işe değil, işinizden bağımsız olan konulara veriyor olmanız olabilir. Bazı sorunlar tüm dikkatinizi üzerlerine çekebilir ve sizi hızlı şekilde çeşitli önlemler almaya itebilir.

31 Ocak 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>