Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkisinde sağduyu gerektiren çelişkiler, köktenci kararlara yol açabilir. Bugünler zorlayıcı tavırlardan kaçınma zamanı. Sınırları zorlamanız bu sıralar tehlikeli olabilir.

İş yaşamınızda genel olarak doyumlusunuz. Kimi aksamalardaki sorumluluğun ortak olduğunu düşünüyorsunuz. Sonuçlarını çalışma arkadaşlarınızla paylaşmaktan kaçınmayacaksınız.

Paranızın kıymetini fazlasıyla bilmenizin yanında, aşırı cömert davranışlarınız biraz çelişki gibi görünüyor. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden sıkışmalar yaşıyorsunuz.

Bugünlerde, hassas konulardaki algılama yeteneğinizle birtakım hesaplaşmalar içine girebilirsiniz. Önsezilerinize çok güven duyduğunuz önemli bir gelişmede şaşkınlıklar yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar kararlı bir görüntü vermenizde belli yararlar var. İletişim trafiğiniz birdenbire artabilir ve birden fazla konuyla aynı sırada ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Dikkatinizi tek bir noktaya odaklamanız, sorun yaşatan bir konunun tamamını değerlendirebilmenizi engelliyor. Oysa oldukça ilgi çekici ayrıntıları yakalamanız çok mümkün.

4 Mayıs 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:06 Ay-Oğlak burcu seyri gün boyunca etkili olacak. Para ve güç sahibi olma isteğimiz bir hayli yükselir. Kazanmak adına sizi itekleyicidir. Elinizdekini korumak dürtünüz de yoğundur. Kenarda bir birikiminiz varsa bunu sağlam ve güvenli bir alanda değerlendirmeyi, ekonomik şekilde düşünmeyi tercih edersiniz. Günün ilerleyen saatlerinde aşk bildiğimiz anlamdaki tutkulu, deli dolu halini kaybeder. Güven duymak son derece önemsenir. Sosyal statü, maddi güvence, toplum içindeki konum, saygınlık, güvenirlilik gibi olgular ilişkide kıymetlenir. Saat 23:02 Ay-Satürn kavuşumu, sorumluluk aşılar. Her şey ciddiye alınır. Gün, huzur ve güzellikleriyle bizleri kucaklasın. Kalben sevgilerimle,

4 Mayıs 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara tarafsız yaklaşman, yaşanacak olaylarda oldukça etkili olacak. Zamanını başkalarına ayırabilirsin.

4 Mayıs 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda uzun süredir çözemediğiniz bazı sorunlar ve sıkıntılar bugün sizi iyi olabilir. Çalışma hayatınızda da işlerin ters yürümesi gerginlik yaşamanıza neden olabilir. Olaylara biraz daha serinkanlı yaklaşmalı ve ufak tefek sorunları gereğinden fazla büyütüp kendinize dert etmemelisiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili dalgalanmalar gündeminizi etkileyebilir. Finansal durumunuzu gözden geçireceğiniz bir gün. Eve ait harcamalarınıza dikkat etmek ve bütçeleme yapmak isteyebilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. İkili ilişkilerinize daha korumacı yaklaşabilirsiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün her zamankinden daha fazla girişimci olmanız çevrenizin değil sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeniz için destekliyor sizleri. Yaptığınızne kadar yorucu olsa da sizler emeğinizi katmadığınız hiçbir işten memnun olmazsınız. Kendinize bir çalışma sistemi oluşturmalı ve işlerinizi kolaylaştıracak düşüncelerinizi hayata geçirmelisiniz. Yakın bir arkadaşınızın eş ya da beraber olduğu insanın tavır ve davranışları sizleri bir hayli rahatsız edebilir. Bu durumu anlayışla karşılayıp ilişkilerin bozulmaması adına sessiz kalmanız ilerleyen günlerle arkadaşınıza yaşanandan çok daha farklı bir tarzda anlatılmasıyla içinden çıkılmaz bir hal alabilir ve siz üzebilirsiniz. Olası bir aksiliğin önüne geçmek elinizde bunu değerlendirmeli ve davranışlarınıza yansıtmalısınız.

4 Mayıs 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

4 Mayıs 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda yapılması gerekenlere yaratıcı bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Maddi konulardaki güvensizliklerinize aldırmayın.

4 Mayıs 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü alacak-verecek konularında isabetli karara varacaksınız.Kurumsal yerlerle yaptığınız işbirliklerinden bugün büyük bir ödeme alabilirsiniz. Güçlü kişiliğinizin değerini bilin.

4 Mayıs 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, günlük işlerde artış olmasını, ilgilenmeniz detayların çoğalmasını bekleyebilirsiniz. Görev duygunuz güçlenebilir; bu sayede, işlerinizle uğraşırken sıkılmak yerine keyif almanız mümkün olabilir.

4 Mayıs 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 11" R
Ay
Terazi
19° 58' 45" R
Merkür
Boğa
05° 52' 02"
Venüs
Boğa
25° 23' 52"
Mars
Koç
14° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 12"
Satürn
Balık
18° 05' 23"
Uranüs
Boğa
23° 29' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 46"
Lilith
Başak
25° 32' 08"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>