Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Etkileyici sözleriniz partneriniz üzerinde belli bir büyü yaratmış. Büyü başlangıç için iyidir ama sürekliliği, sıcak ve içten ilişkilere geçmenizi engeller. Romantizme yönelmelisiniz.

Zekanızın dikkate değer özelliğiortamınızda başkaları tarafından fark ediliyor. Ancak bu özelliğinizi, somut projeler üretme, planlama ve uygulama konularında kullanmalı, iyi bir yönetici formasyonu edinmeye çalışmalısınız.

Maddi sıkıntılarınızı aymanız için dinamik ortamla karşılaşacaksınız; bu ortamda size düşen rolü paraya çevirmeniz, ataklığınıza bağlı.

Sorunlara teslim olmak var; onlarla mücadeleyi göze almak ve başarmak var, siz ikincisini ihmal ettiğiniz için karamsarlığa düşüyorsunuz. Oysa kendinizi toplarsanız halledemeyeceğiniz sorun yoktur.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Koyu ve derinlikli renklerin üzerinizdeki etkisi olumsuz olmaya başladı, bunu fark edin ve bol ışıklı mekanlarda bulunmaya özen gösterin. Hırçınlaştınız ve çevreniz üzerinde, onların da anlamakta güçlük çektiği bir nedenle baskı kurmaya çalışıyorsunuz. Kendi karakterinize geri dönün. Eğlenceli, özgür ve herkesin beğendiği esprili yönünüzü raftan indirin ve hayatınıza katın. Sizi yersiz bir tedirginlik kuşatmış, iradenizi kullanarak bu çemberi yarabileceksiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 10:41 Merkür-Uranüs görünümü, titiz çalışma, sorumluluk alma ve başarılı olmanın işaretçisidir. Çıtanız yükselir. Bir üst konuma gelebilirsiniz. Bulunduğunuz yerde yönetici olursunuz veya böyle bir kadroda yer alırsınız. Saat 15:20 Merkür-Satürn görünümü, maddi açıdan sizi güçlendirici bir teklifin, gelişmenin göstergesidir. Saat 21:27 Güneş-Neptün karşıtlığında, çalışma hayatımızla ilgili konularda hayal kırıklığı hissedebilir, genelde iyimser biri olmamıza rağmen bunun bize hiçbir faydası olmadığını düşünerek tepkilerde bulunabiliriz. Ailemiz,yerimizdeki patronumuz, toplum içindeki yerimiz bize yeterli gelmez. Net bir şekilde önümüzü göremediğimizi, aslında istediğimiz hayatın bu olmadığını, boşa kürek salladığımızı düşünerek hayıflanırız. Saat 22:21 Ay-Jüpiter görünümü, insanlardan beklediğiniz anlayışı görmekte zorlanırsınız. Bu kadar iyi davranırken, başkalarının rahat tavırları size itici gelir. Kendi içinizde sorgulamada bulunursunuz. Gizli saklı hareket eden, niyetini belli etmeyen kişilere karşı mesafe koyarsınız. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

7 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini iyi ifade eden sen bugün bu konuda zorlanabilirsin. Güven duygun bugün her zamankinden baskın olup, çevrendeki insanları sorgulamana sebep olabilir. Düşünceli halinhayatında sorun teşkil edecek. Her şeyin kusursuz ilerlemesini arzulayacaksın. Bilgine bilgi, tecrübene tecrübe katma isteğin daha da azimli olmanı sağlayacak. Ailenden alacağın haberler, üzerindeki yükü hafifletecek. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, eski sevgilini hatırlatacak bir olay yaşayabilirsin. Hatıraların canlanması, duygusallaşmana neden olabilir. Akşam saatlerinde evli arkadaşından gelecek telefonla, dertlerine derman olmak isteyeceksin.

7 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve sevgi ilişkilerinde ihtiyacınız olan tek şeyin kaybettiğiniz güven duygusunu yeniden kazanmak olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Bugün partnerinize bu durumu açıklamak bir cevap almak ihtiyacında davranabilirsiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi özgür hissedebilirsiniz. Geleceğinizle ilgili plan yapmak ve sevdiklerinizi paylaşım içinde olmak sizi mutlu edecektir. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak sizi heyecanlandırır. Sosyal ve kültürel aktivitelere zaman ayırmaktan keyif alırsınız. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek size iyi gelecektir.

7 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAŞARI elde etmeniz için sizi zorlayan insanlar var. Kalbinizi kıran kişiler ise arayı düzeltmeye çalışacak. Bundan gurur duyacağınız aşikar. Fakat iki tatlı söze de kanmayın.

7 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal gerilim içine girebilir ve olaylardan çok fazla etkilenebilirsiniz. Fakat, sakin ve sabırlı davranmayı başaracak, sevdiğinize karşı sıcak ve ilgili davranacaksınız. Beklediğiniz fırsatla karşılaşacaksınız.

7 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren Satürn'ün düze dönmesi maddi konuları organize etmenizi kolaylaştırabilir. Maddi konularda,konularında daha sağlam ve yapıcı adımlar atabilirsiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünü mümkün olduğu kadar dinlenerek geçirin. Bir gün önceden zararlı beslendiyseniz günü detoksa ayırarak değerlendirmek sizin için harika olacaktır. Bedenin zararlı maddelerden arındığını hissetmek enerjinizi güçlendirir. Neşenizin yerine gelmesini istiyorsanız, ruhunuzu okşayan konulara ağırlık verin. Hayatın olumsuz yönlerini bir kenara bırakın. Otorite figürlerine laf anlatmaya çalışıp ikna etmek için pek uygun bir gün değil.

7 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

7 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 32' 45" R
Ay
Balık
10° 19' 41"
Merkür
Koç
18° 28' 20"
Venüs
Boğa
04° 57' 41"
Mars
Koç
02° 12' 09"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 32"
Satürn
Balık
16° 51' 12"
Uranüs
Boğa
22° 31' 53"
Neptün
Balık
29° 00' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 20"
Lilith
Başak
23° 41' 40"
True Node
Koç
15° 22' 20"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>