Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda müthiş bir kafa karışıklığı yaşıyorsunuz. Uzun süreli beraberliğinizin artık miladını doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Bugün konuyu açıp varacağı yere varması niyeti içindesiniz.

Bugünübaşında tatil yaparak geçirmeye niyetliydiniz. Çünkü elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamıştınız. Ama işyerinize geldiğinizde bunun mümkün olamayacağını gördünüz. Bu günlerde işinize karşı bir kızgınlık içindesiniz.

Para durumunuz parlak olmasa da çok güzel gelişmelere doğru gidiyor. Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açıyor.

Çok marjinal bir bakışla izlediğiniz üçlü bir çatışmayla ilgili ne kadar kışkırtılsanız da görüşlerinizi söylememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü başka günlerden ayıran bir özellik var. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek. Aile içinde faklı bir yere konmuşsunuz ve sizin dışınızdaki bireyler bundan memnun görünüyor. Konulduğunuz yerin sorumlulukları sizi eziyor. Küçük bir yolculuğunuz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Ay-Yengeç burcu geçişi saat 00:39 itibariyle başlayacak. Pazar günü boyunca bu enerjinin etkisi altındayız. Ailemiz veya karşılaştığımız insanlarla olan bağlantımızda duyarlılık bir hayli ön planda olacak. Sevdiklerimizi korumak ve kollamak isteyeceğiz.  Hayatın doğal döngüsü içindeki yanlış veya doğruların, varlık ve yokluğun, sevginin, bir arada yaşamanın ne kadar kıymetli olduğunu hissedeceğiz. Saat 00:46 Ay-Venüs arasındaki olumlu görünüm, hakkınız olanı ne olursa olsun elde etmek istediğinizin göstergesi. Ancak biraz tedirginlik üzerinizde hakim olabilir. Böyle anlarda güven duygunuzu asla kaybetmeyiniz. Unutmayalım ki, büyük başarılar ancak cesur insanların işidir. Saat 13:37 Ay-Neptün görünüm etkisi altında, parayı nasıl finanse edebileceğinizi düşünebilirsiniz. Ailevi ve ilişkinizle ilgili meseleler üzerinde hassasiyetle durabilirsiniz. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz gibi huzur içinde geçmesi dileğimle,

6 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, geçmişinizle iç içe yaşama isteyebilir ve eski özlemleriniz değer kazanabilir. Güzel ve olumlu duyguların kişisi olduğunuz için, kaybettiğiniz fırsatları bir kez daha düşünebilirsiniz. Güvenli bir yaşam isteği içindesiniz. Sistemli düşünerek, kazançlarınıza yeni bir şekil verebilirsiniz. Ortaklıklar konusunda dikkatli olun.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları zorlamak aslında niyetlenilmemiş olan pek çok sonuç doğurabilir. Dolayısıyla, beklemek ve olayların netleşmesini izlemek daha doğru olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Son zamanlarda gereğinden fazla zaman alan ve enerji harcatan işleri bir kenara bırakmak veya bu alanlarda inisiyatif kullanmaktan vazgeçmek daha doğru olacaktır. Önümüzdeki iki hafta çok farklı konulara gebe. Dolayısıyla, daha geniş açıyla düşünmek, ileriye bakmak, ama geçmişte yaşanları baz alarak organize olmak gerekiyor. 1 Nisan' da yazdığımız olaylar da(internet sitemizden okuyabilirsiniz) tekrar gündeme gelebilir.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklar ve ortak paralarla ilgili hareketli bir gündesiniz. Yeni yatırımları ve projeleri hayata geçirmek için yoğun bir fikir alışverişi yapmanız gerekebilir. Ortaklarınıza karşı anlayışlı davranmanız hızınızı arttırabilir. Parayla ilgili konularda uzman kuruluşlardan danışmanlık almakta son derece yararlı olabilir. Yeniliklere açık olun.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi güçlü ve farklı olarak ortaya koyuyor, istediklerinizi başarabiliyorsunuz. Ancak bugünlerde sağlığınızla baş etmenin de yollarını aramalısınız.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğün atlayıp, dengeli beslenmediğiniz için sağlığınızı bozdunuz. Yakınlarınız size iyi bakıyor doğrusu. Bu sayede, kısa bir süre sonra eski sıhhatinize kavuşacaksınız... Kadim dostunuza verdiğiniz sözü tutamadınız diye canınız sıkkın. Üzülmeyin, o sizi anlayacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

7 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 38' 10" R
Ay
Aslan
18° 52' 18" R
Merkür
Koç
29° 05' 36"
Venüs
Boğa
19° 04' 37"
Mars
Koç
10° 59' 25"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 28"
Satürn
Balık
17° 44' 41"
Uranüs
Boğa
23° 11' 45"
Neptün
Balık
29° 18' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 15"
Lilith
Başak
24° 57' 57"
True Node
Koç
14° 52' 36"
Son Güncelleme : 15/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>