Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden, kaldığı yerden başlamak için hiç geç değil. belki de tam zamanı. Önünüzde bu konuda size çalışacak saatler var, zamanı değerlendirmelisiniz.

İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor

Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir. Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Bazı durumlarda yetkin olmayan insanların etkisinde kalabiliyorsunuz. Arada bir sergilediğiniz bu tutum, bir gün sizi kendinizi beğenmez duruma getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi rahatlamış ve mutlu hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Alacağınız kararlarda ve yapacağınız girişimlerde son derece başarılı olacaksınız. Genel çevrenizle iletişimlerinizde bir hareketlenme olacaktır. Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Bir çok kişiyle sizin için verimli olacak diyaloglar kuracaksınız bu beraberineyaşamında bir hareketi getirecektir. Duygularınız olumlu ve kendinizi duygusal açıdan iyi hissediyorsunuz. Günü bir çok açıdan olumlu olarak değerlendirebileceksiniz.

9 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Salı gününe, saat 02:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisi altında başlıyoruz. Bu doğru veya yanlış olsa da, bildiklerinizi ifade etme arzunuzu gösterir. Ancak içinizde hiç tatmin olmayan, bir türlü yerli yerine oturmayan meseleler canınızı sıkar. Güçlü gibi durursunuz ama kafanızın içi doludur. Geleceğinizi istediğiniz gibi kuramayacağınızı düşünerek içten içe üzülürsünüz. Oysaki bu bakış açısı yanlıştır, bunu bilesiniz. Ay-Yengeç burcu geçişi tüm gün etkili olacaktır. Maddi ve manevi açıdan dışarıdan destek görmek veya elde etmeyi düşündüğünüz paralar konusunda olumlu haberler duymak ihtiyacının yüksek olduğu bir gündeyiz. Eğer işler yolunda gitmezse, doğal olarak biraz gerginlik duymanız, kimi zaman tepkisel davranmanız hatta fikirleriniz konusunda değişken bir tutum içinde olmanız gayet mümkündür. Ay-Yengeç burcu geçişi, korunma, sakınma, güven altına alma ve sahiplenme hislerinizi doruğa çıkarır. Gün boyu sahip olduğunuz değerlerinizi koruyucu ve kollayıcı tarzda davranabilirsiniz. Bugüne kadar oluşturduğunuz yaşam tarzınız ve fikirleriniz sizin için değerli olduğunu biliyorsunuz. Ancak parasal konularda da dikkatli hareket etmeye özen göstermeniz yerinde olacaktır. Gün boyunca işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi dileğimle,

9 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olantekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yönetilmekten hoşlanmadığınız için, ortak çalışmalarınızda girişimci fakat paylaşımcı insanları tercih ediyorsunuz. İş yaptığınız kişilerin organizasyon yetenekleri sayesinde, başarı olasılığınız artacak.

9 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin ya da planların aksayan veya zayıf taraflarını gündeme getirmeye çalışırsanız, karşı tarafın sert tepkisiyle karşılaşabilirsiniz. Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişileri bazı konularda ikna etmekte veya toplumda farklı kanaatlere neden olan olaylarla ilgili bize katılmalarını sağlamakta zorlanabileceğimiz birkaç günlük süreçteyiz. Bu esnada, bizim de, diğerlerinin fikirlerini anlama veya fikrimizi benimsetme konusunda politik davranmamız zor olabilir. Ya da toplu halde hassasiyet yaratabilecek konulara odaklanabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni hedefler koyabileceğiniz ve hızlı hareket edeceğiniz gününüzdesiniz. Artanyükünüze rağmen, pek çok konuyu halledebilecek ve başarılı olmanın sonuçlarını görebileceksiniz. Yapıcı planlar ve işe ait yeni organizasyonlar sizi öne çıkarabilir. Üstlerinizden destek ve onay görmeniz kariyer konusunda önemli ilerlemeler elde edebileceksiniz.

9 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önceden planladığınız şekilde çalışmalarınızı sürdürebileceksiniz. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyecek ve sistemli hareket edebileceksiniz.

9 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkiler ve takım çalışmalarını ilgilendiren alanda keyifli haberler, iletişim ve görüşmeler konusunda fırsatlarınız olurken, ev ve aileye dair paylaşımlarınızda huzur ve güveni bulabilir, özel ilişkilerinizdeki olası dargınlıkları giderebilirsiniz.

9 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller

9 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>