Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeniden, kaldığı yerden başlamak için hiç geç değil. belki de tam zamanı. Önünüzde bu konuda size çalışacak saatler var, zamanı değerlendirmelisiniz.

İş takibinde çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışma, bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüşebilir. İş yaşantınızda çözümsüz gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor

Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olabilir. Çok ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Bazı durumlarda yetkin olmayan insanların etkisinde kalabiliyorsunuz. Arada bir sergilediğiniz bu tutum, bir gün sizi kendinizi beğenmez duruma getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sizi bir konuda kararsızlığa düşürecek bir duyum alacaksınız. Bu bilgi uzun zaman kafanızda yer edecek. Aydınlanmak için birkaç kişiyi kırmayı göze alabileceksiniz. Sevinçli bir gününüzde, coşkulu dostlarınızın arasındasınız. Bu sevinci ve coşkuyu son kertesine kadar hissedebilmelisiniz. Bunu sizinle özellikle paylaşmak isteyenler olacak.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 09 Aralık saat 11:59-26 Ocak 2018 saat 15:56 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars, tutkuların yükselişini işaret ediyor. Ortam şartları veya ilişkinizin kendi içindeki özel hali nedeniyle, gizli veya yasak hatta sıra dışı olan her şeye karşı daha sizi istekli kılabilir. Fakat bütün bu hissettiklerinizi veya birlikteliğinizi, mahremiyetiniz olarak görerek kimseyle paylaşmamanız sizin açınızdan yararlı olabilir. Zarar gelmez diyerek evinizi, dünyanızı veya sırlarınızı paylaştığınız kişilerin yanlış davranışlarıyla karşılaşmamak için sırlarınızı ancak ve ancak güvendiğiniz insanlarla paylaşmalısınız. Bu dönemde kimi Yaylar, partnerlerinin kendilerine karşı, sanki ilk kez tanışmış gibi baştan çıkarıcı davranmasını bekleyebilirler. Bu haz duygularının yükselmesine ve beraberliklerine karşı daha itinalı davranmalarına neden olabilir. Fakat bunun da belli dozda olması lazımdır. Yani fazlası sıkılmanıza neden olabilir. Ayrıca bu dönem yasak ilişki ve kısa süreli kaçamaklar açısından isteklilik doğurabilir. Bu geçişin arzu edilen hedefe ulaşmamızda kuvvet olması dileğimle,

9 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma ortamındaki gerginlik, seni sıkıyor. Birlikte çalıştığın insanların eleştirdiğin tutumlarına tepki gösterebilirsin.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızda sürpriz etkiler gündeme gelirken yaralarınızı bu güzel duyguyla şifalandıracaksınız.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça meşgul ve sorumlu olabilirsiniz. Hafta sonu olmasına karşın, tamamlamanız gereken işler çok olabilir.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünhayatınızda yaşanabilecek ani değişikliklere dikkat çekmekte. Yeni bir göreve getirilebileceğiniz gibi mesai arkadaşlarınızdan birinin görevine kısa süreli  bir geçiş yaşamanızda söz konusu olabilir. Bu dönemde size sunulan dan çok kendi isteklerinizi hayata geçirmek için çabalamalı ve mümkün olduğunca ön planda olmaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Yay'lar eşinizin minnet ve sevgi dolu tutumu ile romantik bir gün geçirebilir beraberliğinizin ne kadar özel olduğunun farkına varabilirsiniz. Bekar Yay'lar sizler ise aşkın yeniden kapınızı çalması ile duygusal karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Biraz duygusal ve huzursuz olabileceğiniz bir gün. Aslında çok ilginç teklifler alabilir, yeni girişimlerde bulunabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Dostlarınız vearkadaşlarınızın desteğini alacaksınız.

9 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel alanlarınızda enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara ve alerjilere karşı son derece dikkatli olmalısınız.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcuna giren Mars size kötü sürprizle hazırlayabilir. Dikkatli olun. Zira size karşı negatif tutum içinde olmak isteyenlerin niyetlerinin ortaya çıktığı bir dönemdesiniz. Çalışma ortamınızdakilere sonsuz güven duymaktan sakının. Diğer yandan operasyon gerektirecek bir sağlık sorunu gündeme gelebilir.

9 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller

9 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 31' 02" R
Ay
Yay
15° 40' 30"
Merkür
Koç
16° 06' 33"
Venüs
Koç
27° 18' 43"
Mars
Balık
27° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 38"
Satürn
Balık
16° 18' 25"
Uranüs
Boğa
22° 10' 37"
Neptün
Balık
28° 48' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 20"
Lilith
Başak
23° 00' 21"
True Node
Koç
15° 29' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>