Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda her şey yolunda ve sevgilinizle bu sıralar güzel günler geçiriyorsunuz. Bazı konulara dikkat etmelisiniz. Sevgilinizin size sorduğu bazı sorular sizin ona olan sevginizi ölçmek için sorulan sorulardır.

İş yaşamınızda büyük bir beklenti içindesiniz ve özel hayatınızı rahatlatmak için önemli bir haber bekliyorsunuz. Bu haber akşam saatlerinde size ulaşacak.

Maddi konularda güne güzel bir başlangıç yapacaksınız ve bazı yeni fikirler üretebileceksiniz. Öğleden sonraki saatlerde ise çok dikkatli davranacaksınız ve gereksiz masraflardan kaçınacaksınız.

Bazı basit olaylara çok ani ve agresif tepkiler veriyorsunuz. Biraz daha soğukkanlı ve rahat hareket etmeyi öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece yoğun olacağınız bir gündesiniz. Bugün özel işlerinizle meşgul olabilir ve bir süredir ertelediğiniz işlerinizi halledebilirsiniz. Gün içinde enerjinizi olumlu biçimde kullanabileceksiniz. Akşam saatleri biraz daha sakin geçebilir. Arkadaşlarınızla yada bir süredir görüşemediğiniz aile büyüklerinizle görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 15:01 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde geçmiş gözlerinizin önünden bir film gibi şeridi gibi geçer. Bazen yalnızlık duygusu üzerinizde hakim olabilir. Hayat sanki bir tiyatro sahnesine benzemektedir. Oyuncular bellidir ancak senaryonun sonunu kestirmek oldukça güçtür. Acı bir gülümseme kimi zaman dudaklarınızda belirir. Artık ne olursa olsun, hiçbir konuda özellikle ilişki mevzularında karşınızdaki kişiyi tam anlamıyla tanımadan iyi niyetli düşünmeyeceğinize dair kendinize söz verirsiniz. Saat 04:57 Ay-Kuzey düğüm görünümü, aile-kişisel veya çocuklarınızla ilgili konularda yaşanan bazı sorunları aşmakta zorlandığınızı hissedersiniz. Parasal anlamda güçlendiğinizde bu sorunları geride bırakacağınızı düşünürsünüz. Harcamalara dikkat etmeniz gerekir. Çünkü problemlerin bir çoğu bu yüzden oluşmaktadır. Saat 15:01 itibariyle Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Şu aralar bizi yormakta, üzmekte olan ilişkilerin veya durumların bize olabilecek yarar ve zararlarını gözden geçirebiliriz. Eğer yararları daha fazla ise, çekilen sıkıntıya sabır göstermemiz gerektiğini bilelim. Zararı fazla ise o zaman ciddi manada gözden geçirmelerde bulunalım. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

1 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün işvereninden ya da üstlerinden takdir bekleyebilirsin. Akşam, olaylara karşı merakın artacak.

1 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis arkadaşlarınızla aranızda karşılıklı anlayışı ve sınırlarını koruyun. Hakim olan bazı stres yaratan durumlarında sona erdiğini görebileceksiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif aldığınız uğraşlar içinde olabilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapabilirsiniz. İlerleyen saatlerde sorumluluklarınız artabilir. Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlarla daha kolay adapte olabilirsiniz. Sizi yoran konular gündeminize gelebilir.

1 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz yüksek ve ideallerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz. Emir almamak gibi takıntılarınız olduğu için, bugün istemediğiniz durumlara hedef olabilirsiniz. Sabırlı tavırlarınızla başarıyı kucaklayacaksınız.

1 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Üretkenliğinizin ve yaratıcılığınızın arttığı bugün, hayallerinize yer verin ve hayal gücünüzü kullanarak yeni hedefler belirleyin. Bugün kendinize çok faydalı olacak eşyalar satın alabilir, maddi konularda çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yaşadığınız her olayda kendinize güvenin ve bugüne kadar yaptıklarınızı, sabrınızı, emeklerinizi göz önüne alarak, kararlı tavrınızdan vazgeçmeyin.

1 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Paylaşımcı yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Bu aralar başkalarından çok kendinize odaklısınız. Yaşadığınız fikir ayrılıkları gözünüzde büyümesin.

1 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınız veya günlük yaşamınızın karmaşık koşulları gününüze damga vurabilir. Siz de mükemmeliyetçi ve titiz yönlerinizle işleri biraz daha zorlaştırıyor olabilirsiniz. Detayların önem kazandığı bir gün sizin için.

1 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 18' 09" R
Ay
Aslan
01° 51' 53" R
Merkür
Koç
27° 27' 50"
Venüs
Boğa
17° 22' 36"
Mars
Koç
09° 56' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 04' 54"
Satürn
Balık
17° 38' 46"
Uranüs
Boğa
23° 06' 56"
Neptün
Balık
29° 16' 40"
Plüton
Kova
02° 04' 36"
Chiron
Koç
21° 22' 57"
Lilith
Başak
24° 48' 46"
True Node
Koç
14° 55' 07"
Son Güncelleme : 13/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>