Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiye çok yakın ve yoğun hisler altında olabileceğiniz bir gün. Eğer ilişkiniz var ise, partnerinizle romantik bir gün geçirebileceğiniz söylenebilir. Yalnız boğalar için ise yeni başlangıçlar için algılarını açık tutmaları gereken bir gün.

Yoğun bir hareketliliğin yaşandığı bir gündesiniz. Çok sayıda uğraş ve kısa yolculuk mümkün. Bununla birlikte engellerle de karşılaşabilirsiniz. Dünden gelen etkiler devam ederken parasal konularda çok daha dikkatli olmalısınız. Bugünkonularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız.

Kişisel kazancınızı ve birikimlerinizi daha iyi değerlendirmenin yollarını aramalısınız. Bazı değişikliklere gidebilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Cüzdanınızın durumu bazı aksaklıklara işaret ediyor. Özellikle sabah saatlerinde yapabileceğiniz alışverişlere ya da yatırımlara dikkat edin.

Ay, sizi harekete geçirmekte ama bir miktar önlemci olmanızda fayda var. Yapabileceğiniz ani çıkışlar huzursuzluklara da neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karşılaştığınız güçlükleri küçümser tavırlarınız, çevrenizi etkiliyor. Bu etkilenişimi yararlı hale getirmeniz çok mümkün. Öncelikle, kimi insanları egemenlik alanınızın unsurları gibi görmekten vazgeçmelisiniz. İsteksiz göründüğünüz bir çalışma için bugünlerde ısrarla karşılaşabilirsiniz. Verimli olabilir. Etki altında kalmadan tek başınıza değerlendirmeniz, sizi istekli yapacak.

1 Şubat 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne boşlukta ilerleyerek seyreden Ay, 03:46 itibariyle Oğlak burcuna geçiyor. Sizler güne başladığınızda eşinize ve sevgilinize daha çok zamanınızı ayırabilirsiniz. Uzun zamandır birbirinize vakit ayıramıyorsanız bu akşamı değerlendirebilirsiniz. Ortaklıkla yürüttüğünüz işleriniz varsa bugün yeni işler alabilirsiniz. Bunların dışında yer yer gergin bir zaman diliminde olacağız. Özellikle yöneticinize karşı sabrınızın kalmadığını düşünebilirsiniz. Bir anda vereceğiniz cevap her şeyi küle dönüştürebilir. Sevgiler, Astromeri

1 Şubat 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Hayal gücün artıyor!Gün, duygusallığı, ilhamını ve hayal gücünü harekete geçiriyor olabilir. Bilgi ve duygu paylaşımının aynı zamanda yaşanacağı bugün, proje ve yaratıcılık gerektiren konularda iyi faaliyetler geliştirebileceğine işaret ediyor. Konser, bilet alma, yurtdışı bağlantılı bir organizasyonun içinde yer almak gibi konular gündeme gelebilir. Harcamaların konusunda bütçeni aşmanın pişmanlığını yaşıyorsan gönlünü ferah tutabilirsin çünkü bugün beklediğin bir yerden para gelebilir ya da çalıştığın yerden maaşına ek prim alabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle duygusal paylaşımların daha da artacak. Şu sıralar ailenden ayrı yaşamayı planlıyorsan, acele karar vermemeni tavsiye ederim.

1 Şubat 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili yakalayacağınız güzel gelişmeler söz konusu olabilir. İş ve çalışma koşullarınızla ilgili bir iyileştirme sizi mutlu edecektir.

1 Şubat 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerde, evlilikte hassas bir denge arayışında olabilirsiniz. Açık düşmanlarınıza karşı dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalar gündeminizde önemli bir yer tutabilir. Sorumlu olduğunuz konuları düzeltmek ve daha iyi hale getirmek için uğraşı içinde olabilirsiniz. Öğle saatlerinde hayal gücünüzü kullanmanız işleri kolaylaştırabilir.

1 Şubat 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İç dünyanıza yöneldiniz ve bunun faydalarını da görüyorsunuz. Hedefleriniz ve önceliğinizin kendiniz olmalı.

1 Şubat 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece keyifli olacağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Geleceğe yönelik farklı istekleriniz olacak. Ve bunları gerçekleştirmek üzere harekete geçeceksiniz. Bu arada sevdiğiniz ve hanım arkadaşlarınız sizi destekleyecek.

1 Şubat 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hünerlerinizi göstereceğiniz sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Gün boyu kararlarınız yüzünden eleştirilebilirsiniz. Toplumsal konular, ebeveyn veya akrabalar sizi meşgul edebilir. Tarih, sosyoloji konularında etkinliklere katılabilirsiniz.

1 Şubat 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızdaki soru işaretlerine cevap alacağınız bir günlehaftasını tamamlayacaksınız. İş verenlerinizin kararlı tavırları zihninizi bulandıran konuları açıklığa kavuşturacak. Annenize ait bir konuyu halletmek önemli olacaktır. Ayrıca ailenin diğer bireylerinin size ihtiyaç duyduğu günlerden geçiyorsunuz.

1 Şubat 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arabanız, motosikletiniz, bisikletiniz veya diğer ulaşım vasıtlarınız ile ilgili probemlerle karşılaşabilir ve vaktinizi bunları halletmekle geçirebilirsiniz. Bugün iletişim ile ilgili de çeşitli problemler çıkabileceğinden, önemli konuların tartışılması işini başka bir güne ertelemeniz en doğrusu olacaktır.

1 Şubat 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 05" R
Ay
Başak
15° 03' 33"
Merkür
Boğa
01° 51' 06"
Venüs
Boğa
21° 46' 36"
Mars
Koç
12° 39' 46"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 32"
Satürn
Balık
17° 53' 47"
Uranüs
Boğa
23° 19' 24"
Neptün
Balık
29° 21' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 21"
Chiron
Koç
21° 33' 57"
Lilith
Başak
25° 12' 33"
True Node
Koç
14° 53' 54"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>