Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden alacağınız bir haber ya da duyacağınız bir söze canınız sıkılabilir. Vermek istediğiniz kararları birkaç haftaya yayarsanız sizin için daha sağlıklı olur.

İşle ilgili kafanızı haddinden fazla kurcalayan konuları çözüme ulaştırmanın rahatlığını yaşıyorsunuz. Kararlı ve istikrarlı yapınız sayesindeortamınızdaki insanların da güvenini kazanmışsınız.

Harcamalarla dolu bir haftadan sonra bugün elinizden herhangi bir para çıkmayacak. Yakın gelecekte eğitiminizle ya da işinizle ilgili bir alana akacak büyük bir para var.

Konuştuğunuz ve dertleştiğiniz insanlara biraz daha dikkat edin. Canınız sıkkın ve bunu paylaşmak istiyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin ve sevdiklerinizle başbaşa geçirmek istediğiniz bugün, acil bir işinizin çıkması sonucu bölünebilir. Akşama doğru daha durgun saatler geçireceksiniz. Uzaktaki çok sevdiğiniz bir insana özlem içindesiniz ama onu epeydir aramamışsınız. Bugün aramaya ne dersiniz? Genel olarak akılcı bir yapınız var ama bu kez kalbinizle mantığınızı iyi dengelemeniz gerekiyor.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız saat 10:38 olana dek  Ay boşluk etkisi altında geçecektir.  Hani bazen, isteklerimizi elde etmekte zorlanır ve bir türlü elde edemediğimiz güzellik ve mutlulukları yüce bir güce havale ederiz. Emeklerimizin  bir şekilde bize geri döneceğini  düşünürüz. İşte bugünkü boşluk etkisi bu ruh halinin çok daha belirgin bir şekilde ön planda olmasını sağlayıcıdır. Bu bakış açısı garip bir şekilde rahatlatıcı ancak bir o kadar içimizin hırsla dolmasını tetikleyicidir. Yani bir yanımız her şey düzelecek derken diğer bir yanımız isyankardır. Saat 10:38 itibariyle Ay, burcunuzda ilerleyecek. Duygularınızı ve sahip olduğunuz  değerlerinizi korumak ve kollamaktan yana olacaksınız. Ayın,  aydınlattığı ve güçlendirdiği bugün size  dışarıdan gelebilecek tepkilere, bazı zorluklara, yuvanız içindeki problemlere  kolaylıkla karşı durabilirsiniz.  Yaklaşım tarzınız ve yaşam biçiminizle bazı kişiler için her ne kadar sessiz biri  olarak görülseniz de bu saat itibariyle kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz. Saat 15:04 Ay-Merkür arasındaki olumlu görünüm, tedirginliği ortadan kaldırır, zihinsel açıdan sizi rahatlatır. İlişkinizle alakalı konularda ise, mantıklı düşünmek, aranızdaki tüm pürüzleri kolaylıkla halledilmesinde size yardımcıdır. Ortaklık konularında problemi olan Yengeçler  bu görünüm sayesinde ne gibi yeniliklerde bulunmak istediklerini kendi aralarında konuşabilirler. Bir elin nesi var, iki elin sesi var atasözünü rehberiniz edinin. Çıkarlarınız için birbirinizi engellemek yerine, aklın sesine uyarak işbirliğinde bulunmaya çalışın. Saat 19:44 Ay-Neptün görünümü, sevdiklerinize verdiğiniz önemi yükseltici ve sahip olduğunuz her şeye şükür duymanızı sağlayıcıdır. Şifalandırıcı, rahatlatıcıdır.  Etrafınızdaki insanları yatıştırabilir, birbirleriyle daha iyi anlaşmalarını sağlayabilirsiniz. Ulu Önderimiz Atatürk’ü ölümünün 76. yıldönümünde özlem ve sevgiye anıyoruz. Nurlar içinde uyusun.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygusal konularda çok fazla alınganlık göstereceksiniz.İlişkilerinizde aradığınız farklı nüansı çevrenize anlatabilmeniz mümkün değil. Maddi konularda harcamalarınızla ilgili açılımlar söz konusu olacak. Kendinizi denetlemeli ve kişisel zevklerinizde aşırıya kaçmamalısınız. Beklenmeyen aktiviteleriniz için para ayırmalısınız.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ticari başlıklarda emek harcamak gerekebilir. İstediğiniz şeyleri elde etmek veya yerine getirmek için zorlamanız ve elde edene kadar durmamanız gerekebilir. Aşk hayatınızdaki veya sevgi temalı ilişkilerinizdeki olumlu gelişmeler özel yaşamınızı renklendirebilir. Kendinizde özgüveninize iyi gelecek değişiklikler yapabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda olan şey her ne ise ya da belli hedeflerimiz, yapmak istediğimiz şeyler ya da amaçlarımız varsa, bugünlerde, bizi yolumuzdan çevirmek, motivasyonumuzu kırmak ya da olumsuz eleştiriler getirmek isteyen kişilerle karşılaşabiliriz. Yanıltıcı haberler veya yanlış bilgilerle uğraşmamız gerekebilir. Her şeye rağmen hızımızı kesmeden işimize(kafanızdaki şey her neyse buraya onu yerleştirin) konsantre olmalıyız.Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider.

9 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar konusunda destekleyici güzel enerjiler gözüküyor. Kişisel açıdan sizi güçlendirecek istekleriniz öncelik kazanıyor. Sağlık ve görünüşle ilgili hassas olduğunuz alanlarda somut adımlar atabileceğiniz bir süreç içine giriyorsunuz. Alış verişe çıkabilir, görünüşünüzde ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

EVLİ Yengeçler, eşinizin ailesi ile bir kırgınlığınız varsa buna kendi ailenizi de dahil etmeyin. Eşinizin hatırına, sesiz kalıp olayı büyütmeyin.

10 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

10 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 42' 39" R
Ay
Terazi
09° 06' 50"
Merkür
Boğa
04° 35' 20"
Venüs
Boğa
24° 16' 45"
Mars
Koç
14° 12' 39"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 20"
Satürn
Balık
18° 01' 52"
Uranüs
Boğa
23° 26' 28"
Neptün
Balık
29° 24' 45"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 04"
Lilith
Başak
25° 26' 05"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>