Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda herşey yolunda gidiyor. Sevgilinizle aranızda en ufak bir problem bile yaşamıyorsunuz. Bugün onunla buluşabilir ve romantik ortamlarda hoş dakikalar yaşayabilirsiniz.

İş yaşantınızda yolunda gitmediğini düşündüğünüz konular yüzünden kuruntu yapmanız mümkün. Hızlı hareket etme isteğiniz yüzünden fırsatları kaçırabilirsiniz.

Parasal konular sağlam adımlar atabileceğiniz, sizin için kazançlı olacak kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün bu konuda aldığınız kararların faydasını ilerleyen zamanlarda göreceksiniz.

Kafanız dağınık dolaştığınız bugün en iyisi yapacağınız işlerde fazla iddialı olmayın ve arkadaşlarınızın desteğini isteyin. Yatırım konusunda kandırılabilirsiniz. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygu karışıklığı içinde bir gün geçireceksiniz. Sabah daha enerjik ve kendinizle barışık bir ruh hali ile işlerinize sarılmışken daha sonra karamsar ve bezgin bir insan olacaksınız. Çoğu kez kuruntularınızı gerçek sanıyor, beklemeden, karşınızdaki insanları dinlemeden onlara sert tepkiler veriyorsunuz. İşinizle ilgili yapacağınız seyahat sizin ve sevdikleriniz için iyi olacak. Hayatınızda değişikliğe ihtiyaç duyuyorsunuz.

10 Nisan 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 09:25-11 Nisan saat 01:07 arasında Ay-Boşluk etkisi altında Perşembe gününe merhaba diyeceğiz.  Bizim için kıymetli olan değerlerimize bir hayli düşkün oluruz. Şu şöyle olmalı, bu böyle yapılmalı diye kaideler belirleriz. Eğer birileri veya bir nedenle işler yolunda gitmezse sıkılırız. Para ve kazanç sağlayıcı her şeyi önemseriz. Ancak, maddi ve manevi anlamda risk altına gireceğimiz kararlardan kaçınalım. İnceleyelim, uzmanlarla görüşelim. Bütçemizin sınırlarını aşmayalım. Borçlarınız, kredileriniz veya her ne durumda iseniz maddi problemlerinizin tümüyle ilgili yeni bir girişimde bulunmak yerine sakince bütçenizi tekrar gözden geçirmeniz faydalıdır. Ay-Boşluk etkisi altında, moral bozukluğu veya umutsuzluk insanın kendi kendini engellenmesi demektir. El ele, can cana, her güzellik sizden  yana olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

10 Nisan 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir ihmal ettiğiniz ve hatta unuttuğunuz yakın dostlarınızı mutlaka aramalısınız. Onlar gerçekten sizin bu vurdumduymazlığınız karşısında şaşkınlar. Kendinize yakın bulduğunuz bazı kişilerin kendilerine dönük davranışlarını görecek, geçmişte bıraktığınız kişilerin değerini anlayacaksınız.

10 Nisan 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mümkün olduğunca az konuşmanızda fayda var. İki gün sonra ne demek istediğinizi daha rahat anlatabilirsiniz! Kötümser olmanız yapılacak hata olasılıklarını arttırarak kötü görünmenize neden olabilir. Karşı karşıya olduğunuz olayların dışında kalmaya çalışmalısınız. Yaratıcı ve iyimser olmanız destek bulmanızı sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, bazı konuların alıştığımız şekilde ilerlemesi konusunda ısrarcı olabilir, farklı kişileri ormanı yakmakla suçlayabiliriz. Biraz daha açık fikirli olmamız ve belli iş, anlaşma, ilişki, plan ya da projelerde bazı değişiklikler yapılması gerektiğini söyleyen kişilere anlayışla davranmamız tartışmaları engelleyebilir. Artı, belki gerçekten de işleri halletmenin daha verimli ve pratik yolları vardır, ama biz zaman bulup inceleme fırsatı bulamamışızdır. Kim bilir? En iyisi esnek olmalı.

10 Nisan 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

10 Nisan 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

UZUN süredir biriktirdiğiniz duygular sizi rahatsız ediyor. Eski arkadaşlarınızı aramalısınız. Onlarla dertleşmek size iyi gelecek.

10 Nisan 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

10 Nisan 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 59' 19" R
Ay
Yengeç
00° 48' 52" R
Merkür
Koç
24° 50' 46"
Venüs
Boğa
14° 25' 40"
Mars
Koç
08° 06' 12"
Jüpiter
Boğa
26° 30' 59"
Satürn
Balık
17° 28' 08"
Uranüs
Boğa
22° 58' 35"
Neptün
Balık
29° 12' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
21° 15' 24"
Lilith
Başak
24° 32' 49"
True Node
Koç
15° 05' 51"
Son Güncelleme : 11/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>