Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz. Ona en yakın kişi olduğunuzu bilmez gibi davranıyorsunuz.

Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir. Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, geleceğiniz bakımından da çok önemli.

Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir araştırma ve takip işiniz olabilir. Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde harcamaların çoğu gerekli değil gibi.

Birtakım sorunlarınızı yanlış insanlara dayandırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Adını koyamayacağınız belirsiz etkilenmeler içine girebilirsiniz. Her alanda hissedebileceğiniz bu etkilenişim, sizi yakın çevrenize bazı açıklamalar yapma durumunda bırakacak. Uzun zamandır gündeminizde duran, ama yeni yeni şekillenmeye başlayan birtakım konular, önümüzdeki günler içinde iyice netleşebilir. Bununla ilgili yolculuklarınız olabilir.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler cumartesi gününe,  saat 02:17 Güneş-Jüpiter görünümüyle adım atacağız. Bu enerji, evimizin ihtiyaçları, yuva sahibi olma, gelirimizi arttırma ve uygun şekilde değerlendirme yönünde fırsatları işaret ediyor. Günlerdir baskı, zorluk, sıkıntı yaşayan Yengeçleri biraz olsun rahatlatıyor, umutlandırıyor. Her günün sabahı bir aydınlıktır düşüncesi üzerimizde hakim oluyor. Buna hepimizin ihtiyacı var. Ben bu görünümü, bir kenara para konması anlamında da yararlı buluyorum. Hani deriz ya, dünyanın bin bir hali var diye. Aynen bu söze uygun şekilde birikim yapmaya karar vermek bu enerjiyle mümkündür. Bu görünüm ayrıca, evin içindeki sorunları, el birliğiyle çözümlemek anlamında olumlu. Birlikte karar vermek, ortaklaşa düşünmek kolaylaşıyor. Saat 03:49-18:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Normal zamanlarda halledilebilecek bir meselenin, bu zaman dilimi  içinde garip bir şekilde çıkmaza girdiği çok görülmüştür. Mevzu ne olursa olsun, sakin ve kontrollü olmak, olgun yaklaşımlarla çözmeye çalışmak faydalıdır.Saat 12:10 Venüs-Uranüs karşıtlığını, 2011 yılından bu yana deneyimliyoruz. Ne anlama geliyor? Sizi hem mesleki hem ailevi konularda yeniliklere ve ortaklaşa hareket etmeye çağırıyor. Tek başınıza isteklerinizin peşinden gitmeden önce başkalarına karşı sorumluluğunuz olduğunu söylüyor. Huzurlu, uyumlu bir ev yaşamı için elbirliği içinde hareket etmenin önemini gösteriyor. Bu karşıtlık özgür hareket edemeyen bireyin kendi sınırları içinde dengeli bir şekilde hareket etmek ve bu düzene uymak  zorunda kalışının yarattığı bir sıkıntı hali. Bu durumda kimileriniz  iş-ev arasında, bazılarınız idealleriyle sorumlulukları arasında bir tercih yapmaya zorlanıyor. Burada önemli olan, hem bireysel hem de ortaklaşa hareket edecek şekilde dengeli düşünmektir. Saat 19:07 Mars-Kuzey düğüm görünümü, mevcut işimizi, sağlığımızla ilgili konuları,ortamındaki ilişkilerimizi, huzur ve güven olgusu çerçevesinde ele almamız gerekiyor.  Sosyal güvencemiz ne durumda, haklarımızın farkında mıyız, ilerisi adınaanlamında bir umut taşıyor muyuz, bunlara bakalım. Öylesine çalışmak değil, bizzat sağlam işlere yönelerek kendimizi garanti altına almamız lazım. Dost, dostun gelişmesini ister, Düşman ise güçsüzleşip zayıf düşmesini....Gerçek dostlarla, doğru insanlarla karşılaşmamız, mutlu olmamız dileğimle,

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel vehayatları önem kazanıyor. Eski sevgililer ortaya çıkacak. Sırlar çok önemli. Rakiplerle başları derde girebilir. Yanlış sarf edilen bir kelime emek verilen bir işin sonunu getirebilir. Duygular değil mantık önem kazanmalı. Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz

11 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkaları gibi olmak veya başka bir şeye dönüşmek arzusunda olabilirsiniz. Ancak, bu eğilimi bir kenara bırakmalı, elinizdekilerle yetinmeli veya özünüzdekinin kıymetini bilmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Son dönemlerde yaptığınız planları veya verdiğiniz kararları bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Önemli bir detayı atlamış veya yanlış düzenlemiş olabilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SAHİPLENİCİ yanınız, bazen karşınızdaki kişileri bunaltıyor. Tepki alıncada siz geriliyorsunuz. Bu yanınızı biraz törpülemeniz gerekiyor.

11 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

11 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 06" R
Ay
Başak
16° 17' 22"
Merkür
Boğa
01° 59' 16"
Venüs
Boğa
21° 54' 17"
Mars
Koç
12° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 54' 12"
Uranüs
Boğa
23° 19' 45"
Neptün
Balık
29° 22' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 16"
Lilith
Başak
25° 13' 15"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>