Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınız bugün çok durgun olacak. Sevgiliniz ile daha önceden planladığınız buluşmayı gerçekleştiremeyeceksiniz. Onunla konuşmak istediğiniz önemli konuyu başka bir zaman konuşmaya karar vereceksiniz.

Bugünyerinizde karşılaşacağınız bir takım sorunlarmotivasyonunuzu etkileyebilir. Amirleriniz ya daarkadaşlarınızla bir toplantı yapmanız olası. Bu toplantıda bazı radikal kararlar alınabilir.

Parasal olarak şanssız bir gündesiniz. Maddi kayıplar söz konusu olabilir. Evinize yapacağınız bazı harcamalar bütçenizi sarsabilir. Birikimlerinizin bir kısmını bugün harcamak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün ufak tefek kazalara hazırlıklı olmalısınız. Keza bugün sakarlığınız üzerinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün akrabanız konumundaki bir insanla aranızdaki sürtüşme sinirlerinizi alt üst edecek. Gün boyu gergin ve stresli olmanız muhtemel. Bu gerginliğinizi sevdiklerinize yansıtmanız onların kalbini kırabilir. Bugün akşam saatlerinde içinizde anlamsız bir sıkıntı hissedebilir, açık havada dolaşmak isteği duyabilirsiniz. Evinizde bir eşyanızın arıza yapması sinirinizi bozabilir.

11 Mart 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:55 Ay-Güneş görünüm etkisi altında Çarşamba günümüz başlayacak. Bu enerji, sevdiklerimize olan düşkünlüğümüz, tutkumuzun işaretçisidir. İyi niyetli ve gayet ılımlı şekilde günü geçirmekten yanayız. Saat 18:06 itibariyle gerçekleşecek Mars-Uranüs kavuşumunda,hayatınızla ilgili bir değişimin işaretçisi. Ancak bu değişim ani bir şekilde meydana gelebilir. Eğer gergin bir ortamda çalışıyorsanız ve uzun zamandır canınız sıkkınsa, bir anda işten ayrılmaya karar verebilirsiniz. Bazı Yengeçler, başka bir işe karar verip, uzun zamandır sürdürdükleri işi sonlandırabilir. Kimi Yengeçler, çok önemli bir proje için start verebilirler. Hangisi olursa olsun, bugünkü görünüm, dikkatli, tedbirli ve üzerinde düşünülmesi gereken bir oluşumun işaretçisidir. Saat 21:46-12 Mart saat 01:30 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bu uzun boşluk etkisi altında, birileriyle bağlantı kurabilmek, anlaşabilmek, ortaklaşa hareket edebilmek kolay olmayabilir. İşlerimiz aksayabilir. Haberler gecikebilir, harekete geçmek zorlaşabilir. Bu olasılıkların farkında olarak ilişkimizle ilgili konularda da dikkatli olmak, soğukkanlı düşünmekte yarar var.

11 Mart 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün duygusal konularda çok fazla alınganlık göstereceksiniz. İlişkilerinizde aradığınız farklı nüansı çevrenize anlatabilmeniz mümkün değil. Maddi konularda harcamalarınızla ilgili açılımlar söz konusu olacak. Kendinizi denetlemeli ve kişisel zevklerinizde aşırıya kaçmamalısınız. Beklenmeyen aktiviteleriniz için para ayırmalısınız.

11 Mart 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı an da uğraşılması gereken pek çok konu ortaya çıkabilir. Ani tepkiler vermekten kaçınmalı ve ortaya çıkan durumları en iyi şekilde yönetmeye çalışmalısınız. Esnek olmak zor olsa da, tam da esnek olunması gereken iki gün! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Mars'ın Uranüs ve Pluto ile oluşturduğu olumsuz açılar, öfkeyi, saldırganlığı, gereğinden fazla cesareti ve gerilimi arttırabilir. Bizim kontrolümüz dışında gelişen olaylar ya da kontrolünü kaybetmiş ve saldırgan kişiler, gruplar, ülkeler söz konusu olabilir veya bazı gerçekler açığa çıkabilir. Rekabetçi durumlar veya mücadele gerektiren ortamlar gündeme gelebilir. Önümüzdeki bir ay boyunca, havayla bağlantılı aksilikler, yangın, patlama, kundaklama, şiddet, gaz sıkışması, elektrik elektronikle bağlantılı konular, saldırganlık, doğayla ilgili felaketler, asi gruplar v.b başlıklı olaylar dünya genelinde sıklıkla ön plana çıkabilir. Bu açılar belirginleştiğinde, riskli hareketlerden, ani tepkilerden, ani hareketlerden, riskli kişilerden, tartışmalardan, tehlikeli yerlerden uzak durmakta ve ufak tefek veya acele hareketlere bağlı sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almakta fayda vardır. Bu etki, en yakın zaman dilimi olarak Pazar günü daha fazla kendini hissettirebilir. Neyse ki, Balık burcunda olduğumuz bir aydayız ve ne olursa olsun bu etkiler daha düşük fazda kendini gösterecektir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Mart 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

11 Mart 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her gün karar değiştiriyorsunuz. Bu sizi yorabilir. Kazanacağınız veya kaybedeceğiniz ne var bunları düşünün. Gerekirse risk alın ve seçiminizi yapın.

11 Mart 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi ve enerjinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz, sevgi dolu, moralli bir gündesiniz. Yolculuklardan ve eğitim öğretim süreçlerinden fayda görebilir, aşk hayatınızda olumlu anlamda ilerleme kaydedebilir, varolan ilişkilerinizde pozitif iletişim geliştirebilirsiniz. 20.00 sonrasında aile ilişkilerinde gerginliklere açık bir enerjiden geçeceksiniz.

11 Mart 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cebinizdeki parayı kullanma şeklinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bilhassa katıldığınız sosyal faaliyetlerde hesapsızca para harcama eğilimine girebilirsiniz. Kendinizi kontrol etmek, hatta gerekiyorsa davetleri reddetmek, faydalı olacaktır.

11 Mart 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 22' 04" R
Ay
Terazi
29° 47' 53" R
Merkür
Boğa
07° 02' 12"
Venüs
Boğa
26° 23' 49"
Mars
Koç
15° 31' 08"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 42"
Satürn
Balık
18° 08' 28"
Uranüs
Boğa
23° 32' 27"
Neptün
Balık
29° 27' 03"
Plüton
Kova
02° 01' 39"
Chiron
Koç
21° 45' 09"
Lilith
Başak
25° 37' 32"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 21/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>